MTV:n kevään 2023 ohjelmisto julki

Suomalaiset katsovat MTV:n sisältöjä aiempaa enemmän – neljä miljoonaa suomalaista katsoo MTV:n sisältöjä viikoittain

Ajankohtaista MTV

MTV on kasvattanut katseluaan sekä suoratoistopalveluissa että tv-kanavilla vuonna 2023 ainoana suomalaisena tv-toimijana. MTV:n osuus suomalaisten tv:n katselusta on korkein sitten vuoden 2015. Uutis- ja ajankohtaisohjelmat ja viihde ovat MTV:n katsotuimmat ohjelmagenret.

Suomalaiset ovat käyttäneet tammi-heinäkuussa MTV:n sisältöjen parissa noin kolme varttia päivässä, viisi tuntia viikossa, ilmenee Finnpanelin TotalTV-mittauksesta. Luvut ovat TotalTV-mittaushistorian korkeimmat. Mittaus sisältää katselun yhteismitallisesti eri päätelaitteilta (tv, pc, puhelimet ja tabletit), oli sitten kyseessä tv-kanavien tai suoratoistopalvelujen katselu. Kolme neljästä suomalaisesta, eli noin neljä miljoonaa suomalaista katsoo MTV:n sisältöjä viikoittain. 

Suoratoistopalvelujen parissa vietetty aika on 2,5-kertaistunut, mutta myös tv-kanavien (MTV3, Sub, Ava) katselu on kasvanut lähes 10 prosentilla. Vain lineaaristen maksukanavien katselu on vähentynyt katselun siirtyessä C More -suoratoistopalveluun.  

MTV onkin ainoana toimijana pystynyt kasvattamaan sekä tv-kanavien että suoratoistopalvelujen parissa käytettyä aikaa. Tv:n katselu kaikkiaan Suomessa on vastaavalla jaksolla vähentynyt lähes kahdeksan prosenttia, suoratoistopalvelujen katselu puolestaan kasvaa kaikilla toimijoilla. MTV:n osuus lineaarisesta tv:n katselusta on noussut 27,2 %:iin – korkeimmaksi sitten vuoden 2015. Yleisradio on pitänyt osuutensa 44 %:n tuntumassa. MTV on ottanut osuutta etenkin Sanomilta. (*) 

MTV Katsomon ja C Moren suoratoistopalvelujen käyttö on kasvanut alkuvuonna niin tavoittavuuden kuin käytetyn ajankin osalta. Palvelut tavoittavat nyt neljänneksen enemmän yleisöä kuin edellisvuonna ja niiden parissa käytetään 30 % enemmän aikaa. 

MTV:llä uutis- ja ajankohtaisohjelmisto on noussut viihteen ohi katsotuimmaksi ohjelmagenreksi. Uutisohjelmistoon on viime vuosina myös panostettu enemmän ohjelma-aikaa. Viihdesisällönkin parissa käytetään aiempaa enemmän aikaa ja katsotuimmat viihdeohjelmat ovat MTV:n ohjelmia mm. Putous, Tanssii Tähtien Kanssa ja Masked Singer Suomi. (*) 

”MTV:n ohjelmisto on kiinnostanut suomalaisia vahvasti tänäkin vuonna. Näin elokuun alussa on hyvä suunnata katse syksyyn ja MTV:n erittäin monipuoliseen ohjelmatarjontaan. Syksyllä jatkavat tutut katsojien suosikit kuten Salatut elämät, Maajussille morsian, Tanssii tähtien kanssa ja Masked Singer Suomi. Tuomme tietysti ohjelmistoomme myös uusia tulokkaita, mm. perjantai-iltojen viihteen Tietäjät tietää, mielenkiintoisia henkilödokumentteja ja merkittävän kotimaisen Estonia-draamasarjan”, sanoo Iina Eloranta, VP, Channels & Digital Consumption MTV:ltä. 

Lähde: Finnpanel TotalTV-mittaus (minuutit, tavoittavuus ja keskikatsojamäärät) ja kappaleet (*) TV-mittaritutkimus. 


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen liittymän tarpeisiisi, jotta voit nauttia saumattomasta ja nopeasta netinkäytöstä.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa