Ivalo ja muut Elisa Viihteen uudet laatudraamat 1.10. alkaen ensiesityksessä vain Ruudussa

Ajankohtaista Luettavaa Ruutu

Ruudun kotimaisen draaman tarjonta vahvistuu, kun Elisa Viihteen uudet alkuperäissarjat ja sisällöt, kuten huippusuosittu Ivalo, saavat vastaisuudessa ensiesityksensä vain Ruudussa.

Myös kaikki Elisa Viihteen jo julkaistut alkuperäissarjat, kuten Pohjolan laki, Sipoon herttua ja kymmenet muut kotimaiset huippusisällöt sekä yli sata kotimaista elokuvaa lisätään Ruudun jo ennestään kattavaan ohjelmakirjastoon katseltavaksi Ruutu+-tilauksella 1.10. alkaen. Vastaisuudessa Ruudusta löytyvät myös mm. Kaikki synnit, Nyrkki, Renki, Mies joka kuoli sekä kymmenet muut huippusarjat.

Uudet Elisa Viihteen alkuperäissarjat tulevat siis jatkossa ensimmäisenä katsottavaksi vain Ruutu+-tilauksella. Esimerkiksi odotettu Ivalon kolmas kausi julkaistaan ensiesityksessä Ruudussa 4. lokakuuta.

Ruutu+ tilauksen voi tehdä nyt myös Elisan kautta ja sen voi maksaa Elisan laskulla. Ruutu-sovellusta voi käyttää Elisa Viihde -palvelussa jo nyt.
Ruutu+-tilaus tarjoaa siis lokakuusta alkaen ennennäkemättömän viihdekirjaston, kun yhdellä tilauksella on katseltavissa sekä Elisa Viihteen että Ruudun suositut alkuperäissarjat ensiesityksinä. Lisäksi kotimaiset leffat suoraan valkokankailta, kuumimmat viihdeilmiöt ja realityt, lasten suosikkisarjat ja kotimaisen palloilun kiinnostavimmat lajit yksinoikeudella.

Yhteistyön tavoitteena on tarjota suomalaisille kattava yhdistelmä huippulaatuista kotimaista sisältöä, erityisesti alkuperäissarjoja, elokuvia, viihdeohjelmia ja urheilua. Sopimuksen myötä myös Sanoman tarjonta mainostajille kehittyy merkittävästi, kun Elisa Viihteen sisällöt tuovat Ruutuun ja myöhemmin myös tv-kanaville uusia yleisöjä ja kohdennusmahdollisuuksia.

”Olemme erittäin iloisia tästä sopimuksesta. Elisa Viihteen palkitut sarjat täydentävät Ruudun kokonaisuutta ja vahvistavat Ruudun asemaa parhaiden kotimaisten sisältöjen kotina. Suoratoistomarkkinalla kilpailemme myös kansainvälisten jättiläisten kanssa ja nämä suomalaisten rakastamat kotimaiset laatusarjat ovat tässä kisassa meille ehdoton kilpailuetu”, Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso sanoo.

Elisa Viihteen palkituille alkuperäissarjoille Ruutu tarjoaa vaikuttavan uuden jakelukanavan ja merkittävän uuden yleisön.

”Suomalaisten kiinnostus kotimaisia sisältöjä kohtaan kasvaa. Nelonen Median kanssa voimme tarjota vaihtoehdon, jossa kotimaiset laatusisällöt ovat kattavasti saatavilla yhdestä paikasta. Elisa satsaa jatkossakin laadukkaisiin sisältöihin ja Elisa Viihde tv-palveluun. Olemme merkittävä kotimaisten sisältöjen tilaaja ja kansainvälistäjä. Elisa Viihteen alkuperäissarjat ovat palkittuja ja kansainvälisessä levityksessä”, kertoo liiketoimintajohtaja Sami Aalto Elisalta.

https://www.ruutu.fi/etusivu


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen liittymän tarpeisiisi, jotta voit nauttia saumattomasta ja nopeasta netinkäytöstä.

Amazing Race Suomi 

Amazing Race Suomi on suomalainen reality-kilpailu, joka perustuu samannimiseen kansainväliseen formaattiin. Ohjelma seuraa joukkueiden matkaa eri puolilla maailmaa, kun he suorittavat monipuolisia tehtäviä ja ratkovat arvoituksia voittaakseen kilpailun. Sarja tarjoaa jännitystä, seikkailua ja kulttuurien monimuotoisuutta, kun tiimit kohtaavat erilaisia haasteita tuntemattomissa ympäristöissä. ”Amazing Race Suomi” yhdistää kilpailun elementit matkustamisen ja tiimityön kanssa, tarjoten katsojille viihdettä ja inspiraatiota.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa