Only Murders in the Building

Disney+:komediasarja Only Murders in the Building palaa neljännen kauden jaksoin

Ajankohtaista Disney Disney+ Sarjat Suoratoisto

Disney+ ilmoitti tänään, että Emmy®-palkittu Original-komediasarja Only Murders in the Building palaa neljännen kauden jaksoin 27. elokuuta – vain Disney+ -palvelussa. Sarjan ensimmäiset kolme kautta ovat heti katsottavissa Disney+ -palvelussa.

Only Murders in the Building -sarjan neljännellä kaudella podcastaajakolmikkomme kamppailee kolmannen kauden loppuhuipennuksen järkyttävien tapahtumien kanssa, jotka liittyvät Charlesin sijaisnäyttelijään ja ystävään, Sazz Patakiin. He pohtivat, oliko hyökkäyksen tarkoituksena vahingoittaa häntä vai Charlesia. Tutkimukset vievät heidät Los Angelesiin, missä Hollywood-studio valmistelee elokuvaa Only Murders -podcastista. Kun Charles, Oliver ja Mabel kiirehtivät takaisin New Yorkiin, heidän seikkailunsa muuttuu entistä eeppisemmäksi – he astelevat takaisin sisäpihan halki tutkiakseen Arconian länsitornin asukkaiden kieroutuneita elämiä.

Sarjaa tähdittävät Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez ja Michael Cyril Creighton, ja erikoisvieraina nähdään muun muassa Meryl Streep, Da’Vine Joy Randolph, Eugene Levy, Eva Longoria, Zach Galifianakis, Molly Shannon, Kumail Nanjiani, Melissa McCarthy, Richard Kind ja monia muita.

Only Murders in the Building -sarjan ovat luoneet ja käsikirjoittaneet Steve Martin ja John Hoffman (’Grace & Frankie’, ’Looking’). Martin ja Hoffman toimivat myös vastaavina tuottajina yhdessä Martin Shortin, Selena Gomezin, Dan Fogelmanin ja Jess Rosenthalin kanssa. Sarjan tuotannosta vastaa 20th Television, joka on osa Disney Television Studiosia.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa