DEEP STATE-sarjan toinen kausi valtaa ruudut toukokuun alussa. Kenen totuus vie voiton?

Ajankohtaista

DEEP STATE-sarjan kiihkeä jännitys siirtyy uudelle mantereelle, jossa eri totuudet hakevat jalansijaa. Mutta kenen totuus vie voiton? Se selviää 6. toukokuuta alkaen FOX-kanavalla ja Ruutu-palvelussa.

Merkittävä osa Deep State-sarjan koukuttavuutta ovat sen liitoskohdat oikeaan maailmaan. Termillä Deep state viitataan usein näkymättömään, epäviralliseen ja verrattain itsenäiseen valtiolliseen toimijaan, joka päämääränsä saavuttaakseen on valmis käyttämään koviakin keinoja. Sarjassa USA:n päivänvaloa kestämättömät motiivit kietoutuvat kansainvälisten yritysten kyseenalaisiin toimiin. Seurauksena on tikittävä maailmanpoliittinen aikapommi.

Deep State-sarjan toinen kausi alkaa, kun Harry Clarke (Joe Dempsie: Game of Thrones, Skins) ja Leyla Toume (Karima McAdams: Fearless, Vikings) hakevat suuntaansa edellisen kauden jälkeisissä tunnelmissa. Ryöväämisen ja Irakin sodan runtelema Lähi-Itä on hylätty, joten tarvitaan uutta maaperää investoinneille ja voittojen tuottamiselle. Mikä olisikaan parempi kohde kuin Saharan etelänpuoleinen Afrikka, jonne sijoittuu kuusi kymmenestä maailman nopeimmin kasvavasta taloudesta.

Yhdysvaltain hallinto on juuri solmimassa Malin kanssa sopimusta, joka mahdollistaisi pääsyn käsiksi maan huomattaviin luonnonvaroihin. Kyseessä on eritoten teknologiassa hyödynnettävistä, valtavan arvokkaista mineraaleista. Sopimus joutuu kuitenkin pian vaaraan, kun kolme amerikkalaista sotilasta ja malin kielen tulkki Aïcha Konaté (Lily Banda: The Boy Who Harnessed the Wind) joutuvat väijytykseen ja heidän uskotaan saaneen surmansa.

Mukaan kuvioihin tulee Nathan Miller (Walton Goggins: Ant-Man ja Wasp, Tomb Raider), entinen CIA:n agentti, joka haluaa saada sopimuksen aikaiseksi hinnalla millä hyvänsä. Hänen suunnitelmansa kuitenkin mutkistuvat, kun Aïcha ottaa yhteyttä Leylaan ja asioiden todellinen laita käy ilmi. Oman lusikkansa soppaan lyö Meaghan Sullivan (Victoria Hamilton: The Crown, tohtori Foster), Ohion republikaaninen senaattori, jolla on kyltymätön halu paljastaa Deep State -salaliiton olemassaolo. Myös Aminata Sissoko (Zainab Jah: Elementary, Homeland), Malin presidentin vanhempi neuvonantaja, tahtoo estää Deep State-salaliittoa saamasta jalansijaa Malissa.

Deep State vie katsojan jälleen poikkeukselliselle matkalle hyvän ja pahan väliseen taisteluun, jossa Harry ja Leyla tekevät kaikkensa pysäyttääkseen salaliiton. Sarja on jälleen onnistunut punomaan alati kiristyvän verkon kiehtovista hahmoista, väkevistä tarinoista sekä suurista, ajankohtaisista aiheista.

Deep State-sarjan 2. kausi pyörähtää käyntiin FOX-kanavalla maanantaina 6. toukokuuta 2019 klo 22.00. Sitä ennen ensimmäisen kauden jaksot näytetään alkaen 26. huhtikuuta myöhäisillassa FOX:lla.

Toinen kausi on katsottavissa jälkikäteen Ruutu-palvelusta, jossa on nähtävillä myös koko ensimmäinen kausi 1.5.2019 alkaen.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa