Monisäikeinen ja dramaattinen ”Threesome” on Viaplayn seuraava kansainvälinen draamasarja

Ajankohtaista Suoratoisto

”Threesome” on Viaplayn seuraava kansainvälinen draamahanke. Sarjassa nähdään näyttelijä Matilda Källström ja Simon Lööf ensimmäisessä pääroolissaan. Lisäksi näyttelijä Lisa Linnertorp tekee sarjassa ohjaajadebyyttinsä.  Intensiivinen, dramaattinen ja romanttinen nuortensarja käsittelee muun muassa rakkautta, seksiä ja petosta. ”Threesome” saa ensi-iltansa vuonna 2021 NENT Groupin suoratoistopalvelussa Viaplayssa.

David (Simon Lööf) ja Siri (Matilda Källström) ovat Lontoossa asuva nuori ruotsalainen pariskunta. He ovat olleet yhdessä  lukiosta lähtien ja heidän rakkautensa vaikuttaa vahvalta ja voittamattomalta. Mutta eräänä iltana pariskunnan elämään saapuu ranskalainen taideopiskelija Camille (Alma Jodorowsky). Juhlissa alkanut flirtti muodostuu peliksi, jossa parisuhteen rajat vähitellen puretaan. Viattomalta tuntuva seikkailu johtaa kuitenkin odottamattomiin seuraamuksiin.

”Otin pääosan vastaan kauhunsekaisella innolla. On kunnia päästä puhumaan seksistä ja suhteista tällä tavalla. Kun ensimmäisen kerran luin käsikirjoituksen, tunsin, että tämä todella on jotain aivan uutta.  Siri on todellinen unelmarooli. Vaikka hän säikäytti minut alussa, on Siristä tullut osa minua ja päinvastoin. Hän on myös opettanut minulle asioita itsestäni, joita en ole koskaan aikaisemmin ajatellut. Se, että pääsen työskentelemään sellaisten kykyjen kun Simon Löf, ohjaaja Lisa Linnertorp sekä koko tämä työryhmä, on unelmieni täyttymys”, sanoo Matilda Källström.

Simon Lööf on entinen  jääkiekkolahjakkuus,  joka panostaa nykyään täydestä sydämestään näyttelijän  ammattiin ja tekee ensimmäisen suuren pääroolinsa  ”Threesomen” parissa.

”Lisa Linnertorp on nero. Se, että pääsee työskentelemään hänen ohjauksessaan sekä hänen käsikirjoituksen parissa, on luultavasti parasta, mitä näyttelijäurani alussa voi tapahtua. Hän on todella pannut sielunsa tähän sarjaan, ja olen niin ylpeä saadessani olla osa tätä. Toivon voivani tehdä hänet ylpeäksi ja tehdä oikeutta tälle uskomattomalle käsikirjoitukselle. Se, että pääsen näyttelemään myös Matilda Källströmin vastaparina, on todellinen lahja. Hän on tähti ja tekee työstäni paljon helpompaa,” Simon Lööf sanoo.

Näyttelijä Lisa Linnertorp (Bron, Hidden: Firstborn, Sthlm Rekviem), joka on kirjoittanut käsikirjoituksen ja tekee myös ohjaajadebyyttinsä ”Threesome” -sarjassa, on innoissaan lopputuloksesta.

”On hienoa päästä ohjaamaan oman käsikirjoitukseni pohjalta sekä tekemään töitä lahjakkaimman ja rohkeimman nuoren  työryhmän kanssa. Se,  että voimme toteuttaa projektin yhteistyössä Viaplayn  kanssa, joka todella uskaltaa sijoittaa ja luottaa  sisällöntuottajiinsa, tuntuu uskomattomalta. Odotan innolla Sirin ja Davidin tarinan jakamista yleisölle”,  Lisa Linnertorp sanoo.

”Threesome” on yksi Viaplayn suurista kansainvälisistä sarjoista vuonna 2021. Muissa rooleissa nähdään kansainvälisiä näyttelijöitä kuten Alma Jodorowsky (Sininen on lämpimin väri), Lucien Laviscount (Katey Keen, Snatch), Emily Renée (Jupiter Ascending), Cat White (Dracula, Doctors) ja Kitt Walker. Sarjan tuottavat Nordisk Film TV ja och Yellowbird yhteistuotannossa  Film i Skånen kanssa. Tuottajana toimii Helena Larand ja jakelijana Eccho Rights.

”Vuosi 2021 on se vuosi, kun Viaplay todellakin astuu nuorten aikuisten genreen. ”Threesome” on romanttinen nuortensarja, joka rohkealla ja tärkeällä tavalla käsittelee muun muassa  seksin,  rakkauden, ihmissuhteiden ja niiden ympärillä käytäviä usein tabuinakin koettuja aiheita. On aina hienoa investoida uusiin, nuoriin lahjakkuuksiin ja on uskomattoman jännittävää nähdä  lopputulos”, sanoo NENT Groupin toimitusjohtaja ja sisältöjohtaja Filippa Wallestam.

Kansainvälinen draamasarja ”Threesome” saa ensi-iltansa NENT Groupin suoratoistopalvelussa  Viaplayssa vuoden 2021 aikana.


Muuta luettavaa muualta

Talvilomalle tekemistä perheille Helsingissä 2023

Talviloma Helsingissä ja muualla, aikaisemmin ja edelleen yleisesti myös hiihtoloma on Suomessa koulujen kevätlukukaudella helmi-maaliskuussa pidettävä vajaan viikon eli viiden päivän mittainen, maanantaista perjantaihin kestävä loma. Sen ajankohta vaihtelee nykyään maakunnittain ja lomat on porrastettu kolmelle viikolle. Tutustu tekemistä talvilomalle aiheeseen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa