Serranon Perhe – Espanjalaista komediaa!

Suoratoisto

Serranon perhe (espanjaksi. Los Serrano) on espanjalainen draama-komediasarja, jonka tuotti Globomedia. Sitä esitettiin Espanjan televisiossa Telecincolla kahdeksan tuotantokautta vuosina 2003–2008. Sarja kuvattiin Villaviciosa de Odónin kunnassa Madridin lounaispuolella.

Serranon perheellä oli Espanjassa keskimäärin hieman alle viisi miljoona katsojaa. Vuonna 2004 se oli 38,4 prosentin osuudellaan ja 6 891 000 keskimääräisellä katsojallaan vuoden katsotuin televisio-ohjelma. Katsotuin yksittäinen jakso oli 1. huhtikuuta 2004 esitetty kolmannen tuotantokauden ”Melkein pyhä mies” (”Los puentes de Burundi”), jota seurasi 8 191 000 katsojaa.Sarja on palkittu Onda-palkinnolla ja näyttelijä Antonio Resines (Diego Serrano) roolisuorituksestaan ATV-, Fotograma de Plata- ja Zapping-palkinnoilla.


Diego Serrano, leski ja kolmen pojan yksinhuoltajaisä, joka menee naimisiin nuoruudenrakkautensa Lucía Capdevilan kanssa, jolla on entisestä liitosta kaksi tytärtä. Lucía tyttärineen muuttaa Serranon taloon, ja sarja seuraa uusperheen ja heidän ystäviensä jokapäiväistä elämää. Pääosa sarjan tapahtumista sijoittuu Serranon kotitaloon, Serranon veljesten tavernaan ja Garcilason kouluun kuvitteellisessa Santa Justan kaupunginosassa Manzanaresin rantamilla Madridissa.

Santiagon lisäksi veljeksillä on lapsuudesta asti paras ystävä Fiti, joka ei ole tavernan pitäjä vaan automekaanikko. Santiago on näistä kolmesta kolmesta jästipäästä se ”kiukkuinen” ja melkeinpä aina pahalla päällä.

Sarjan aikana veljekset Diego ja Santiago Serrano sekä paras ystävänsä Fiti keksivät yhdessä kaiken maailman juttuja, mitä ei välttämättä pitäisi tehdä. Kaikkea ei kannata kuitenkaan tässä artikkelissa sanoa, mutta sanotaan vaikka yksi miesten hauska kohta, kun he menevät Mogambo-nimeen yökerhoon pitämään hauskaa, mutta ilta ei mene ihan niin kuin oli suuniteltu, sillä heidän juomiin sekoitetaan huumetta ja Diego alkaa riehumaan yökerhossa.

Diegon toiseksi vanhin poika Guille on perheen ”kauhukakara”, sillä Guille tekee sarjan aikana opettajille kepposia sekä lunttaa ja varastaa koulun kokeita ja yrittää näistäkin hyötyä rahallisesti.

Diegon nuorin poika Curro on pojista kiltein ja yrittää pysyä kaidalla tiellä, mutta 8 kaudella tilanne kääntyy kuitenkin.

Marcos Serrano on Diegon vanhin poika, joka rakastaa musiikkia ja varsinkin kitaralla soittamisesta. Marcos myös ihastuu sarjan aikana omaan sisko-puoleen ja saa oman isänsä Diegon raivon partaalle tästä asiasta.

Sarjassa on todella paljon huumoria ja draamaa, joten suosittelen katsomaan sarjan 1-8 kaudet kannesta kanteen, emme halua täällä kirjottaa ihan kaikkea sarjasta tähän, muuten tulisi liikaa juonipaljastuksia.

Sarjan voi katsoa tällä hetkellä ainakin Elisa Aitiosta.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xTnm8XuGlL0&w=560&h=315]

Muuta mielenkiintoista luettavaa

Mikä on internetin nopeustesti?

Internetin nopeustesti on välttämätön työkalu verkkosivuston omistajille ja käyttäjille. Se mittaa internet-yhteyden nopeuden, joka vaikuttaa suoraan sivuston latausaikaan. Nopeustesti mittaa internet-yhteytesi lataus- ja lähetysnopeudet. Se antaa selkeän kuvan siitä, kuinka nopeasti sivustosi latautuu eri käyttäjille eri puolilla maailmaa. Nopeampi latausaika parantaa käyttäjäkokemusta ja vaikuttaa myönteisesti hakukoneiden sijoitukseen. Suosittuja sivustoja, jossa nopeutta voi testata on mm speedtest tai DNA nopeustesti.

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidentinvaalit 2024 aiheeseen.

Mobiilimaksaminen yleistyy kaupassa – Maksa ostokset käteväsi puhelimella

Miten maksaa puhelimella kaupassa? Puhelimella maksaminen tarjoaa poikkeuksellista nopeutta ja helppoutta kaupassa asioimiseen. Älypuhelimessa olevat maksusovellukset mahdollistavat sujuvan maksuprosessin ilman käteisen tai kortin käyttöä. Suosituimmat maksusovellukset ovat mm. MobilePay ja Google Pay maksaminen

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa