Harvey Weinstein -paljastuksesta kertova She Said yksinoikeudella SkyShowtimeen 18. heinäkuuta

Ajankohtaista SkyShowTime Suoratoisto

Harvey Weinstein -paljastuksesta kertova She Said yksinoikeudella SkyShowtimeen 18. heinäkuuta – pääosissa Carey Mulligan ja Zoe Kazan.

Kaksinkertainen Oscar®-ehdokas Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education) ja Emmy-ehdokas Zoe Kazan (The Plot Against America, The Big Sick) esittävät New York Timesin reporttereita Megan Twoheyta ja Jodi Kantoria, jotka toivat yhdessä esiin yhden sukupolvensa tärkeimmistä tarinoista ja päättivät seksuaalista väkivaltaa Hollywoodissa vuosikausia ympäröineen hiljaisuuden. Samalla he käynnistivät amerikkalaisessa kulttuurissa yhä vaikuttavan muutoksen.

Elokuvan taustavoimina ovat elokuvien 12 Years a Slave, Moonlight, Minari, Selma ja The Big Short Oscar®-palkitut tuottajat sekä Zero Dark Thirtyn ja American Hustlen Oscar-ehdokkaana ollut tuottaja. Elokuva perustuu Jodi Kantorin, Megan Twoheyn ja Rebecca Corbettin artikkelisarjaan New York Timesille sekä Jodi Kantorin ja Megan Twoheyn New York Times -menestyskirjaan She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement.

Tutkivan journalismin tärkeydestä kertova She Said kuvaa, kuinka reportterit ja vastaavat toimittajat jahtasivat totuutta väsymättä ja tuo esiin rohkeuden, jolla hyväksikäytön uhrit ja todistajat nousivat estämään lukuisista seksuaalirikoksista syytettyä saalistajaa vahingoittamasta lisää ihmisiä. Heidän yhteinen sitoumuksensa ja sitkeytensä herättivät maailmanlaajuista keskustelua, vauhdittivat #MeToo-liikettä ja pakottivat hyväksikäyttäjää tukeneen järjestelmän katsomaan peiliin.

Pohjimmiltaan She Said on inspiroiva tositarina ihmisistä, monet heistä naisia ja äitejä, jotka uskaltautuivat puhumaan aiheesta ja hakemaan oikeutta – eivät vain itselleen, mutta myös tuleville sukupolville, Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa. Elokuva on vetävä ja liikuttava muistutus siitä, miten yksittäiset ihmiset voivat sitkeydellä ja sisulla muuttaa maailmaa yhdessä.

Elokuvassa nähdään myös Oscar®-ehdokas Patricia Clarkson (Shutter Island, Pieces of April), Emmy-voittaja Andre Braugher (Homicide: Life on the Street, Thief), Tony-voittaja Jennifer Ehle (Zero Dark Thirty, Pride and Prejudice), Oscar®-ehdokas Samantha Morton (Minority Report, In America) sekä Emmy- ja Golden Globe -ehdokas Ashley Judd (Double Jeopardy, Bug) omana itsenään.

She Saidin ohjasi Emmy-voittaja Maria Schrader (I’m Your Man, Unorthodox-minisarja) Oscar®-palkitun Ida-elokuvan käsikirjoittaneen Rebecca Lenkiewiczin käsikirjoituksen pohjalta. Elokuvan tuottivat Oscar®-voittajat Dede Gardner ja Jeremy Kleiner Plan B Entertainmentilta ja sen vastaavia tuottajia ovat Oscar®-voittaja Brad Pitt ja Lila Yacoub sekä Oscar®-ehdokas Megan Ellison ja Sue Naegle
Annapurna Picturesilta.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia), ja palvelua voi kokeilla maksutta seitsemän päivän ajan – peru tilaus milloin tahansa. 

Lisätietoja:

Verkkosivusto: www.skyshowtime.com   
Uutishuone: corporate.skyshowtime.com 
LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime  
Twitter: www.twitter.com/SkyShowtime 


Muuta mielenkiintoista

Outletit – Huippumerkkejä edullisesti

Marimekko outlet ja Halti Outlet tarjoaa mahdollisuuden hankkia huippu tuotteita edullisesti. Näissä myymälöissä myydään ylijäämävarastoja, mallikappaleita ja viime kauden tuotteita alennettuun hintaan. Outlet-ostoksilla voi säästää merkittävästi, kun saa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Laaja valikoima, houkuttelevat alennukset ja arvostettujen brändien saatavuus tekevät outleteista suositun vaihtoehdon shoppailuun. Tutustu myös Iittala outlet myymälään.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa