Ex-Onnelliset S04 Kirsi Johanna perhe

Hittisarja Ex-Onnellisten odotettu 4. kausi alkaa C Moressa ja tuore 3. kausi MTV3:lla lokakuussa

Ajankohtaista Suoratoisto

Vuosi 2020 on C More -alkuperäissarja Ex-Onnellisten faneille silkkaa juhlaa, sillä sarjasta julkaistaan tänä vuonna peräti kaksi uutta tuotantokautta. Keväällä C Moressa suursuosion saanut 3. kausi nähdään MTV3-kanavalla maanantai-iltaisin klo 21 5.10. alkaen. Ex-Onnellisten odotettu 4. kausi alkaa vuorostaan C Moressa torstaina 8.10. 

Johanna Vuoksenmaan luoma komediallinen draamasarja Ex-Onnelliset on ollut valtava menestys sekä C More -suoratoistopalvelussa että MTV:n kanavilla. Suosion syynä on varmasti sarjan vahva samaistuttavuus ja koskettavuus, sekä arkisten tilanteiden tunnistettava huumori. C More -alkuperäissarjan keskiössä on eroperheille rakennettu Eroasunnot-taloyhtiö ja uuteen elämäntilanteeseen siirtyneet, erojaan omilla tavoillaan läpikäyvät asukkaat. 

C Moressa alkavalla 4. kaudella Eroasunnot-taloyhtiön asukkaiden erilaisten perhekuvioiden tutkiskelu jatkuu ja syventyy. Yhtenä vahvana teemana on vanhemman suhde ei-biologisiin lapsiin, sekä uusperhe- että sateenkaariperhekuvioiden kautta. Mikan (Kris Gummerus), Henriikan (Pamela Tola) ja lasten perheessä pohditaan mikä merkitys on vuosia jatkuneella vanhemmuus- ja kasvattajasuhteella eron jälkeen, kun biologista sidettä ei ole. Uudet asukkaat, ideologisista syistä eronnut naispari Johanna (Minna Suuronen) ja Kirsi (Helena Vierikko) lapsineen painiskelevat puolestaan eron lisäksi biologisen sukulaisuuden merkityksen haasteissa.  

Biologia on läsnä myös muissa perheissä. Reijan (Anna-Leena Sipilä) ja Antin (Jarkko Pajunen) pitkään parisuhteeseen tulee muutoksia vaihdevuosien ja halujen hiipumisen myötä. Lauralle (Miia Nuutila) oma kroppa tekee stopin ja pitkittynyt työstressi johtaa lopulta sairaslomaan ja itsensä perusteelliseen tutkiskeluun. Sekä Viivi (Elsa Mämmelä) että Hanna (Karoliina Blackburn) joutuvat kohtuullistamaan unelmiaan ja katsomaan tilannettaan uusin silmin. 

Neloskaudella naapurustoon muuttavia uusia hahmoja näyttelevät muun muassa Minna Suuronen, Helena Vierikko, Taisto Oksanen ja Jarkko Niemi. Suuronen näyttelee ex-kumppaniinsa edelleen rakastunutta Johannaa ja Vierikko Kirsiä, joka ei edes halua puhua tälle. Apuna häärivät perheen 14-vuotiaiden lasten isät Lauri (Oksanen) ja Elias (Niemi), jotka puolestaan ovat keskenään pari. 

Myös 4. kaudella käsikirjoitustiimiä vetää Johanna Vuoksenmaa. Ohjauksesta vastaa Marika Kuortti. Ex-Onnelliset-sarjan tuottaa MTV:lle Dionysos Films. 

x-Onnelliset 4. kausi C More -suoratoistopalvelussa torstaisin 8.10. alkaen. Ensimmäisellä viikolla sarjasta julkaistaan kaksi jaksoa ja sen jälkeen jakso viikossa. C Moressa on katsottavissa myös sarjan kaudet 1-3.
3. kausi nähdään MTV3-kanavalla maanantai-iltaisin klo 21 5.10. alkaen ja mtv-palvelussa kunkin tv-esityspäivänsä aamuna. 
Kummassakin tuotantokaudessa on 10 jaksoa. 

EX-ONNELLISET 4. KAUDEN JAKSOT

Kallelle ja Oonalle tulee kiistaa herra Gekkosesta.

Jakso 1: Elämän beta-testaaja. Sarja palaa tauolta! Uusi vuosi tuo Eroasuntoihin Johannan ja Kirsin lapsineen, eivätkä perheen välit ole yksinkertaiset. Lauran terveysvaivat jatkuvat, mutta Alvarin uutiset piristävät.

Jakso 2: Yötapaturma. Vanha puuroannos aiheuttaa paljon sotkua Leppien luona, mutta saa Reijan ja Sini-Marjan olemaan yhtä mieltä Anttia ahdistavassa asiassa. Kalle ja herra Gekkonen saavat tuta Oonan raivon. 

Jakso 3: Läjäsuku. Hanna ihmettelee hänelle postilaatikosta tipahtaneen paksun setelinipun alkuperää. Alvarin uusi tyttöystävä saa Lauran ahdistumaan mummoudesta, mikä suututtaa Paavon. 

Jakso 4: Takakuristus. Laura hämmentyy törmätessään miehiin menneisyydestään. Yksin tahoillaan viikonloppua viettävät Kalle ja Mika löytävät yhteisen sävelen saunan, mutakakun ja painin kautta. 

Jakso 5: Yön kuningatar. Pihaistutukset ja roskakatoksen siisteys kuumentavat tunteet eroasuntojen yhtiökokouksessa, josta suurin osa poistuu etuajassa, ja yksi yllättävä parivaljakko lähtee lasilliselle. 

Jakso 6: Halupula. Reija on kriisin keskellä hukassa olevien halujensa vuoksi. Laura passitetaan sairaslomalle lepäämään työuupumus pois, mutta suorittajan on vaikea pysähtyä.

Jakso 7: Posliinikukka. Yhteishaku saa Viivin räjähdysherkkään tilaan, joka synnyttää ristiriitoja ja taidevideon. Tiukat farkut tekevät vaikutuksen Johannaan, kun taas Kirsi saa kuulla järkyttäviä uutisia. 

Jakso 8: Teboilin ihme. Pääsiäisen vietto eroasunnoissa ei ole pelkkää munien maalaamista, kun geenitestit paljastavat porilaisen petoksen, ja pahanmakuinen pata saattaa yhden parin takaisin yhteen. 

Jakso 9: Mieskuiskaaja. Laura löytää kadotetun luovuutensa legoista, ja Kallesta kuoriutuu ihmissuhde-ekspertti. Virkamerkit ja virallisuus väistyvät sydämellä ajattelemisen tieltä. 

Jakso 10: Onneniskemä. Eroasuntoasukkaat viettävät vappua poliisien piirittämänä Porissa, kukkavarkaissa, ja Viivin toivontäyteisen taide-elokuvan ensi-illassa. Perheenlisäys- ja muuttouutiset häkellyttävät Kekkosia. 


Muuta luettava muualta

Esittelyssä: Apple iPhone 11

Apple iPhone 13 Pro. Kaikkien aikojen isoin ammattitason kamerajärjestelmän päivitys. Super Retina XDR ‐näyttö ProMotionilla reagoi nopeammin ja herkemmin. Salamannopea A15 Bionic ‐siru. Supernopea 5G. Kestävä rakenne ja huima parannus akunkestossa. Applen iPhone 13 Pro puhelimessa on Ammattitason kamerajärjestelmässä on uudet 12 MP:n tele‐, laajakulma‐ ja ultralaajakulmakamerat, LiDAR-skanneri, 6x optinen zoomausalue, makrokuvaus, valokuvatyylit, ProRes-video, sekä 4K Dolby Vision HDR ‐kuvaus. Tutustu dna puhelimet aiheeseen, jos löydät itsellesi sopivan puhelimen. Suosittelemme tutustumaan samsung a12 puhelimeen.

Telia 5G kartta

DNA:n ja Telian yhteisesti omistama Suomen Yhteisverkko aloittaa kattavan 5G-verkon rakentamisen Loviisassa ja Pyhtäällä maanantaina 10. lokakuuta. Nopeamman 5G-verkon rakentamisen myötä myös 4G-yhteydet paranevat alueella. Paremmille yhteyksille on tarvetta, sillä mobiilidatan käyttö on moninkertaistunut Suomessa viime vuosina. Tutustu Telia 5G kartta aiheeseen.

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS- älykello jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2  -malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen 

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa