FX:n a murder at the end of the World alkaa Suomessa yksinoikeudella Disney+ -palvelussa 14. marraskuuta

Ajankohtaista Disney+ Sarjat

Uusi murhamysteerisarja tunnettiin aiemmin nimellä Retreat. Rooleissa nähdään Emma Corrin, Clive Owen, Harris Dickinson ja Brit Marling.

Sarjan ovat luoneet Brit Marling ja Zal Batmanglij.

Disney+ julkisti tänään, että FX:n tuottama uutuussarja A Murder at the End of the World saa ensi-iltansa Suomessa tiistaina, 14. marraskuuta vain Disney+ -palvelussa. Sarjan tapahtumat sijoittuvat syrjäiseen kompleksiin, joka kuuluu erakoituneelle miljardöörille. Seitsenosainen minisarja alkaa tuplajaksolla, ja uudet jaksot julkaistaan viikoittain.

Tämä jännittävä sarja tähdittää Emma Corrinia, Clive Owenia, Harris Dickinsonia, Brit Marlingia, Alice Bragaa, Joan Cheniä, Raúl Esparzaa, Jermaine Fowleria, Ryan J. Haddadia, Pegah Ferydonia, Javed Khania, Louis Cancelmia, Edoardo Ballerinia, Britian Seibertiä, Christopher Gurria, Kellan Tetlowta, Daniel Olsonia ja Neal Huffia.

”Surma maailman lopussa” on luotu ja ohjattu Brit Marlingin ja Zal Batmanglijin toimesta. Marling ja Batmanglij toimivat myös executive tuottajina yhdessä Andrea Sperlingin (”Transparent”), Melanie Marnichin ja Nicki Palugan kanssa. Seitsemän jakson rajoitettu sarja on tuotettu FX Productionsin toimesta ja se on kuvattu Islannissa sekä New Jerseyssä ja Utahissa.

Vahvat vanhempien valvontatoiminnot varmistavat, että Disney+ pysyy sopivana koko perheen katselukokemukseksi. Tilauksen haltijat voivat asettaa rajoituksia kypsälle sisällölle ja luoda PIN-suojaavia profiileja jo olemassa olevien Lastenprofiilien rinnalle, mikä antaa vanhemmille ja huoltajille mielenrauhaa.

Instagram: @DisneyPlusFI
Facebook: @DisneyPlusFI
Hashtag: #DisneyPlusFI

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa