Supernanny Suomi Huippusuosittu Supernanny Suomi palaa auttamaan perheitä maikkarilla

Huippusuosittu Supernanny Suomi palaa auttamaan perheitä maikkarilla

Ajankohtaista MTV

Suomen Supernanny Pia Penttala auttaa jälleen lapsiperheitä kohti parempaa arkea. Neljännellä tuotantokaudella esiin nousee aikamme polttavimmat vanhemmuuden teemat ja tavataan myös isovanhempia, joiden kasvatuksellinen merkitys korostuu perheiden arjessa.

Supernanny Pia Penttala, palaa MTV:n Supernanny Suomi -ohjelmassa keskiviikosta 30.11. alkaen auttamaan perheitä, jotka kaipaavat neuvoja lastensa kanssa. Luvassa on liikuttavia kohtaamisia ja tunteiden törmäyksiä, kun perheiden sääntöjä päivitetään ja siteitä vahvistetaan.

Neljännellä kaudella tutustutaan kahdeksaan perheeseen, joissa vanhemmuus on jäänyt ruuhkavuosien jalkoihin ja sujuva arki kaukaiseksi haaveeksi. Kauden aikana tavataan myös isovanhempia, joiden kasvatuksellinen merkitys korostuu perheiden arjessa. Esiin nousee aikamme polttavimmat vanhemmuuden teemat kuten rajojen puuttuminen ja löytäminen, kurin ja kiltteyden tasapaino sekä epävarmuus omasta vanhemmuudesta, johon haetaan apua sosiaalisen median keskusteluryhmistä. Kauden jaksoissa Pia auttaa perheitä arjen isoimpien haasteiden kanssa, mutta ennen kaikkea arvostamaan lasta juuri sellaisena kuin hän on. Supernanny auttaa muun muassa perheitä, joissa ADHD-vanhemmuus, raskauden jälkeinen masennus, symbioottinen suhde vanhemman ja lapsen välillä ja vanhempien kasvatuserot aiheuttavat haasteita perhe-elämään. 

”Tällä kaudella perheissä ja myös heidän kanssaan toimivilla verkostoilla on paljon maailmantilanteen tuomaa uupumusta. Kauden aikana tuli valitettavan usein esille, että perheiden on ollut välillä todella vaikea saada itselleen apua – tai ettei apua ole ollut saatavilla”, Pia Penttala kertoo.

”Normaalit lapsiperheiden haasteet ovat ilman muuta tälläkin kaudella nähtävissä ja kotisohville saadaan varmasti ohjelman kautta taas hyviä vinkkejä”, hän lupaa.

Lähde: MTV


Muuta luettavaa muualta

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä. Tutustu dna puhelimet valikoimaan, josta voit löytää itsellesi tai lapsellesi  sopivan älypuhelimen vaikka tiktok videoiden videoiden varten. Esimerkiksi Apple iPhone 13 Pro on todella tehokas puhelin kuvien ja videoiden kuvaamista varten.

Tietokone ja mobiilipelaaminen nykypäivänä

Siitä lähtien kun kotitietokoneet ja pelikonsolit tulivat koteihin 80-luvulla, on yleinen asenneilmapiiri pelaamista kohtaa muokkaantunut nykyisenlaiseksi. Nykyään on nimittäin aivan hyväksyttävää aikuisille sekä miehille, että naisille pelata mobiilipelejä, vaikka linja-autopysäkillä, kahvitauolla tai vaikkapa metrossa matkustaessaan. Kaikenlaiset mobiilipelit ovat lisääntyneet ja voit esimerkiksi pelata vaikka CS:GO match makingia kavereiden kanssa esportal alustalla. Esportal tarjoaa paremmat serverit pelaamista varten ja voit saada itsellesi skinejä dropeista.

Onko aurinkopaneelit ratkaisu energian säästämiselle?

Aurinkopaneelit on lpaneelit tai laitr, jolla auringon säteily muunnetaan sähköenergiaksi valosähköisen ilmiön avulla.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa