Kesällä 2019 Suomihittikomedia The Mopomies ja sen Sisko!

Ajankohtaista

Suomihittikomedia The Mopomies ja sen Sisko hauskuuttaa kesäteatterikiertueella! Ensi-ilta Salossa Vuohensaaren Kesäteatterissa 23. heinäkuuta. Lisäksi esitys vierailee Kiskossa, Nakkilassa ja Harjavallassa. Pääosassa useista tv- ja elokuvarooleistakin tuttu Petri Lairikko. 

Hanki liput netistä  www.musiikkiteatteri.fi

Tai myyntipalvelustamme myynti@musiikkiteatteri fi ja 044 3466 713.

Esitykset:

23.7. klo 18, Salo, Ensi-ilta Vuohensaaren Kesäteatteri, Salo

24.7. klo 18,  Vuohensaaren Kesäteatteri, Salo

26.7. klo 19, Kivimakasiini, Kisko

27.7. klo 16,  Vuohensaaren Kesäteatteri, Salo

31.7. klo 18, Villilän Kartano, Nakkila

1.8. klo 18, Villilän Kartano, Nakkila

2.8. klo 19, Hotelli Hittenharju, Harjavalta

9.8. klo 19, Hotelli Hittenharju, Harjavalta

10.8. klo 16, Villilän Kartano, Nakkila

Liput 25 euroa

Lisätiedot ja liput: https://www.musiikkiteatteri.fi/ohjelmisto/suomihittikomedia-the-mopomies-ja-sen-sisko/ 

myynti@musiikkiteatteri.fi ja 044-3466713 www.ticketmaster.fi ja Lippukaupat.

THE MOPOMIES JA SEN SISKO

Pienessä kaivoskylässä asuu peräkammarin poika Mopo-Eino, Sisko-nimisen siskonsa kanssa. Keski-iän lähestyessä heitä alkaa kyllästyttää maaseudun pienet ympyrät ja omat rasittavat sukulaisensa. Sisarukset päättävät ryhtyä julkkiksiksi. He hyppäävät moponsa selkään ja lähtevät suureen maailmaan. Sisarukset toivovat, että saavat apua julkkikseksi tulemisessaan 7-päivää lehden toimittajalta ja suurilta tähdiltä, kuten Katri Helenalta, Anita Hirvoselta ja Kikalta. Mopo-Eino alkaa ottaa laulutunteja Tapani Kansalta. Julkkikseksi tuleminen on kuitenkin mutkikkaampaa kuin he ovat kuvitelleet, ja he joutuvat lähtemään ulkomaille asti.

Tästä musiikkikomediasta ei kommelluksia, hauskoja käänteitä ja herkullisia hahmoja puutu. Mukana on parhaimpia suomihittejä, iskelmätaivaan tähtiä upeine asuineen ja mukaansatempaavia tansseja.

Esityksessä kuullaan mm. kappaleet: Mä maalaispoika oon, Aikuinen nainen, Polttaa kesäkatu kuuma, Puhelinlangat laulaa, Mä tahdon viihdyttää, Kauan, Äidin pikku poika, R.A.K.A.S. ja Maitolavan prinsessa.

Työryhmä: Petri Lairikko, Katariina Leino, Elisa ja Lairikko ja Tero Tanhuanpää.


Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan.

Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti.

Perinteisestä rannekellosta löytyy nykyään myös digiä, sillä monet urheilijat, pyöräilijät, retkeilijät sekä juoksijat käyttävät suorituksissa älykelloja. Älykelloja alkaa olemaan markkinoilla paljon, mutta Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello on vahva monella tapaan. Kannattaa tutustua eri kelloihin myymälässä ennen ostoa, että siinä on kaikki jutut mitä tarvitset. Tutustu samalla myös Garmin inReach Messenger laitteeseen, jolla voi lähettää viestejä verkon ulkopuolelta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged