Frasier has re-entered the building! Sarja alkaa SkyShowtime-palvelussa 3. marraskuuta – katso virallinen traileri

Ajankohtaista Luettavaa Sarjat SkyShowTime

Kelsey Grammer tekee paluun nimiroolissa uudessa Frasier-sarjassa, joka tulee striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimeen 3. marraskuuta.

SkyShowtime on paljastanut, että kaksi ensimmäistä jaksoa uudesta Frasier-sarjasta, jonka pääosassa Kelsey Grammer palaa EmmyⓇ-palkittuun rooliinsa Frasier Cranena, saapuvat striimattavaksi palveluun yksinoikeudella 3. marraskuuta ja uusia jaksoja julkaistaan sen jälkeen joka perjantai. 

Oikean studioyleisön edessä Los Angelesin Paramount Studiosilla filmattu 10 jakson mittainen uutuussarja seuraa, kuinka Frasier Crane (Grammer) palaa Bostoniin aloittamaan uuden elämänvaiheen. Luvassa on uusia haasteita, uusien suhteiden luomista ja vanhan unelman tai parin täyttymys. Frasier has re-entered the building!

Grammerin lisäksi uudessa sarjassa nähdään Jack Cutmore-Scott Frasierin Freddy-poikana, Nicholas Lyndhurst Frasierin entisenä opiskelukaverina ja nykyisenä yliopistoprofessorina Alanina, Toks Olagundoye Alanin työtoverina ja yliopiston psykologisen tiedekunnan johtajana Oliviana, Jess Salgueiro Freddyn Eve-kämppiksenä ja Anders Keith Frasierin David-veljenpoikana.

Frasierista vastaavat käsikirjoittajat Chris Harris (How I Met Your Mother) ja Joe Cristalli (Life in Pieces), jotka toimivat myös vastaavina tuottajina Kelsey Grammerin, Tom Russon ja Jordan McMahonin ohella. Sarjan on tuottanut CBS Studios yhteistyössä Grammerin Grammnet NH Productionsin kanssa. Uuden sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa on ohjannut legendaarinen ohjaaja ja televisiontekijä James Burrows, joka tunnetaan parhaiten kehutun Cheers-sarjan toisena luojana, vastaavana tuottajana ja ohjaajana sekä alkuperäissarjoista Frasier, Will & Grace ja Dear John. Sarjan levityksestä vastaa Paramount Global Content Distribution. 

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta alkuperäisen Frasierin TV-ensi-illasta. Sarja pitää yhä hallussaan komediasarjojen Emmy-palkintoennätystä 37 voiton ja 107 ehdokkuuden myötä. Alkuperäinen sarja on myös striimattavissa SkyShowtimessa. 

SkyShowtime on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia), ja palvelua voi kokeilla maksutta seitsemän päivän ajan – peru tilaus milloin tahansa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa