Uudenlainen kutkuttavan hauska gameshow Tietäjät tietää alkaa syyskuussa

Ajankohtaista MTV Viihde Visailu

Tietäjät tietää on MTV:n uusi, huippumenestyneeseen The Wheel -formaattiin perustuva viihdeohjelma, jossa julkisuudesta tutut henkilöt yrittävät auttaa kilpailijoita voittamaan mahdollisimman suuren rahapotin. Kysymykset tulevat julkkisten – ohjelman tietäjien – erikoisosaamisalueista.  Ohjelmassa onnetar puuttuu jatkuvasti tapahtumien kulkuun, joten jaksot ovat yllätyksiä ja käänteitä täynnä! Tietäjät tietää alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla perjantaina 1.9. klo 20.

tietajat2btietaa_keyart_16x9_clean-1.jpg

The Wheel -nimellä maailmalla hurmannut gameshow saapuu Suomeen, ja se nähdään MTV:llä nimellä Tietäjät tietää. Juontaja Roope Salmisen luotsaama hyväntuulinen ja täysin uudenlainen viihdeohjelma viihdyttää MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla perjantai-illoissa 1. syyskuuta klo 20 alkaen.

Katso ohjelman esittely!

Kutkuttavan hauskassa ohjelmassa kolme tavallista suomalaista kisailee kasvavasta rahapotista. Potin metsästyksessä heitä auttaa seitsemän julkisuudesta tuttua henkilöä, eli tietäjää. Jokainen tietäjä tuo kisaan mukaan oman kategoriansa, josta he uskovat tietävänsä paljon.

Onnettarella on tiukasti näppinsä pelissä, ja sattuma näyttelee suurta roolia, sillä ohjelman suuri pyörä arpoo niin kilpailijan kuin hänelle avuksi tulevan julkkiksen.

Voittopottia voi kuitenkin kasvattaa varmimmin gameshow’n arvokkaimmalla valuutalla: tiedolla. Hyvän arvauksen arvoa ei kuitenkaan voi ylenkatsoa. Kuvaavaa on, että Tietäjät tietää -ohjelmassa voi päästä hillittömän hyvällä tuurilla kilpailemaan jakson pääpotista tietämättä vastausta yhteenkään kysymykseen.

tietajat_tietaa_s1_eps2_tilannekuva_4.jpg
Roope juontaa ja pyörä pyörittää viherkasvi- ja murretietäjä Minttu Mustakalliota sekä muita tietäjiä.

Tietäjät tietää -ohjelmassa on mukana peräti 37 julkisuudesta tuttua tietäjää, joista kukin tuo oman erikoisosa-alueensa tiedot tiskiin. Esimerkiksi Eija Vilppaan erityisosaamista on tieto laskuvarjohypyistä, Minttu Mustakallio puolestaan arvelee olevansa viherkasvitietäjä ja murteiden asiantuntija. Aki Linnanahde auttaa kilpailijoita Kummeli-tietämyksellään sekä tiedoillaan politiikasta. Hanno Möttölä tietää oman alansa koripallon lisäksi Star Warsista.

Kauden aikana kilpailijoita kohti voittopottia yrittää parhaansa mukaan auttaa tämä nimekäs joukko:

Eija Vilpas, Jesse Kamras, Minttu Mustakallio, Ani, Veronica Verho, Siim Liivik, Ilari Johansson, Arja Koriseva, Jarkko Tamminen, Paleface, Pippa Laukka, Anu Sinisalo, Aki Linnanahde, Mari Perankoski, Antti Ketonen, Hanno Möttölä, Jouni Hynynen, Evelina, Emmi Nuorgam, Iiro Panula, Johanna Puhakka, Eicca Toppinen, Kari Kanala, Hanna Myllymaa, Pekka Pouta, Niina Lahtinen, Jenni Poikelus, Sami Sykkö, Mikko Silvennoinen, Jaakko Parkkali, Ina Mikkola, Seksikäs-Suklaa, Harri Syrjänen, Shirly Karvinen, Jari Isometsä, Anne Kukkohovi, Pia Penttala.

Jaksot 1–4

Jakso 1: Laitetaan tietäjät pyörimään!
MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla pe 1.9. klo 20

tietajat_tietaa_s1_eps1_tilannekuva_2.jpg

Tervetuloa mukaan seuraamaan täysin uutta tietokilpailua! Tässä jaksossa voittopottia tavoittelevat Mari Espoosta,  Emil Turusta ja Aaku Jyväskylästä. Tietäjinä nähdään tänään muun muassa Arja Koriseva, Anu Sinisalo ja Paleface.

Jakso 2: Kuka tietää jalkapallosta?
MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla pe 8.9. klo 20

tietajat_tietaa_s1_eps2_tilannekuva_1.jpg

Jännittävässä jaksossa Selma, Heikki ja Sari ovat tulleet kisaamaan hurjasta voittopotista tietäjien pyörään! Apunaan heillä on tänään muun muassa Aki Linnanahde, Ani sekä Pippa Laukka.

Jakso 3: Metallicaa ja taitoluistelua
MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla pe 15.9. klo 20

tietajat_tietaa_s1_eps3_tilannekuva_1.jpeg

Tässä käänteitä pursuavassa jaksossa Lilly, Paula ja Henri taistelevat voitosta. Tietäjien tuoleilla istuvat muun muassa Jenni Poikelus, Sami Sykkö ja Eicca Toppinen.

Jakso 4: Beatlesia ja politiikkaa
MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla pe 22.9. klo 20

tietajat_tietaa_s1_eps4_tilannekuva_4.jpeg

Tietäjät auttavat tässä jaksossa Kerttua, Juusoa ja Vilmaa tavoittelemaan rahapottia itselleen. Tietäjinä nähdään muun muassa Evelina, Emmi Nuorgam, Antti Ketonen ja Jouni Hynynen.

#tietäjättietää
@mtv3suomi
@mtvkatsomo

Ohjelman MTV:lle tuottaa Warner Bros. International Television Production Finland


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen liittymän tarpeisiisi, jotta voit nauttia saumattomasta ja nopeasta netinkäytöstä.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa