Arvostelussa MTV Katsomon draamakomedia Flack

Ajankohtaista Arvostelu Luettavaa MTV Sarjat

Katsomolla nähtävissä oleva Flack on itseasiassa Amazon Original sarja, joka sittemmin on tullut myös muille kanaville saataville. Kaksi kautta, 12 jaksoa – siinä on määrä, jota saamme katsella huonosti käyttäytyviä ihmisiä PR-alalla.

Oscar-voittaja Anna Paquinin tähdittämä draama Flack häikäilettömästä PR-toimistosta

Flack kertoo tarinan PR-firmasta, jonka naisvaltainen porukka auttaa silmäätekeviä heidän joutuessaan mitä erikoisempiin ongelmiin. Anna Paquin (The Piano, True Blood, X-Men) esittää terävää ja nokkelaa PR-agenttia Robynia, joka on alansa huippu mutta sabotoi itseään yksityiselämässä. Flack on draamakomedia, joka kuvaa nykyelämän raakaa todellisuutta ja mutkikkuutta maailmassa, jossa ongelmat saattavat hetkessä levitä viraaleiksi.

Sarjan on tuottanut Oliver Lansley ja pääsosissa näyttelevät Annan lisäksi Lydia Wilson Annan Eve-siskona ja Rebecca Benson Melodynä, joka tulee firmaan palkattomaksi harjoittelijaksi saadakseen PR-alan ammatin, mutta ala itse saattaa yllättää hänet vaatimuksillaan, ainakin tässä firmassa. Megan Treadway esittää Robynin työpari Belleä. Rufus Jones esittää Even miestä Markia ja firman pomoa Carolinea esittää Sophie Okonedo. Sarjassa ovat mukana myös Marc Warren Tomina, Robynin miesystävä Samia esitää Arinze Kene ja Melodyn miesystävää Craigiä esittää Andrew Leung.

Häikäilemätön PR-toimisto Mills Paulson

PR-toimiston asiakkaat vaihtelevat kokeista näyttelijöihin ja jalkapalloilijoihin. Jokainen jakso vie naiset uusien haasteiden äärelle samalla kuin naisten omat henkilökohtaiset elämät etenevät työn varjopuolien mukana. Töissä opittu valehtelu jatkuu kotona ja sarjassa ollaan välillä tilanteessa, missä kukaan ei oikeastaan enää tiedä, mikä oli oikeasti totta, ja mikä tekaistua todellisuutta.

PR-toimistojen työ ei todellisuudessa kenties ole aivan näin dramaattista, mutta sarjaa avaa ovea uutisten ja keltaisen lehdistön todellisuuteen, missä otsikot ovat tärkeämpiä kuin todellisuus, ja missä hyvä tarina myy aina paremmin kuin tylsä totuus, ja missä Mills Paulson kehittää parempia tarinoita peittääkseen oikeasti tapahtuneet asiat.

Flack on positiivisesti välillä yllättävä erilaisuudellaan, mutta jaksaako sarjaa katsoa kahden kauden jälkeen jää nähtäväksi. Naisten omat elämät, varsinkin pääosassa olevan Robynin sotkut kotona ja siskon kanssa antavat syitä katsoa seuraavia jaksoa. Miten Robynin mahdollinen äitiys, tai isän kanssa uudelleen yhteyden saaminen voivat tuoda uutta tuleviin kausiin, tai miten Robynin suhde sisko Eveen kehittyy.

Kaikesta huolimatta sarja on positiivinen myös siinä mielessä, että tässä ei ammuta, eikä tapeta koko ajan ihmisiä, ja tapahtumat ovat jopa sellaisia, mitä oikeasti voisi tapahtua julkkisten elämässä – ovatko PR-yrityksen tavat sitten tavanomaisia niitä peittelemään, se jääköön katsojan pääteltäväksi, onhan kyse kuitenkin draamakomediasta.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen liittymän tarpeisiisi, jotta voit nauttia saumattomasta ja nopeasta netinkäytöstä.

Amazing Race Suomi 

Amazing Race Suomi on suomalainen reality-kilpailu, joka perustuu samannimiseen kansainväliseen formaattiin. Ohjelma seuraa joukkueiden matkaa eri puolilla maailmaa, kun he suorittavat monipuolisia tehtäviä ja ratkovat arvoituksia voittaakseen kilpailun. Sarja tarjoaa jännitystä, seikkailua ja kulttuurien monimuotoisuutta, kun tiimit kohtaavat erilaisia haasteita tuntemattomissa ympäristöissä. ”Amazing Race Suomi” yhdistää kilpailun elementit matkustamisen ja tiimityön kanssa, tarjoten katsojille viihdettä ja inspiraatiota.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa