C Morella suoratoistopalveluiden laajin kotimainen elokuvatarjonta tulevaisuudessa – uusi sopimus Nordisk Filmin kanssa

Ajankohtaista Elokuvat Suoratoisto

MTV:n C More -suoratoistopalvelu tuntee suomalaisten rakastamat draama-, viihde- ja elokuvasisällöt. Nyt C Moren runsas sarja- ja elokuvavalikoima täydentyy entisestään: MTV on tehnyt ensi kertaa sopimuksen Suomen johtavan kotimaisten elokuvien levittäjän Nordisk Filmin kanssa. Uuden yhteistyön myötä C Moresta tulee lähivuosina kotimaisten elokuvien laajin suoratoistopalvelu Suomessa. Nordisk Filmin levittämät elokuvat nähdään elokuvateatterien ensi-iltojen jälkeen ensimmäisenä suoratoistopalvelu C Moressa.

MTV on Suomen suurin kotimaisen käsikirjoitetun sisällön – elokuvien, draaman ja komedian tuottaja. Vahva asema kotimaisen liikkuvan kuvan tuottajana näkyy C More -suoratoistopalvelussa laajana kattauksena kotimaisia C More -alkuperäissarjoja ja elokuvia.

MTV:n uusi sopimus Suomen johtavan kotimaisten elokuvien levittäjän ja elokuvien jakelijan Nordisk Filmin kanssa tuo kansainväliset menestyselokuvat C Moreen jo vuodesta 2020 alkaen, mutta myös monia uusia kotimaisia 2021 tuotantoon meneviä elokuvia vuonna 2022.

”Olemme kuunnelleet asiakkaitamme. He ovat toivoneet lisää elokuvia C Morelle. Nordisk Film on tähän paras mahdollinen kumppani. Tavoitteena on paras mahdollinen kotimaisten sisältöjen koti, suomalaisten rakastama C More -suoratoistopalvelu”, kertoo MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo

”Tämä on merkittävä satsaus MTV:ltä kotimaiseen elokuvaan. Olen iloinen, että Nordisk Film saa MTV:stä vahvan kumppanin, jonka kanssa panostaa Suomen parhaisiin sisältöihin. Yhteistyön myötä voimme tarjota katsojille entistä mukaansatempaavampia ja laadukkaampia kotimaisia elokuvia. C Moressa katsojille on luvassa todella kiinnostavia sisältöjä – siitä kertoo esimerkiksi se, että vuonna 2019 Nordisk Filmin kotimaiset elokuvat houkuttelivat elokuvateattereihin peräti 66 % kaikista kotimaisen elokuvan katsojista”, kertoo elokuvalevityksen johtaja Katarina Nyman Nordisk Filmiltä. 

Ensimakua tulevasta saadaan jo loka–marraskuussa, kun C Moren valikoima laajenee uusilla odotetuilla Hollywood-elokuvilla, kuten Veitset esiin – Kaikki ovat epäiltyjä (Knives out), Bombshell – Hiljaisuuden rikkojat ja Taistelulähetit – 1917.

”Olemme todella innoissamme, että jatkossa kansainväliset menestyselokuvat ja kotimaiset kärkituotannot ovat yhä nopeammin katsottavissa meillä C Moressa. Sopimuksen myötä C More on ensimmäinen suoratoistopalvelu, johon Suomen menestyneimpien elokuvatuotantoyhtiöiden suosituimmat kotimaiset elokuvat tulevat tuoreeltaan katsottavaksi. C Morelle on luvassa myös paljon Hollywood-tuotannossa olevia huippuelokuvia sekä menestyselokuvien jatko-osia, kuten vaikka John Wick 4 ja Knives Out 2 – aina ennen kansainvälisiä suoratoistopalveluita”, avaa Olli Nikunen Acquisitions Manager MTV:ltä tulevaisuuden näkymiä.


Muuta luettavaa muualta

Telia 5G kartta

DNA:n ja Telian yhteisesti omistama Suomen Yhteisverkko aloittaa kattavan 5G-verkon rakentamisen Loviisassa ja Pyhtäällä maanantaina 10. lokakuuta. Nopeamman 5G-verkon rakentamisen myötä myös 4G-yhteydet paranevat alueella. Paremmille yhteyksille on tarvetta, sillä mobiilidatan käyttö on moninkertaistunut Suomessa viime vuosina. Tutustu Telia 5G kartta aiheeseen.

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS- älykello jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2  -malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen 

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa