Perhe Stallone Perhe Stallone

Kuuluisan Hollywood-perheen tähdittämä The Family Stallone saapuu striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimeen 2. lokakuuta

Ajankohtaista Dokumentti Sarjat SkyShowTime

Ensimmäiset kaksi jaksoa uudesta kahdeksanosaisesta dokumenttisarjasta The Family Stallone saapuvat striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimeen 2. lokakuuta. Uusia jaksoja julkaistaan sen jälkeen joka maanantai. Sarjan pääosissa ovat Oscar®-ehdokas Sylvester Stallone, hänen vaimonsa Jennifer Flavin Stallone ja heidän tyttärensä Sophia, Sistine ja Scarlet.

Elokuvahistorian legendaarisimpia hahmoja esittänyt kolminkertainen Oscar®-ehdokas Sylvester Stallone on valmis päästämään kamerat seuraamaan roolia, jota hän itse pitää elämänsä tärkeimpänä: isänä oloa.  Uutuussarjassa Stallone, hänen vaimonsa ja kolme tytärtään päästävät katsojat kurkistamaan Hollywoodin kuuluisimpiin kuuluvan perheen kotiin.

Esittelyssä The Family Stallone:

  • Sylvester Stallone: Maailma tuntee hänet legendaarisena elokuvatähtenä, mutta tyttärilleen hän on vain isä. Kun Stallone ei esiinny jättihittien pääosassa, kotona hän kääntää katseen tulevaisuuteen ja kasvattaa kolmea itsenäistä, kunnianhimoista naista.
  • Jennifer Flavin Stallone: Los Angelesissa syntynyt ja kasvanut Jennifer on terävä bisnesnainen ja toinen Serious Skin Care -hyvinvointibrändin omistajista.
  • Sophia Stallone: Stallonen kolmesta siskoksesta vanhin ei ole kiinnostunut seuraamaan isäänsä näyttelijän uralle. Sophia juontaa parhaillaan Unwaxed-podcastia sisarensa Sistinen kanssa, mutta etsii yhä omaa polkuaan ja keskittyy siihen, mitä rakastaa.
  • Sistine Stallone: Sistine on näyttelijä ja malli, joka tähtää uudelle uralle elokuvantekijänä ja kehittää parhaillaan ensimmäistä pitkää elokuvaansa.
  • Scarlet Stallone: Stallonen siskoksista nuorin lähtee viimeisenä kotoa muuttaessaan omaan asuntoonsa opintojaan varten. Hän on halunnut seurata isänsä jalanjäljissä ja ryhtyä näyttelijäksi lapsesta saakka. Hän esiintyy parhaillaan Sylvesterin rinnalla hänen uutuussarjassaan Tulsa King, joka nähdään myös yksinoikeudella SkyShowtimessa.

The Family Stallone on MTV Entertainment Studios -tuotanto, jonka vastaavina tuottajina toimivat Benjamin Hurvitz, Jessica Zalkind ja Nadim Amiry. Julie Pizzi, Farnaz Farjam ja Jonathan Singer toimivat vastaavina tuottajina Bunim-Murray Productionsin kautta ja Lauren Goldstein, Valana Hunn, Chris Ray sekä Jason Williams co-executive producereina.

SkyShowtime on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia), ja palvelua voi kokeilla maksutta seitsemän päivän ajan – peru tilaus milloin tahansa. 

Lisätietoja löydät täältä:

Verkkosivusto: www.skyshowtime.com
Uutishuone: https://corporate.skyshowtime.com 
LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime 
X: www.twitter.com/SkyShowtime


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Älykoti: Tulevaisuuden asumisen huippuratkaisut

Älykoti on vallankumouksellinen askel kohti tulevaisuuden asumista. Ne eivät pelkästään tarjoa mukavuutta, vaan myös älykkäitä ratkaisuja, jotka tekevät arjestamme sujuvampaa. Tässä artikkelissa tutustumme älykodin käsitteeseen ja sen tarjoamiin huippuratkaisuihin.

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidentinvaalit 2024 aiheeseen.

Shein Vaatteet Täydellinen valinta muodista nauttivalle suoraan shein verkkokaupasta

Shein vaatteet ovat osoittautuneet monipuolisiksi ja tyylikkäiksi vaihtoehdoiksi kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Valitse Shein verkkokauppa, jos haluat seurata viimeisimpiä muotitrendejä, nauttia laadukkaista vaatteista, ja samalla tehdä ekologisia valintoja. Hanki omasi ja astu muodin maailmaan Sheinin kanssa!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa