Supersuosittu Ruudun rikossarja Koskinen jatkuu – hittisarja myyty ympäri maailman!

Ajankohtaista Ruutu Sarjat

Ruudun alkuperäissarja Koskisen neljännen kauden kuvaukset ovat käynnistyneet Tampereella. Koskisen esitysoikeudet on myyty Pohjois-Amerikkaan, Kanadaan, Australiaan ja Baltian alueelle.

Rakastetun sarjan kolmas kausi päättyi hyytävään hetkeen, jonka jälkeen suosikin fanikunta kohahti, voiko Koskisen tarina mitenkään enää jatkua.

Koskista katsotaan kaudesta toiseen, ja se on Ruudun katsotuimpia draamasarjoja.Tekijöiden kunnianhimo näkyy sarjan toteutuksessa, mikä palkitaan uskollisilla katsojilla.On upeaa, että pääsimme tilaamaan jo neljännen tuotantokauden. Rikos koukuttaa!” Nelonen Median kotimaisen draaman päällikkö Tea Panula iloitsee.

Neljännen kauden viidessä rikostarinassa Koskinen joutuu selvittelemään muun muassa erittäin raakaa, taikatemppua jäljittelevää murhaa, läheisen kollegan perheenjäsenen katoamista sekä naskalimurhia. Koskinen joutuu vastatusten niin Pihkahiipparin kuin palkkatappajien sekä terroristista tekoa suunnittelevien tahojenkin kanssa.

Koskisen neljäs kausi tarjoilee katsojilleen henkeäsalpaavan jännittäviä rikostarinoita ja psykologisesti monikerroksisia hahmoja huippunäyttelijöiden tulkitsemina. Luvassa on vauhdikasta toimintaa, visuaalista ilotulitusta, jännitystä, huumoria sekä ajatuksia herättävää draamaa.

Keskeisissä rooleissa tulevalla kaudella nähdään Eero Aho (Sakari Koskinen), Maria Ylipää (Ulla Lundelin), Turkka Mastomäki (Pekki), Jon-Jon Geitel (Kaatio) ja Irina Isberg (Kaija Palonen). Neljännen tuotantokauden ohjaavat Riku Suokas ja Tommi Lepola ja sen käsikirjoittamisesta vastaavat Riku Suokas ja Heikki Syrjä. Kautta ovat olleet rahoittamassa Nelonen Median lisäksi Mediawan Rights, Film Tampere ja Tampereen kaupunki.

Ruudun alkuperäissarja Koskinen seuraa Tampereen poliisin väkivaltaisten rikosten yksikköä. Sarja perustuu Seppo Jokisen luomaan Koskinen-kirjasarjaan, joka on kuvannut poliisien työtä jo lähes 25 vuoden ajan.

Neljännen tuotantokauden esitysajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Älykoti: Tulevaisuuden asumisen huippuratkaisut

Älykoti on vallankumouksellinen askel kohti tulevaisuuden asumista. Ne eivät pelkästään tarjoa mukavuutta, vaan myös älykkäitä ratkaisuja, jotka tekevät arjestamme sujuvampaa. Tässä artikkelissa tutustumme älykodin käsitteeseen ja sen tarjoamiin huippuratkaisuihin.

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidentinvaalit 2024 aiheeseen.

Shein Vaatteet Täydellinen valinta muodista nauttivalle suoraan shein verkkokaupasta

Shein vaatteet ovat osoittautuneet monipuolisiksi ja tyylikkäiksi vaihtoehdoiksi kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Valitse Shein verkkokauppa, jos haluat seurata viimeisimpiä muotitrendejä, nauttia laadukkaista vaatteista, ja samalla tehdä ekologisia valintoja. Hanki omasi ja astu muodin maailmaan Sheinin kanssa!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa