SkyShowtime julkistaa suomalais-ruotsalaisen alkuperäistuotannon – Koodinimi: Annika on uusi jännittävä lisä nordic noir -genreen

Ajankohtaista Sarjat SkyShowTime

Uusi sarja on osa tulevaa vahvaa alkuperäis- ja yksinoikeussarjojen kokoelmaa. Alle 12 kuukautta lanseerauksensa jälkeen SkyShowtime tuo ensi-iltaan 10 uutta alkuperäissarjaa Suomessa ja muilla markkina-alueilla.

SkyShowtimen toimitusjohtaja Monty Sarhan paljasti uutuussarjoja keynote-puheessaan arvostetuilla Marché du Film -festivaaleilla (Cannesin elokuvajuhlat).

SkyShowtime, Euroopan seuraava suuri suoratoistopalvelu, julkisti tänään joukon alkuperäis- ja yksinoikeussarjoja, jotka saavat ensi-iltansa palvelussa myöhemmin tänä vuonna ja vuoden 2024 puolella. Toimitusjohtaja Monty Sarhan julkisti tulevat sarjat keynote-puheessaan Marché du Film -festivaaleilla (Cannesin elokuvajuhlat).

SkyShowtimessa ensi-iltansa saa myös Koodinimi: Annika, palvelun ensimmäinen sarja tällä alueella. Suomalais-ruotsalaisena yhteistuotantona toteutettu rikosdraama tunnettiin aiemmin nimellä ID. Tarinan keskiössä on suomalainen taidepetoksia tutkiva Emma, joka soluttautuu tukholmalaiseen huutokauppataloon tutkimaan yrityksen yhteyksiä Blanko-nimellä tunnettuun pahamaineiseen rahanpesijään. Sarja tulee striimattavaksi myöhemmin tänä vuonna.  

Muihin SkyShowtime-palveluun tänä vuonna saapuviin uutuussarjoihin kuuluu kriitikkojen kehuma ”viikon mysteeri” -sarja Poker Face. Natasha Lyonne (Russian Doll, Orange Is The New Black) nähdään pääosassa Charliena, jolla on uskomaton kyky havaita jonkun valehtelevan. Sarja saa ensi-iltansa SkyShowtime-alkuperäissarjana. Lisäksi SkyShowtimen ensi-iltoihin kuuluu vuoden 1966 elokuvaan pohjautuva lännensarja Django, joka saapuu tietyille Keski- ja Itä-Euroopan alueille, Pohjoismaihin, Portugaliin ja Espanjaan.

Myöhemmin tänä vuonna SkyShowtimessa nähdään alkuperäissarja The Curse, jonka pääosissa nähdään Emma Stone, Nathan Fielder ja Benny Safdie. Tarina seuraa, kuinka väitetty kirous häiritsee vastanaineen pariskunnan suhdetta. SkyShowtime tuo myös yksinoikeudella ensi-iltaan Taylor Sheridanin uutuussarjan Special Ops: Lioness, jossa nähdään pääosan esittäjä ja vastaava tuottaja Zoe Saldaña, Oscar-voittaja ja vastaava tuottaja Nicole Kidman, Laysla de Oliveira sekä Oscar-voittaja Morgan Freeman. Alkuperäissarja seuraa Lioness Engagement Team -erikoisyksikön yrityksiä tuhota terroristijärjestö sisältä päin.

Innolla odotettu Yellowstonen 5. kauden toinen osa tulee striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimen markkina-alueille myöhemmin tänä vuonna. Lisäksi SkyShowtimella nähdään yksinoikeudella toiset kaudet 1923:sta, jonka pääosissa ovat Oscar-voittaja Helen Mirren ja Oscar-ehdokas Harrison Ford, sekä Sylvester Stallonen tähdittämästä komediasarjasta Tulsa King. Kaikista vastaa Oscar-ehdokas Taylor Sheridan. Pakollista katsottavaa on myös samannimiseen hittipeliin perustuva Halo, joka palaa toiselle kaudelle .

Lisäksi SkyShowtimella nähdään yksinoikeudella hittielokuvia, kuten Babylon (ensi-ilta 6. heinäkuuta), Bros (16. kesäkuuta), M3GAN (13. syyskuuta) ja She Said (18. heinäkuuta alkaen). Ne liittyvät menestyselokuvien valikoimaan, johon sisältyvät jo Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion ja Minions: The Rise of Gru. Kaikki ovat striimattavissa ilman lisämaksua.    

SkyShowtimen toimitusjohtaja Monty Sarhan: ”SkyShowtime on sitoutunut Eurooppaan, ja olemme ylpeitä voidessamme esitellä alkuperäistuotantoja markkina-alueiltamme. Näin vahva ja vaikuttava 10 alkuperäissarjan valikoima ensimmäisenä vuotenamme on käytännössä ennenkuulumatonta uudelle suoratoistopalvelulle. SkyShowtime tarjoaa vetoavia, sekä Hollywoodin että paikallisten tekijöiden parhaimmistoa edustavia yksinoikeusohjelmia ja erinomaisen valikoiman elokuvia. Haluamme tarjota asiakkaille ympäri Eurooppaa korkealaatuista sisältöä loistohintaan.” 

Tuhansia tunteja laatuviihdettä koko perheelle tarjoavan SkyShowtimen tilaajilla on pääsy uusiin ja yksinoikeussarjoihin, alkuperäistuotantoihin, palkittuihin elokuviin, lasten ja koko perheen sisältöön sekä useisiin ikonisiin vanhempiin nimikkeisiin ja kausibokseihin, joista vastaavat Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios ja Peacock. Kaikki tämä on suoratoistettavissa yhdessä paikassa.  SkyShowtime-palvelun piirissä ovat Alankomaat, Albania, Andorra, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Espanja, Kosovo, Kroatia, Montenegro, Norja, Pohjois-Makedonia, Portugali, Puola, Romania, Ruotsi, Serbia, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tšekki ja Unkari.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia), ja palvelua voi kokeilla maksutta seitsemän päivän ajan – peru tilaus milloin tahansa. 

Koodinimi: Annika

Koodinimi: Annika on suomalais-ruotsalainen rikossarja. Tarinan keskiössä on suomalainen taidepetoksia tutkiva Emma, joka soluttautuu tukholmalaiseen huutokauppataloon tutkimaan yrityksen yhteyksiä Blanko-nimellä tunnettuun pahamaineiseen rahanpesijään. Paljastumista välttääkseen Emma päättää esittää Annikaa, huumeiden ja alkoholin voimalla bilettävää tulista seurapiirikaunotarta, joka on viileän ja hillityn Emman täysi vastakohta. Villi peitehenkilöllisyys avaa hiljalleen ovet korkean tason taidepetosten kätkettyyn maailmaan. Annikaksi muuttuminen pakottaa Emman kuitenkin kohtaamaan muistoja, jotka hän on yrittänyt unohtaa.  

Poker Face

Poker Face on 10 jakson mittainen viikon mysteeri -sarja, jossa Natasha Lyonnen esittämä päähahmo Charlie havaitsee uskomattoman tarkasti, milloin joku valehtelee. Hän tekee matkaa Plymouth Barracudallaan ja törmää joka etapilla uusiin hahmoihin ja omalaatuisiin rikoksiin, joita ei voi olla selvittämättä. Sarjan vastaavana tuottajana toimii ja sen on luonut, käsikirjoittanut sekä ohjannut useaan kertaan Oscar-ehdokkaana ollut Rian Johnson, joka tunnetaan Knives Out -hittielokuvien käsikirjoittaja-ohjaaja-tuottajana. Lyonne on sarjassa mukana vastaavana tuottajana, käsikirjoittajana ja ohjaajana. Sarjan ovat tuottaneet T-Street, MRC ja Animal Pictures.

Django

Sergio Corbuccin kulttielokuvaan löyhästi perustuva Django kertoo miehestä, joka etsii kostoa, mutta päätyy taistelemaan jonkin suuremman puolesta. Texas,1800-luvun loppupuoli: Django saapuu kraatterin pohjalle rakennettuun kaupunkipahaseen nimeltään New Babylon. Django etsii perheensä murhanneita miehiä, mutta saa tietää Sarah-tyttärensä selvinneen ja asuvan kaupungissa. Sarah on nyt 20-vuotias, menossa naimisiin New Babylonin perustajan John Ellisin kanssa, eikä halua Djangoa elämäänsä. Django ei antaudu, vaan tekee kaikkensa saadakseen uuden mahdollisuuden tyttärensä kanssa. Django, Sarah ja John ovat kuitenkin ansassa synkkien salaisuuksien verkossa, joka paljastuu vääjäämättä. 

The Curse

The Curse on lajityyppejä sekoittava SHOWTIME®-sarja, joka seuraa, kuinka väitetty kirous häiritsee vastanaineen pariskunnan suhdetta heidän yrittäessään lasta samalla kun esiintyvät uudessa ongelmallisessa HGTV-sarjassaan.  A24:n tuottaman The Cursen vastaavina tuottajina ja luojina ovat Benny Safdie (Good Time, Uncut Gems ja Daddy Longlegs) sekä Nathan Fielder (Nathan for You ja The Rehearsal), joka toimii myös ohjaajana. Sarjan pääosissa nähdään Fielder, Safdie ja Oscar®-voittaja Emma Stone (La La Land), joka toimii vastaavana tuottajana yhdessä Fruit Tree -nimen alla toimivien Dave McCaryn ja Ali Hertingin kanssa. Vastaavina tuottajina ovat myös Josh Safdie ja Ronald Bronstein. Sarjan vieraileviin tähtiin kuuluvat Oscar-ehdokas Barkhad Abdi (Captain Phillips), Emmy®-ehdokas Corbin Bernsen (L.A. Law, City on a Hill) ja Constance Shulman (Orange Is the New Black). 

Special Ops: Lioness

Oscar-ehdokas Taylor Sheridanin luoma Special Ops: Lioness perustuu todelliseen erikoisyksikköön ja seuraa, kuinka rosoinen, mutta intohimoinen nuori merijalkaväen sotilas Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira) värvätään Lioness Engagement Team -yksikköön terroristijärjestöön soluttautumista varten. Zoe Saldaña esittää Lioness-ohjelman asemapäällikkö Joeta, jonka tehtävä on kouluttaa, ohjata ja johtaa naispuolisia peiteagenttejaan. 

Yellowstone

Pääosassa Oscar- ja Emmy-voittaja Kevin Costner montanalaisen, Yhdysvaltain suurimman karjatilan omistavan perheen päänä John Duttonina. Dutton taistelee puolustaakseen maitaan ja perhettään intiaanireservaatilta ja kiinteistökeinottelijoilta. Terveysongelmat ja perhesalaisuudet rasittavat Duttoneita samalla kun poliittiset pyrkimykset ja ulkopuoliset kumppanuudet uhkaavat heidän tulevaisuuttaan. 

1923 

Oscar-ehdokas Taylor Sheridanin 1923 kertoo lisää Yellowstone-sarjan taustoista ja toimii jatkona ennätyksiä rikkoneelle 1883-sarjalle. Oscar-ehdokas Harrison Fordin ja Oscar-voittaja Helen Mirrenin tähdittämä 1923 esittelee uuden Duttonin perheen sukupolven ja tarkastelee 1900-luvun alkua, jolloin kulkutaudit, historiallinen kuivuus, kieltolain päättyminen ja Yhdysvaltain suuri lama koettelivat läntisiä vuoristoseutuja ja sinne asettunutta Duttonin perhettä.  

Tulsa King

Oscar-ehdokas Taylor Sheridanin Tulsa King seuraa, kuinka Oscar-ehdokas Sylvester Stallonen esittämä newyorkilainen mafioso Dwight ”The General” Manfredi vapautuu vankilasta 25 vuoden jälkeen ja joutuu saman tien suuntaamaan Oklahoman Tulsaan pomonsa käskystä. Dwight ymmärtää, ettei hänen mafiaperheensä välttämättä ole täysin hänen asiallaan, ja alkaa pikkuhiljaa koota itselleen värikkäistä hahmoista koostuvaa rikollisjoukkiota paikassa, joka hänen näkökulmastaan voisi yhtä hyvin olla eri planeetalla. 

Halo

Ikoniseen Xbox®-pelisarjaan perustuvan Halon eeppinen universumi ja hahmokaarti heräävät henkiin tässä uudessa alkuperäisdraamasarjassa. Halo muutti ihmisten käsitystä videopeleistä ja on kasvanut globaaliksi viihdeilmiöksi, joka on myynyt yli 81 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Uudessa televisiosarjasovituksessa Halo sijoittuu vuonna 2001 esiteltyyn universumiin ja kuvaa eeppistä 2500-luvun konfliktia ihmiskunnan ja Covenant-nimellä tunnetun muukalaisuhan välillä. Halo yhdistää taidolla kuvattuja henkilökohtaisia tarinoita toimintaan, seikkailuun ja monisävyiseen tulevaisuusvisioon. 

Babylon

Damien Chazellen Babylon on uusi, 1920-luvun Los Angelesiin sijoittuva eepos, jonka pääosissa nähdään Brad Pitt, Margot Robbie ja Diego Calva ja muissa rooleissa mm. Jovan Adepo, Li Jun Li ja Jean Smart. Kyltymättömästä kunnianhimosta ja häpeämättömästä hauskanpidosta kertova tarina seuraa useiden hahmojen nousua ja tuhoa varhaisen Hollywoodin riettauden ja rappion keskellä. 

Bros

Terävä koomikko Billy Eichner (Billy on the Street, vuoden 2019 The Lion King, Difficult People, Impeachment: American Crime Story) sekä hittejä tehtailleet elokuvantekijät Nicholas Stoller (Neighbors-elokuvat, Forgetting Sarah Marshall) ja Judd Apatow (The King of Staten Island, Trainwreck, The Big Sick) vastaavat fiksusta, hurmaavasta ja sydämellisestä Bros-komediasta, joka kertoo siedettävän elämänkumppanin löytämisen vaikeudesta.   

M3GAN

M3GAN on tekoälyn taidonnäyte: elävän oloinen nukke, joka on ohjelmoitu olemaan lapsen paras ystävä ja vanhempien tärkein apuri. Leluyhtiön nerokkaan robottitieteilijän Gemman (Get Out -elokuvan Alison Williams) suunnittelema M3GAN osaa kuunnella, katsella ja oppia ja muodostuu lapsiparilleen ystäväksi, opettajaksi, leikkikaveriksi ja suojelijaksi. Kun Gemma päätyy yllättäen orvoksi jääneen 8-vuotiaan siskontyttönsä Cadyn (Violet McGraw, The Haunting of Hill House) huoltajaksi, hän tuntee itsensä epävarmaksi vanhemman roolissa. Työpaineiden keskellä Gemma päättää antaa M3GAN-prototyyppinsä Cadyn avuksi toivoen, että saisi kerralla ratkaistua molemmat ongelmat. Päätöksellä on kylmäävät seuraukset. 

She Said 

Kaksinkertainen Oscar®-ehdokas Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education) ja Emmy-ehdokas Zoe Kazan (The Plot Against America, The Big Sick) esittävät New York Timesin reporttereita Megan Twoheyta ja Jodi Kantoria, jotka toivat yhdessä esiin yhden sukupolvensa tärkeimmistä tarinoista ja päättivät seksuaalista väkivaltaa Hollywoodissa vuosikausia ympäröineen hiljaisuuden. Samalla he käynnistivät amerikkalaisessa kulttuurissa yhä vaikuttavan muutoksen. Elokuvan taustavoimina ovat elokuvien 12 Years a Slave, Moonlight, Minari, Selma ja The Big Short Oscar®-palkitut tuottajat sekä Zero Dark Thirtyn ja American Hustlen Oscar-ehdokkaana ollut tuottaja. Elokuva perustuu Jodi Kantorin, Megan Twoheyn ja Rebecca Corbettin artikkelisarjaan New York Timesille sekä Jodi Kantorin ja Megan Twoheyn New York Times -menestyskirjaan She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement.

Lisätietoja:

Verkkosivusto: www.skyshowtime.com


Muuta pientä luettavaa:

Etätyö – Uusi normaali?

Etätyö on tullut pysyväksi vaihtoehdoksi pandemian myötä. Se on mahdollistanut joustavamman työskentelyn ja vähentänyt aikaa ja kustannuksia matkustamiseen. Etätyön avulla työntekijät voivat työskennellä turvallisesti mistä tahansa ja säilyttää samalla tuottavuutensa. Mutta kuinka pysyvästi tämä uusi normaali tulee olemaan?

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa