Arvostelussa Viaplayn suomalaissarja Renki

Ajankohtaista Arvostelu Elisa Viihde Elisa Viihde Viaplay ElisaViihde Suoratoisto Viaplay Viihde

Renki on Elisa Viihde-alkuperäissarja, joka kertoo suomalaisest perheestä, joka palkkaa avukseen monitaitajan Jaskan – ja siitä sitten alkaa tarina, joka kestää 8 jaksoa täynnä kaoottista menoa ja erikoisia tilanteita.

https://www.youtube.com/watch?v=1z0FNnoKlPk

Työ ja kotihommat ovat aivan liikaa yhdelle miehelle. Verovirkailija Petri (Eero Ritala) ajautuukin harmaalle alueelle pitääkseen perheensä tyytyväisenä. Onko avuksi palkattu jokapaikanhöylä Jaska (Joonas Saartamo) lottovoitto vai jotain aivan muuta? Miten Petrin vaimo Anne (Kreeta Salminen) suhtautuu uuteen apulaiseen, kun Petri itse ei ole saanut oikeastaan mitään kotona aikaiseksi?

Petrillä ja Annella on myös kolme lasta, ja uusi apulainen Jaska saa koko perheen asiat enemmän tai vähemmän sekaisin tuomalla omaa tyyliään ja ajatuksiaan perheen arkeen. Sanomattakin on selvää, että sekatyömies Jaska on käytökseltään ja olemukseltaan hieman erilainen kuin verovirkailija Petri ja kuvaamataidonopettaja Anne.

Miten palkinnon saanut verovirkailija lähtee palkkaamaan laitapuolen kulkijaa tekemään kotiremonttia, ja mitä loppujen lopuksi remontista syntyy…

Petri alkaa vähitellen huomata, että Jaskassa on piirteitä, jotka olisivat kenties hyväksi myös Petrin omaksua, mutta kuinka pitkälle Petri on valmis menemään muutoksessaan, ja onko Jaskalla sittenkin muitakin tarkoitusperiä kuin vain auttaminen? Sarjan kahdeksan jaksoa on melko hyvä jaksomäärä tämän tarinan kertomiselle.

Sarjassa on mukana myös Kullervoa esittävä Martti Suosalo, jonka panos sarjassa on loppujen lopuksi varsin merkittävä.

Sarja lähtee liikkeelle hyvistä asetelmista ja juoni alkaa vähitellen asettua paikoilleen. Perheenisä Petri Nieminen loistaa työssään verovirkailijana, mutta ei selviä kotinsa ”miesten töistä.” Hän ratkaisee ongelman palkkaamalla remonttimieheksi itsensä vastakohdan – raavaan Jaskan.

Rengistä paljastuu hälyttäviä tietoja, kuten ettei tällä ole verokorttia. Petri ajautuu moraalisiin ongelmiin pimeän työn teettämisen kanssa samalla kun Jaska asettuu yhä enemmän taloksi…

Petrin, Annen ja Jaskan suhde kehittyy, mutta loppujen lopuksi kahdeksan jaksoa ei ole kovin paljoa näin mehukkaan tarinan saamiseksi aivan huipputasolle – varsinkin loppua kohden joudutaan käsikirjoituksessa vetämään juonia suoriksi, jotta ehditään kertoa, mitä loppujen lopuksi tapahtuu. Kaikesta huolimatta Renki on hyvää suomalaista viihdettä, jota suosittelemme katseluun.

Sarjan on käsikirjoittanut Leo Viirret, ohjannut Pete Riski ja tuottanut TACK Films.

Rooleissa: Eero Ritala, Kreeta Salminen, Joonas Saartamo, Ylermi Rajamaa, Miitta Sorvali, Martti Suosalo, Chike Ohanwe, Jenni Kokander, Iikka Forss, Riku Nieminen, Ulla Tapaninen, Mimosa Willamo, Eedla Höglund, Hilma Koskinen, Eemeli Hölttä, Matilda Hägg


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Mikael Granlund – Menestyvä jääkiekkoilija kansainvälisellä tasolla

Mikael Granlund on menestyvä suomalainen jääkiekkoilija, joka on tehnyt vaikutuksen kansainvälisellä tasolla. Hän aloitti uransa Suomen Liigassa ja nousi nopeasti nuorten maajoukkueisiin. Granlundin taidot ja älykäs peli-ilme huomattiin myös NHL:ssä, jossa hän edusti Minnesota Wildia ja Nashville Predatorsia. Hänet tunnetaan erityisesti upeasta ”Mikaelin maalista” vuoden 2011 MM-kisoissa. Granlundin lahjakkuus, luovuus ja peliäly tekevät hänestä arvokkaan pelaajan niin seuralle kuin maajoukkueellekin. Mikael Granlund ero aihe on noussut monen ihmisen mieleen.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa