Kulkuset kulkuset

Christoffer Strandberg ja Martti Suosalo tähdittävät uutta joulukomediaa Kulkuset kulkuset

Ajankohtaista MTV

Menestysohjaaja Taru Mäkelän (Täydellinen joulu, Varasto) hyvänmielen jouluelokuvan Kulkuset kulkuset kuvaukset ovat alkaneet huikean tähtikaartin kera. Koko kansan tuntema Putous-tähti Christoffer Strandberg nähdään ensi kertaa valkokankaalla pääroolissa rinnallaan Martti Suosalo. Elokuvassa on mukana myös laaja kattaus maan eturivin koomikoita, mm. Eeva Litmanen, Ali Jahangiri, Pirkko Hämäläinen, Sari Siikander ja Antti Tuomas Heikkinen.

”Alkukevät on ollut melkoista haipakkaa Putouksen ja leffakuvausten väliä juostessa”, Strandberg nauraa. ”Mutta kun luin käsikirjoituksen ja kuulin kuinka mieletön tekijäporukka on, oli pakko tarttua tähän rooliin. Tästä tulee hullu, hauska ja koskettava leffa!”

Elokuvassa kaksi kirjavaa uusioperhettä kohtaavat ensi kertaa jouluillallisen äärellä. Kahden täysin erilaisen suvun ensimmäinen yhteinen jouluaatto on tietysti tuhoon tuomittu — vaikka lopulta kaikkien yllätykseksi ilta huipentuu sydämet sulattavaan joulun ihmeeseen.

”Näiden kahden perheen yhteentörmäyksestä syntyy elokuvan hillitön huumori — kaikelle nauretaan tasapuolisesti”, kertoo ohjaaja Taru Mäkelä. ”Silti elokuvan sydän sykkii lämpöä ja joulun sanomaa.”

Muun muassa Se mieletön remppa -komedian ja Bodom-kauhuelokuvan taustalta löytyvän tuotantoyhtiö Don Filmsin uusi lämminhenkinen komediaelokuva nähdään teattereissa loppuvuodesta 2022.

Elokuvan tuottaa Aleksi Hyvärinen ja levittää Nordisk Film. Rahoittajina ovat mm. Suomen elokuvasäätiö, MTV ja Nordisk Film.

Lähde: Nordisk Film
Kuva: Don Films / Jaakko Kahilaniemi 

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa