WELCOME TO WREXHAM Kuva: Disneyplus

FX:N WELCOME TO WREXHAM -HITTIDOKUMENTTISARJAN 2. KAUSI ALKAA DISNEY+ -PALVELUSSA LOKAKUUSSA – UUSI TRAILERI JULKI

Ajankohtaista Disney Disney+

Disney+ julkaisi toisen kauden trailerin FX:n Emmy®-ehdokkuuden saanelle dokumenttisarjalle Welcome to Wrexham. Kriitikoiden ylistämä ja palkittu sarja jatkuu 25. lokakuuta vain Disney+ -palvelussa.

Rob McElhenney (It’s Always Sunny in Philadelphia) ja Ryan Reynolds (Deadpool) painiskelevat maailman kolmanneksi vanhimman ammattilaisjalkapallojoukkueen johtamisen kanssa. FX:n Welcome to Wrexham nostaa esille Wrexham-nimisen pohjoiswalesilaisen työläiskylän toiveet ja huolet kahden Hollywood-tähden määrittäessä historiallisen joukkueen tulevaisuutta. 

Vuonna 2020 Rob ja Ryan lyöttäytyivät yhteen ostaakseen Englannin viidennessä divisioonassa pelaavaan Red Dragonsin – aikeenaan tehdä tästä altavastaajasta menestystarina, jota koko maailma voisi kannustaa. Tuskallisen pudotuspeleistä putoamisen jälkeen toinen kausi jatkaa Red Dragonsin seuraamista, kun se taistelee noustakseen kansallisliigasta Englannin mestaruussarjaan. Omistautunut henkilökunta ja uskolliset kannattajat pitävät kiinni unelmastaan. Samalla he valmistautuvat uusiin haasteisiin, joita kasvava maine tuo tullessaan heidän pienelle yhteisölleen.

Hollywoodista Walesiin, kentältä pukuhuoneisiin, toimistosta pubiin – Welcome to Wrexham seuraa Robin ja Ryanin edesottamuksia jalkapalloseuran omistajina. Dokumentissa nähdään, miten Wrexhamin kaupungin ja jalkapalloseuran kohtalot nivoutuvat yhteen.

Welcome to Wrexham -sarjan vastaavina tuottajina toimivat McElhenney, Reynolds, Josh Drisko, Bryan Rowland, Jeff Luini, Nicholas Frenkel, George Dewey ja Boardwalk Picturesin Andrew Fried, Alan Bloom, Dane Lillegard, Sarina Roma ja Jordan Wynn. Sarjan tuotannosta vastaa Boardwalk Pictures.

Vankat lapsilukko-ominaisuudet varmistavat, että Disney+ pysyy sopivana koko perheelle. Tilaajat voivat asettaa pääsyrajoituksia aikuisille suunnatulle sisällölle ja luoda PIN-koodilla suojattuja profiileja jo olemassa olevien lapsiprofiilien rinnalle, jotta vanhemmat saavat mielenrauhan.

Lähde: Disney

https://www.youtube.com/watch?v=a1T8htDbwfg

Muuta mielenkiintoista luettavaa

PC-pelit: Viihdettä ja haastetta

PC pelit tarjoavat laajan valikoiman viihdettä ja haastetta pelaajille ympäri maailman. Ne kattavat monipuolisia genrejä, kuten toimintaa, seikkailua, strategiaa ja roolipelejä. PC- pelaaminen mahdollistaa myös moninpelikokemukset ystävien kanssa verkossa. Pelit tarjoavat paitsi hienoja tarinoita ja grafiikkaa myös mahdollisuuden kehittää ongelmanratkaisutaitoja ja tiimityötä. Ne ovatkin vakiintunut osa nykyaikaista viihdemaailmaa ja tarjoavat loputtomasti elämyksiä pelaajille.

Pelihahmot: Tarinoidensankarit

Pelihahmot ovat videopelien sielu, tuoden tarinat ja seikkailut eloon. Nämä hahmot voivat olla sankareita, antisankareita tai monimutkaisia hahmoja, jotka herättävät tunteita pelaajissa. Heidän persoonallisuutensa, ulkonäkönsä ja taitonsa luovat yhteyden pelaajiin, syventäen pelikokemusta. Pelihahmot voivat toimia inspiraationa ja opettaa arvokkaita elämänopetuksia. Niinpä he ovat olennainen osa videopelien vetovoimaa ja merkitystä pelaajille.

Garmin älykello käteen ja kohti parempaa hyvinvointia

Garmin on esitellyt uuden vivoactive 5 -älykellon vanhamman Garmin vivoactive 4 tilalle. Uudessa Garmin vivoactive 5 mallissa on kirkas AMOLED-kosketusnäyttö. Kohtuuhintaisessa, jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetussa laitteessa on laaja valikoima hyvinvoinnin seurantaominaisuuksia. vívoactive 5 auttaa ymmärtämään kehoa paremmin, neuvoo aktiivisempaan elämään ja tukee kuntoilutavoitteiden saavuttamisessa

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa