Arvostelussa Netflixin The Gentlemen

Ajankohtaista Arvostelu Netflix Sarjat Suoratoisto

The Gentlemen on Guy Richien tuottama Netflixin TV-sarja sisältäen kahdeksan jaksoa ensimmäisellä kaudellaan. Kaikki alkaa siitä kun kapteeni Edward ”Eddie” Hornimaniin (Theo James) isä, 12. Halsteadin herttua, kaatuu pahasti,ja poika haetaan suoraan YK:n rauhanturvatehtävästään kotikartanolle, missä isoveli Freddy (Daniel Ings) ja sisko (melkoinen viherpiipertäjä) jo odottavatkin Lady Sabrina-äidin (Joely Richardson) kanssa. Isän kuolema muuttaa koko perheen elämän. Varsinkin kun heti perinnönjaossa tulee yllätys. Perinnön saa myös tilanhoitaja Geoff Seacombe (Vinnie Jones), joka ottaa huostaansa myös edesmenneen herttuan kultaisennoutajan, jo ennestään monien muiden pelastettujen eläinten, kuten ketun, joukkoon. Sarja on itseasiassa uudelleen tehty Ritchien elokuva vuodelta 2020.

Freddy oli sattunut lainaamaan muutaman miljoonan liverpoolilaiselta rikollisperheeltä ja nyt on kartanon lähes 500 vuoden historia uhattuna, kartano perustetiin 1550. Siinä vaiheessa Susie Glass (Kaya Scodelario) astuu kuvioihin ja tapaa Edwardin, joka esittelee hänen ja vanhan Halsteadin herttuan sopimuksen… ja lopulta selviääkin, että Susie voi auttaa Freddyn veloissa… omalla tavallaan.

Hyvät näyttelijät, ”hauska” juoni ja melkoiset juonenkäänteet kuuluvat tämän sarjan etenemiselle, eli viihdettä ainakin sarjassa on luvassa. Miten esimerkiksi kanaksi pukeutuminen ja videolle tanssiminen voi merkitä neljää miljoonaa puntaa. The Gentlemen on siis omalla tavallaan komediallinen jännityssarja, jossa välillä myös ammutaan, eikä jokainen hahmo jää henkiin. Sarjan syy ja seuraus on kuitenkin yläluokan suvun entisten ja nykyisten jäsenten liittymäkohdat rikollisiin ja niistä syntyviin ongelmiin, tai hatkuvasti lisääntyviin ratkaistaviin pulmiin.

Liverpoolilaiset kokaiinikauppiaatkin eli Dixonit ovat aivan oma lukunsa, joita vetää varsin uskonnollismielinen gangsteri… mutta kun Eddie tapaa Susien isän, vankilassa olevan Bobby Glassin (Ray Winstone) alkaa tapahtua.

Mustaa huumoria ja viihdettä – eli arkitarpeisiin sopivaa katseltavaa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa