JVG, Erin, Juha Tapio ja Elastinen lasten asialla Kummit Live: Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertissa 7.9. klo 20 alkaen JVG, Erin, Juha Tapio ja Elastinen lasten asialla Kummit Live: Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertissa 7.9. klo 20 alkaen

JVG, Erin, Juha Tapio ja Elastinen lasten asialla Kummit Live: Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertissa 7.9. klo 20 alkaen

Ajankohtaista MTV

Pienten potilaiden tueksi toteutettava Kummit Live: Elämä Lapselle on yksi Suomen tunnetuimmista ja perinteikkäimmistä hyväntekeväisyystapahtumista. Useiden kotimaisten huippuesiintyjien tähdittämä vuoden 2022 konsertti nähdään suorana lähetyksenä Tanssin talosta MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa keskiviikkoiltana 7. syyskuuta klo 20 alkaen.

Tunnelmaa, tekoja ja tunteikkaita tarinoita sisältävä monipuolinen Kummit Live: Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertti esitetään klo 20–22 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Mukaan lasten ja nuorten parhaan mahdollisen hoidon sekä tulevaisuuden terveyden asialle on kutsuttu koko Suomi. Ohjelmassa nähdään Kummivaikuttajien ja tähtiartistien ohessa mielenkiintoisia vieraita, lasten ja nuorten terveyden asiantuntijoita sekä pieniä potilaita perheineen. 

Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertin juontajina ovat Marja Hintikka sekä Miska Haakana. Hyvällä asialla illan aikana esiintymässä nähdään muun muassa Juha Tapio, JVG, Elastinen, Erin, Samu Haber, Ramses IIRobin Packalen ja Viivi.

”Elämä Lapselle -konsertissa on kyse meille kaikille yhteisestä asiasta ja yhteisistä mahdollisuuksistamme vaikuttaa lasten ja nuorten hyvinvointiin. Konsertissa kohtaavat upeat perinteet, yhteisöllisyys, tunnelma tunteikkaiden tarinoiden ja vahvan musiikin myötä sekä vaikuttava osallistumismahdollisuus lasten ja nuorten tukemiseen. Ohjelman kautta saa myös paljon tietoa ajankohtaisista hankkeista hoidon edistämiseksi sekä korkealaatuisesta työstä pienten potilaiden hyväksi ympäri maan”, sanoo Kummien viestintä- ja markkinointijohtaja Matti Valli.

”Suorana elämyksenä pääsemme myös yhdessä kokemaan kiinnostavimpien kotimaisten artistien upeita musiikkiesityksiä. Globaalilla tasolla vaikeat vuodet ovat motivoineet ihmisiä auttamaan ja myös pienten potilaiden asia kotimaassa on koettu lahjoittajien keskuudessa tärkeäksi – toivottavasti myös tänä vuonna tukijoukot tulevat mukaan koko maan laajuudelta”, Valli jatkaa.

Lastenklinikoiden Kummien järjestämällä Elämä Lapselle -konsertilla on yli 25-vuotiset perinteet ja merkittävä asema Suomen viiden yliopistollisen lastenklinikan/lastensairaalan toiminnan sekä lastentautien tutkimustyön tukemisessa. Ensimmäistä kertaa 1990-luvun puolivälissä järjestetyn tapahtuman avulla on mahdollistettu vuosien varrella useiden merkittävien hoitolaitteiden hankinta sekä tuki monelle tärkeälle lastentautien tutkimushankkeelle Suomessa. MTV on yhtiönä ollut tukemassa hyvän tekemistä ohjelmatoiminnallaan alusta lähtien.

Elämä Lapselle -tunnelmaan pääsee useissa eri kanavissa: suoran tv-lähetyksen lisäksi tarjolla ovat monet some- ja verkkokanavat sekä Radio Nova, joka tekee koko konserttipäivän radiolähetystä Elämä Lapselle -meiningissä Esko Eerikäisen hyväntekeväisyyshaasteen vauhdittamana. Toivotamme kaikki suomalaiset mukaan hyvään työhön pienten potilaiden puolesta!

Lähde: MTV

Muuta luettavaa muualta

Hakukoneoptimointi eli SEO – Mitä se tarkoittaa?

Hakukoneoptimointi tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan yksittäisen verkkosivun tai kokonaisen verkkosivuston sijoituksia hakukoneiden hakutulosten luettelossa tiettyjä hakusanoja käytettäessä. Tavoitteena on yleensä saada haluttu verkkosivu hakutulosten kärkeen ja hakijat valitsemaan kyseinen sivu.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa