Kaija Koo ja JVG Kaija Koo ja JVG

Ruutu esittää suorana JVG:n ja Kaija Koon stadionkeikat elokuussa!

Ajankohtaista Ruutu Viihde

Ruudussa nähdään suorana elokuun odotetut jättikeikat Helsingin olympiastadionilta. JVG nousee stadikan lavalle 12. elokuuta, ja heti seuraavana viikonloppuna 19. elokuuta keikkakimaraa jatkaa Kaija Koo. Keikat on ostettavissa Ruudusta kertamaksullisena tapahtumana.

JVG:n Vuodet ollut tuulisii -stadionkonsertti Ruudussa 12.8. klo 21 alkaen

Ruudun livekeikkojen sarja jatkuu 12. elokuuta, kun Helsingin olympiastadionin lavalle astelee vuosikymmenien ajan suomalaisten soittolistoja dominoinut JVGJare Brandin ja Ville Gallen vuonna 2009 perustama rap-duo on rikkonut kotimaisia streamaus- ja radioennätyksiä megahiteillään, kuten Ikuinen vappu, Tarkenee ja Amatimies. Viime syksynä ilmestynyt seitsemäs pitkäsoitto Mun tapa pelata ylitti platinarajan jo ennen julkaisuaan yli 24 miljoonalla streamilla.

Moninkertaisesti Emma-palkittu JVG on täyttänyt matkan varrella klubit, festivaalien päälavat ja konserttiareenat, joten olympiastadion on yhtyeelle luonnollinen seuraava askel. Ikonisella keikkapaikalla nähdään ystävyyttä ylistävä konsertti ja lavalle nousee useita JVG:n kanssa yhteistyötä tehneitä artisteja.

 
Kaija Koon Superstadion-konsertti Ruudussa 19.8. klo 20 alkaen

Yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista artisteista, Kaija Koo, valloittaa Helsingin olympiastadionin lauantaina 19. elokuuta.

Lukuisista hiteistään tunnettiu suomalaisen popin kuningatar on taitava tulkitsija, joka yhdistää sukupolvia musiikillaan. Kaija Koo on myynyt yli puoli miljoonaa albumia, palkittu Emma Gaalassa kolmesti Vuoden naissolistina, ollut mukana kahdella supersuositulla Vain elämää -kaudella ja julkaissut useita legendaarisiksi muodostuneita hittikappaleita kuten Tinakenkätyttö, Nää yöt ei anna armoo (feat. Cheek), Vapaa, Kaunis rietas onnellinen sekä Supernaiset. Kaija Koo julkaisi uransa 14:nnen albumin Taipumaton huhtikuussa 2021. Albumi myi platinaa ja pysyi Suomen virallisen albumilistan kärjessä kolme viikkoa. 
  Superstadion-konsertti on täynnä yllätyksiä, yhdessäoloa ja yhteislaulua. Konsertissa kuullaan hittejä vuosikymmenten ajalta, tutuilla ja uudistetuilla sovituksilla.

Molemmat keikat nähdään Ruudussa erillisinä kertamaksullisina tapahtumina (Pay-Per-View), eivätkä ne sisälly Ruutu+-tilaukseen. Yksittäisen keikan hinta on 9,95 €. Suoran lähetyksen lisäksi ostajilla on katseluoikeus keikkatallenteeseen 14 vuorokauden ajaksi.

Hanki lippusi osoitteesta: www.ruutu.fi/live tai osta se Epassin kulttuuriedulla osoitteesta: https://marketplace.epassi.fi


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Mikael Granlund – Menestyvä jääkiekkoilija kansainvälisellä tasolla

Mikael Granlund on menestyvä suomalainen jääkiekkoilija, joka on tehnyt vaikutuksen kansainvälisellä tasolla. Hän aloitti uransa Suomen Liigassa ja nousi nopeasti nuorten maajoukkueisiin. Granlundin taidot ja älykäs peli-ilme huomattiin myös NHL:ssä, jossa hän edusti Minnesota Wildia ja Nashville Predatorsia. Hänet tunnetaan erityisesti upeasta ”Mikaelin maalista” vuoden 2011 MM-kisoissa. Granlundin lahjakkuus, luovuus ja peliäly tekevät hänestä arvokkaan pelaajan niin seuralle kuin maajoukkueellekin. Mikael Granlund ero aihe on noussut monen ihmisen mieleen.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa