Arvostelussa Netflixin Noiturin, The Witcher, kolmas kausi

Ajankohtaista Arvostelu Luettavaa Netflix Sarjat

Yksi Netflixin suosituimmista sarjoista, Noituri, the Witcher, on päässyt kolmannen kautensa loppuun. Tämä tarkoittaa samalla myös yhden suosikkinäyttelijän siirtymistä toisiin töihin, nimittäin kolmas kausi oli Henry Cavillin viimeinen kausi Geraltin hahmona, ja ensi kaudella Geraltina nähdään Liam Hemsworth, ja neljännen kauden käsikirjoittaja on Clare Higgins. Tuottaja Tomek Baginski olisi varmaan mielellään pitänyt Cavilllin mukana, mutta tosiasia, on että Cavill on jo menettänyt useita kovia elokuvakiinnityksiä The Witcherin vuoksi, joten nyt oli aika jatkaa matkaa.

Kausi kolmonen on ollut taattua noituria, mutta tarina on edennyt hieman erilailla, kuin mitä olemme kenties tottuneet. Ciri (Freya Allan) on saanut paljon huomiota, ja hänen kasvutarinansa jatkuu neloskaudella kenties entistä merkittävämpänä.

Mikä on sitten Geraltin ja Yenneferin (Anya Chalotra) tulevaisuus parin kadotettua Ciri toiseen ulottuvuuteen, eli sfääriin.

The Witcher kolmas kausi

Kolmas kausi pitää sisällään taisteluja, sotaa – Nilfgaard on valloittamassa koko mannerta ja mikäli he saavat Cirin, tullee Nilfgaardista voittamaton, mutta paljon on matkaa tuohon. Cirin metsästys on käynnissä The Witcher -sarjan kolmannen kauden avausjaksossa, ja sen ansiosta näemme viimein Cirin, Geraltin ja Yenneferin yhdessä, kuten perhetrioa, jota olemme odottaneet alusta asti. Matkalla tapaamme vanhoja tuttuja, mutta myös varteenotettavan vastustajan Riencen (Chris Fulton), joka janoaa Ciriä.

Puhuttaessa haltioista, Francesca (Mecia Simson) ja hänen kansansa ovat edelleen tehtävässään etsiä Ciriä, kuten kaikki muutkin. Francesca uskoo Cirin olevan voimakas jälkeläinen, Hen Ichaer, ja ennustettu johdattamaan heidät myyttiseen Dol Blathannaan. Francesca on liittoutunut sissitaistelija Scoia’taelin Gallatinin (Robbie Amell) kanssa, mutta he ovat perustavanlaatuisesti eri mieltä siitä, mikä heidän seuraava siirtonsa pitäisi olla. Francesca on pakkomielteinen löytämään Cirin, mutta Gallatin uskoo, että liittoutuminen Nilfgaardin kanssa on paras tapa heidän kansansa vapautumiseksi.

Kolmannella kaudella näemme myös mitä tapahtuu Redanialle, tai ainakin miten Redanian ja Nilfgaardin väliset taistelut etenevät. Redaniassa kuningas Vizimir (Ed Birch) käy levottomaksi, koska hänen vakoojamestarinsa, Sigismund Dijkstra (Graham McTavish), ei ole vielä tuonut hänelle prinsessa Cirillaa, huolimatta lupauksistaan päinvastoin.

Jaskier (Joey Batey) on myös mukana lauleskelemassa ja kehittelemässä uusia tarinoita. Cirillä alkaa olla entistä enemmän kykyjä, mutta myös isoja kysymyksiä omista taidoistaan ja voimistaan – hän on myöskin varma, että hän on nähnyt oman tulevaisuutensa…

Yennefer on myös paljon tapahtumissa mukana omassa tarinanosassaan, joka sisältää myös hänen velhoäitinsaä eli Tissaian tapaamisia Aretuzassa. Mitä sitten kauden aikana tapahtuukaan Aretuzassa, ja miten Tissaia ja Cirilla ovat siinä kaikessa mukana? Ja mitä tapahtuu kun Geralt tapaa Vilgefortzin viimeisen kerran tällä kaudella?

Suosittelemme noituria yhä edelleen – ja mikäli et ole katsonut alusta alkaen, suosittelemme, että aloitat aivan ensimmäisestä jaksosta, jotta saat koko noiturin tarinan hahmoteltua itsellesi. Sarjassa tapahtuu koko ajan melkoisesti ja kolmannen kauden aikana hahmojen määrä sarjassa on kohtuullisen iso ja vaatii aiempien jaksojen katsomista, jotta katsojalla olisi tiedossa eri hahmojen suhteet toisiinsa- vaikkakin ne suhteet voivat muuttua hetkessä kuoleman korjatessa satoa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Mikael Granlund – Menestyvä jääkiekkoilija kansainvälisellä tasolla

Mikael Granlund on menestyvä suomalainen jääkiekkoilija, joka on tehnyt vaikutuksen kansainvälisellä tasolla. Hän aloitti uransa Suomen Liigassa ja nousi nopeasti nuorten maajoukkueisiin. Granlundin taidot ja älykäs peli-ilme huomattiin myös NHL:ssä, jossa hän edusti Minnesota Wildia ja Nashville Predatorsia. Hänet tunnetaan erityisesti upeasta ”Mikaelin maalista” vuoden 2011 MM-kisoissa. Granlundin lahjakkuus, luovuus ja peliäly tekevät hänestä arvokkaan pelaajan niin seuralle kuin maajoukkueellekin. Mikael Granlund ero aihe on noussut monen ihmisen mieleen.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa