Onnenpyörä VIP palaa FOX TV-kanavalle uusin jaksoin – Suomi-versio näyttävästi esillä Amerikassa

Ajankohtaista Fox Suoratoisto

Maailman tunnetuin game show jatkuu FOX-kanavalla toisen kauden jaksoin 28. helmikuuta. Kotimainen versio on keväällä näkyvästi mukana myös alkuperäisessä Amerikan Wheel of Fortune -ohjelmassa.

Viihdevisailu Onnenpyörä VIP palaa FOX-kanavalle toisen kauden jaksoin. ViacomCBS Global Distribution Groupin tähtiformaattiin Celebrity Wheel of Fortuneen perustuva Suomi-versio teki ensimmäisellä kaudellaan legendaarisen ohjelmaformaatin historiaa, kun kilpailun juontajana nähtiin ensimmäistä kertaa drag-juontaja sekä myös ensimmäistä kertaa mies kääntämässä kirjaimia. Tuttu kaksikko nähdään uudellakin kaudella Onnenpyörä VIP:in ohjaksissa, kun Cristal Snow juontaa ja Niko Saarinen kääntää kirjaimia.

Kevään aikana suomalaiselle versiolle on luvassa myös kansainvälistä näkyvyyttä. Alkuperäisen Wheel of Fortune -ohjelman suositussa Wheel around the World -osuudessa esitellään joka viikko yksi Onnenpyörä-maa ja näytetään, millaisiin muotoihin klassikkoformaatti maailman eri maissa taipuu. Suomi on mukana 4. huhtikuuta alkavalla viikolla.

Kevään jaksoissa julkisuudesta tunnetut henkilöt pääsevät jälleen ottamaan mittaa tietämyksestään ja kielellisistä hoksottimistaan. Mukana kirjaimia arvaamassa ensimmäisessä jaksossa ovat Ville “Viki” Eerikkilä, Lotta Backlund ja Kimmo Vehviläinen. Kaudella nähdään myös muun muassa  Miska Haakana, Ina Mikkola ja Sara Chafak

Eniten pisteitä jaksoissa kerännyt kilpailija etenee finaaliin, jonka voittajat pääsevät lahjoittamaan summan valitsemalleen hyväntekeväisyyskohteelle. Onnenpyörä VIP -kauden aikana jaetaan huikeat 30 000 euroa eri hyväntekeväisyyskohteisiin.

Onnenpyörä VIP pyörähtää käyntiin maanantaina 28. helmikuuta FOX-kanavalla. Uusi jakso nähdään aina maanantaisin klo 20.00. Kaikki jaksot ovat katsottavissa Ruutu- suoratoistopalvelusta maksutta jälkikäteen. 


Tuotantoyhtiö: Rabbit Films


Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan. Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa