Ajankohtainen trillerisarja Heikolla jäällä alkaa 3.2. C Moressa, mukana myös suomalaisväriä!

Ajankohtaista Suoratoisto

Suomalaiskatsojillekin tuttu Lena Endre tähdittää uutta C Moren alkuperäissarjaa Heikolla jäällä. Ilmastoaiheeseen tarttuva, arktisissa maisemissa kuvattu sarja alkaa C Moressa maanantaina 3. helmikuuta kahden jakson voimalla. Sarjan pääkaartiin kuuluu myös suomalaistaustainen Bianca Kronlöf.

Uusi kahdeksanosainen C More -alkuperäissarja Heikolla jäällä (Tunn is) alkaa, kun tutkimusalus joutuu hyökkäyksen kohteeksi Grönlannin liepeillä. Samaan aikaan arktinen neuvosto yrittää saada aikaan sopimuksen, joka kieltäisi haitallisen öljynporauksen alueella. 

Sopimuksen takana seisoo Ruotsin ulkoministeri Elsa (Lena Endre), jonka neuvonantaja Viktor (Alexander Karim) on hyökkäyksen kohteeksi joutuneen aluksen kyydissä. Viktoria odottaa kotona puoliso Liv (Bianca Kronlöf), Säpo-agentti, joka on raskaana. 

Heikolla jäällä on Endrelle sydämen asia 

Lena Endre on Guldbagge-palkittu näyttelijä, joka Suomessa muistetaan muun muassa Wallander-elokuvista ja Stieg Larssonin Millennium-sarjan filmatisoinneista. Hän oli myös mukana Öhmanin tavaratalo -sarjassa, jota esitettiin Suomessa 1980-luvun lopulla.

Heikolla jäällä on Lena Endrelle henkilökohtaisesti tärkeä projekti. Hän oli kuusi vuotta sitten tapaamassa Arktisen alueen alkuperäiskansoja Greenpeacen lähettiläänä. Sarjan idea onkin lähtöisin Endreltä ja sarjan tuottajalta Søren Stærmoselta.

Bianca Kronlöf on ruotsalaisnäyttelijä, jonka vanhemmat ovat suomalaisia. Vaasasta kotoisin olevista vanhemmista isä on ruotsinkielinen ja äiti suomenkielinen. Kronlöf on ollut mukana niin teatterituotannoissa kuin tv-sarjoissa ja elokuvissa. Kronlöf puhuu sujuvaa suomea, sillä hänen äitinsä on pitänyt tiukasti kiinni suomen puhumisesta vaikka perhe onkin asunut Ruotsissa.

Alexander Karim on lähinnä tv:n puolella uraa tehnyt näyttelijä-ohjaaja. Suomessa hänet on voinut nähdä muun muassa Johan Falk -tv-elokuvissa.

HEIKOLLA JÄÄLLÄ C Moressa 3.2. alkaen.

Ensimmäisellä viikolla julkaistaan kaksi jaksoa, sen jälkeen edetään yhden jakson viikkotahdolla.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Mikä on internetin nopeustesti?

Internetin nopeustesti on välttämätön työkalu verkkosivuston omistajille ja käyttäjille. Se mittaa internet-yhteyden nopeuden, joka vaikuttaa suoraan sivuston latausaikaan. Nopeustesti mittaa internet-yhteytesi lataus- ja lähetysnopeudet. Se antaa selkeän kuvan siitä, kuinka nopeasti sivustosi latautuu eri käyttäjille eri puolilla maailmaa. Nopeampi latausaika parantaa käyttäjäkokemusta ja vaikuttaa myönteisesti hakukoneiden sijoitukseen. Suosittuja sivustoja, jossa nopeutta voi testata on mm speedtest tai DNA nopeustesti.

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidentinvaalit 2024 aiheeseen.

Mobiilimaksaminen yleistyy kaupassa – Maksa ostokset käteväsi puhelimella

Miten maksaa puhelimella kaupassa? Puhelimella maksaminen tarjoaa poikkeuksellista nopeutta ja helppoutta kaupassa asioimiseen. Älypuhelimessa olevat maksusovellukset mahdollistavat sujuvan maksuprosessin ilman käteisen tai kortin käyttöä. Suosituimmat maksusovellukset ovat mm. MobilePay ja Google Pay maksaminen

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa