damsel damsel

Arvostelussa Netflixin elokuva Damsel

Ajankohtaista Arvostelu Elokuvat Netflix Suoratoisto

Netflixin uusi elokuva Damsel on uudenlainen tarina varhasta tarusta, lohikäärmeestä ja rikkaasta kuningaskunnasta, joka oli rikastunut vain ja ainoastaan tehtyään sopimuksen lohikäärmeen kanssa. Kuningasparin oli suoritettava tietty uhraus tasaisin väliajoin, ja sitä varten tällä kertaa on vuorossa pohjoisen köyhän maan prinsessa Elodie eli Damsel (Millie Bobby Brown), jonka hänen isänsä ja äitipuolensa ovat sopineet naitettavan rikkaan kuninkaan prinssi Henrylle (Nick Robinson).

Elodien isä Lordi Bayford (Ray Winstone) ei haluaisi tehdä naimakauppaa, mutta siitä saatavalla kullalla hän voi ostaa tarvikkeita alanmaisilleen moneksi vuodeksi, ja Elodie tietää sen itsekin, ja on hyväksynyt asian.

Rikkaan kuningaskunnan todellinen päällikkö on kuningatar Isabelle (Robin Wright), joka ylläpitää satojen vuosien perinteitä, ja joita myös Elodie tulee jatkamaan. Rikkaan kuningaskunnan häät ovat melkoisen ylenpalttiset, mutta vasta häiden jälkeen alkaa tapahtunua näitä perinteitä, jotka asettavat Elodien vaikeaan tilanteeseen – josta ei tunnu olevan tietä pois.

Vanhat perinteet tulevat noudatetuksi, mutta prinsessa Elodie onkin hiukan ”tiukempi mimmi” kuin keskiverto prinsessat ja matkan mukana tapahtuu kaikenlaista, niin Elodien isälle, kuin sisko Florialle (Brooke Carter), mutta ennen kaikkea kuningaas Roderickin (Milo Twomey) ja kuningatar Isabellen valtakunnalle.

Kuin kunnon satutarinoissa, on Damselissa orastavaa rakkautta, hyvät voimat ja pahan voimat, ja näiden välinen taistelu, mutta prinsessa Elodien erityislaatuiset ominaisuudet saavat aikaan muutoksen. Tässä satutarinassa toteutuu myös kaikkien satujen loppu, melkein kuten aina ennenkin…

Tarinan on kirjoittanut Dan Mazeau ja ohjannut Juan Carlos Fresnadillo ja tarinassa on kaiket ainekset tuleville elokuville.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa