The Harlins

Kuinka vauva-arki onnistuu kulisseissa ja haastavissa kuvausolosuhteissa? Renny ja Johanna Harlinin realityohjelma The Harlins jatkuu MTV Katsomossa 8.11. kolmannen tuotantokauden jaksoin

MTV Sarjat Suoratoisto

Elokuvaohjaaja Renny Harlinin ja hänen vaimonsa Johannan ja pariskunnan tyttären Cocon elämästä kertova The Harlins -sarja saa jatkoa 8.11. alkaen MTV Katsomossa. Kolmannella kaudella avioparin Cocovauva kulkee mukana kaikkialla, mutta kuinka vauva-arki onnistuu kulisseissa ja kuvausolosuhteissa?

Elokuvaohjaaja Renny Harlinin ja hänen vaimonsa Johannan elämästä kertova The Harlins -sarja jatkuu kolmannen tuotantokauden jaksoin uudessa MTV Katsomossa 8.11. alkaen. Rennyn mittava työtilaus kolmen The Strangers –elokuvan ohjaajana on vienyt Harlinien tuoreen perheen Bratislavaan. Rennyn poika Luukas toimii projektissa apulaisohjaajana ja Johannan aikeena on toimia tuottajana. Coco-vauva kulkee mukana kaikkialla, mutta kuinka vauva-arki onnistuu kulisseissa ja Bratislavan kuvausolosuhteissa? Myy-koira on myös menossa mukana. Arki alkaa näkymään perheen elämässä ja ystävät sekä sukulaiset ovat kaukana.

Harlinin perhe ehtii juuri asettua Miamin kotiinsa, laittaa sen oman näköisekseen sekä viettää ihanaa vauva-arkea, kunnes seuraavat projektit vievätkin jo jälleen maailmalle uusiin maanosiin. Sopiiko menevä elämäntyyli yhteen tulevaisuuden perhesuunnitelman kanssa? Tunteet ovat pinnassa ja stressinsietokykyä koetellaan. Haave Tammiosta etenee rakennusprojektin muodossa – ehtivätkö suunnitelmat toteutua juhannukseen mennessä?

Kolmannen kauden teemoja ovat työ- ja perhe-elämän yhdistäminen, äitiys, Rennyn isyys sekä suhteessa Luukakseen että nyt Cocoon ja Luukaksen urakehitys isänsä jalanjäljissä. 

”Meille tämä kolmas kausi on hyvin henkilökohtainen ja paljas. Tuntuu silti hyvältä jakaa vaikeampiakin hetkiä ja näyttää, että elämä ei aina täälläkään ole pelkkää kukkaniityillä tanssimista. Kolmas kerta toden sanoo käy toteen tavoilla, joita emme voineet ennalta edes aavistaa”, Renny ja Johanna Harlin kertovat.

”Opettelemme perhe-elämää meidän tyylillä. Coco täyttää päivämme ilolla ja rakkaudella, mutta elokuvaprojektit vaativat enemmän kuin koskaan. Ja tietenkin, taas muutetaan uuteen kotiin. Suuret elämänmuutokset, kasvavat unelmat, onnistumisen hetket ja haasteet käydään kaikki läpi tulevalla kaudella. Kyyneleiltä ei tälläkään kaudella vältytä.”

Jaksot 1-3:

jakso-1.png

Jakso 1/20: Uusia työhaasteita
Parilla on muutto Bratislavaan uuden elokuvan merkeissä ja uusi kaupunki otetaan haltuun Cocon kanssa. Johanna kokee yksinäisyyttä ja pohtii avun ottamista vastaan, koska Renny on kiinni työprojektissa. Uusi iso elokuvatuotanto The Strangersin parissa on alkamassa ja työmäärä stressaa Rennyä. Onko parin rakkaus totta?

jakso-2.png

Jakso 2/20: Leffakuvauksia perheellisenä
Elokuvan kuvaukset alkavat ja niitä opetellaan yhdistämään perhe-elämään. Sisarukset Luukas ja Coco pääsevät viettämään aikaa. Luukakselle järjestetään yllätyssyntymäpäivät ja perhe on kasassa. Rennyn tuntemukset isyydestä ja stressistä ovat käsin kosketeltavia.

jakso-3.png

Jakso 3/20: Hääpäivän iloa ja onnea
Hääpäivän viettoa Bratislavassa. Vanhemmuuden pelot ja tuntemukset nousevat pintaan. Johanna tasapainottelee työnteon, äitiyden, vaimona olemisen ja somen luomien paineiden kanssa. Kuvaukset jatkuvat haasteellisissa olosuhteissa.

Lähde / Kuvat: MTV


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Mitä se todella on?
Digitaalinen markkinointi on nykyaikaisen liiketoiminnan ytimessä. Se on strateginen lähestymistapa, joka hyödyntää digitaalisia kanavia ja välineitä yrityksen näkyvyyden ja brändin rakentamisen parantamiseen. Tässä artikkelissa pureudumme syvemmälle digitaalisen markkinoinnin maailmaan ja sen merkitykseen liiketoiminnan menestykselle.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen liittymän tarpeisiisi, jotta voit nauttia saumattomasta ja nopeasta netinkäytöstä.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa