Disney+ -palvelun joulukuun sisältölisäykset

Ajankohtaista Disney

THE BOOK OF BOBA FETT – Disney+ Original -sarja

The Book of Boba Fett on jännittävä, uusi Star Wars -seikkailu, joka jatkaa legendaarisen palkkionmetsästäjän Boba Fettin ja palkkasoturi Fennec Shandin tarinaa galaksin alamaailmassa. Kaksikko palaa Tatooinen hiekkaplaneetalle puolustaakseen omistusoikeuttaan Jabba the Huttin ja hänen rikossyndikaattinsa hallitsimalle alueelle. Temuera Morrisonin ja Ming-Na Wenin tähdittämä sekä Jon Favreaun, Dave Filonin ja Robert Rodriguezin tuottama The Book of Boba Fett sijoittuu The Mandalorian -sarjan tapahtumien jälkeiseen aikaan. Katsottavissa Disney+ -palvelussa 29. joulukuuta alkaen.

Tutustu maailmaan kotisohvaltasi Will Smithin kanssa

WELCOME TO EARTH – Disney+ Original -sarja

Vaikka saattaakin tuntua siltä, että ihmiset ovat kartoittaneet planeettamme jokaisen kolkan, tutkimalla hieman tarkemmin huomaa, että uutta löydettävää on vielä paljon eikä tutkimusretkien aika ole vielä ohi. National Geographicin Disney+ Original -sarja Welcome to Earth seuraa kaksinkertaista Oscar®-ehdokasta Will Smithiä, joka saa kokea ainutlaatuisia seikkailuja eri puolilla maailmaa. Hän pääsee tutustumaan planeettamme suurimpiin ihmeisiin ja paljastamaan sen kätketyimpiä salaisuuksia.

Kuusiosaisen sarjan ovat tuottaneet Oscar-ehdokas Darren Aronofsky (Protozoa Pictures), Jane Root (Nutopia) ja Will Smith (Westbrook Studios). Sarjassa eliittitutkijatiimi vie Will Smithin häkellyttävälle matkalle, jossa hän saa tutustua lähietäisyydeltä joihinkin planeettamme jännittävimpiin spektaakkeleihin – kaikessa hiljaisuudessa jyliseviin tulivuoriin, havainnointimme ulkopuolelle ulottuviin aavikoihin ja eläinparviin, joilla vaikuttaisi olevan oma mielensä. Henkeäsalpaava videokuvaus ja Willin rajaton uteliaisuus ja innostus yhdistyvät tässä uutuussarjassa  – joka vie katsojat moniaistiselle matkalle planeettamme mielenkiintoisimpiin paikkoihin. Katsottavissa Disney+ -palvelussa 8. joulukuuta alkaen.

Täysin uusi animaatioseikkailu

Neropatin Päiväkirja – Disney+ Original -Elokuva

Greg Heffley on ruipelo, mutta kunnianhimoinen lapsi, jolla on vilkas mielikuvitus ja aikomus rikastua ja tulla kuuluisaksi – ensin hänen on kuitenkin selviydyttävä yläasteesta. Kaiken kukkuraksi Gregin paras ystävä Rowley näyttää luovivan helposti elämässä eteenpäin ja onnistuvan kaikessa –  edes yrittämättä!  Greg kirjoittaa päiväkirjaansa hulvattomista ja useimmiten katastrofaalisistakin yrityksistään sopeutua joukkoon. Samalla hän oppii arvostamaan aitoa ystävyyttä ja mielihyvän tunnetta, joka syntyy siitä, kun puolustaa itselleen tärkeitä asioita. Katsottavissa Disney+ -palvelussa 3. joulukuuta alkaen.

Paras ystävä loppuiäksi (akkukesto voi vaihdella)

Roni on rikki

20th Century Studiosin ja Locksmith Animationin Roni on rikki on tarina sosiaalisesti kömpelöstä yläkoululaisesta Barneysta ja Ronista – pojan uudesta kävelevästä ja puhuvasta mobiililaitteesta, joka on hänen uusi ”paras ystävänsä”. Ronin hauskat toimintahäiriöt vievät heidät sosiaalisen median aikakaudella vauhdikkaalle matkalle, jossa poika ja robotti ymmärtävät todellisen ystävyyden kaikki puolet. Katsottavissa Disney+ -palvelussa 15. joulukuuta alkaen.

Mitä tekisit, jos saisit toisen mahdollisuuden?

THE BIG LEAP – ORIGINAL-SARJA

20th Televisionin ja Fox Entertainmentin yhteistuotanto The Big Leap on hyväsydäminen, riehakas draamakomedia, joka seuraa joukkoa erilaisia, kovia kokeneita henkilöitä, jotka yrittävät muuttaa elämänsä suunnan. He osallistuvat reality-tanssiohjelmaan, jolla voi olla tuhoisia seurauksia heidän elämälleen. Katsottavissa Disney+ -palvelussa 1. joulukuuta alkaen.

1980-luvun klassikkosarjan uudelleenfilmatisointi

THE WONDER YEARS – ORIGINAL-SARJA

1960-luvun loppupuolelle sijoittuva kasvutarina The Wonder Years on nostalginen katsaus keskiluokkaiseen afroamerikkalaisperheeseen Montgomeryn kaupungissa Alabamassa. Tarina kerrotaan mielikuvituksellisen 12-vuotiaan Dean-pojan näkökulmasta. Katsottavissa Disney+ -palvelussa 22. joulukuuta alkaen.

Uusi jännittävä poliisisarja

ANTIDISTURBIOS – 1. kausi

Kuusi mellakkapoliisia osallistuu epäonniseen häätötehtävään, joka päättyy maahanmuuttajan kuolemaan. Polisiin sisäinen tarkastusosasto päätyy tutkimaan tapausta ja välikohtaukseen osallistuneet konstaapelit päättävät tehdä kaikkensa löytääkseen tien ulos ahdingostaan. Sisäisen tarkistusosaston agentti Laia epäilee, että tapaus on paljon monimutkaisempi kuin miltä se aluksi vaikuttaa. Katsottavissa Disney+ -palvelussa 15. joulukuuta alkaen.

Pidätkö urheilusta?

Joulukuussa hemmottelemme katsojia useilla ESPN-kanavan upeilla urheiludokumenteilla, joissa pääsee tutustumaan Tour de Francen -kulisseihin, kokemaan jännitystä NBA-kentillä, todistamaan NHL:ää ravisuttavaa skandaalia ja paljon muuta.

BIG SHOT Katsottavissa 17. joulukuuta alkaenHAWAIIAN: THE LEGEND OF EDDIE AIKAU Katsottavissa 17. joulukuuta alkaen 
LAYING THE BADGER Katsottavissa 17. joulukuuta alkaen THIS MAGIC MOMENT Katsottavissa 17. joulukuuta alkaen 
ANGRY SKY Katsottavissa 17. joulukuuta alkaen Survive and Advance Katsottavissa 17. joulukuuta alkaen 

Katse kohti tulevaisuutta

Vuodesta 2022 on kehkeytymässä jännittävä vuosi Disney+ -palvelulle, ja uskomattomia uusia julkaisuja on jo odotettavissa, mukaan lukien alla:

PISTOL Tulossa vuonna 2022QUEENS Tulossa vuonna 2022 
PAM & TOMMY Tulossa vuonna 2022   JA MONIA MUITA, KUTEN… Welcome to Wrexham, How I Met Your Father, The Dropout, Dear Mama, Fleishman Is In Trouble ja Immigrant 

Elokuvia talvi-illoille

Joulukuussa on täydellistä käpertyä kotisohvalle ja uppoutua  elokuvien maailmaan. Disney+ tarjoaa paljon sisältöä jokaisen makuun: palvelun laajassa valikoimassa on indie-komedioita, perhe-elokuvia, toimintatrillereitä ja eepoksia.

  GOODBYE CHRISTOPHER ROBIN Katsottavissa 3. joulukuuta alkaen   JOJO RABBIT Katsottavissa 3. joulukuuta alkaen 
  Kaukana maailman menosta Katsottavissa 3. joulukuuta alkaen   Juntit Beverly Hillsissä Katsottavissa 10. joulukuuta alkaen 
  ARMAGEDDON Katsottavissa 17. joulukuuta alkaen   Bringing Down the House – elämä on laiffii Katsottavissa 24. joulukuuta alkaen 
THE PROPOSAL Katsottavissa 31. joulukuuta alkaen   Miraculous World: Shanghai, Lady Dragonin legenda Katsottavissa 17. joulukuuta alkaen 
End of Days Katsottavissa 17. joulukuuta alkaen Loistokaveri Katsottavissa 31. joulukuuta alkaen 

Talven suoratoistoa

Joulun välipäivät ovat täydellisiä  uuden sarjan aloittamiseen tai suosikkisarjaan palaamiseen! Disney+ -palvelussa on laaja kattaus klassisia komediasarjoja, True Crime -viihdettä ja sci-fi-sarjoja, jotka pitävät otteessaan koko kuukauden.

  STATION 19 – 5. kausi Katsottavissa 8. joulukuuta alkaen   BLESS THE HARTS – Kaudet 1-2 Katsottavissa 1. joulukuuta alkaen 
BRICKLEBERRY – Kaudet 1-3 Katsottavissa 22. joulukuuta alkaen  Spidey ja hänen mahtavat ystävänsä – 1. kausi (jaksot 1-6) Katsottavissa 15. joulukuuta alkaen

Tulossa Disney+ -palveluun joulukuussa

Sarjat

1. joulukuuta

Bless the Harts, kaudet 1-2

Mikki Hiiri ja sekalaiset seikkailut, 1. kausi

Station 19, kaudet 4-5

Taste the Nation with Padma Lakshmi, kaudet 1-2

The Big Leap, 1. kausi (Uusi jakso joka viikko)

The Glades, kaudet 1-4

8. joulukuuta

Intia ylhäältä päin, 1. kausi

Mira Kuninkaallinen Etsivä, 1. kausi

Station 19, 5. kausi (Uusi jakso joka viikko)

The Last Man on Earth, kaudet 1-4

Vinnie Jones: Kovaa menoa Venäjällä, 1. kausi

Welcome to Earth, 1. kausi

15. joulukuuta

Antidisturbios, 1. kausi

Back to Life, 1. kausi

Back to Life. 2. kausi (Uusi jakso joka viikko)

Commander in Chief, 1. kausi

Dark Money

Dian Fossey: Sumuisten vuorten salaisuudet, 1. kausi

Päihdekoukussa, 2. kausi

Foodtastic, 1. kausi

Spidey ja hänen mahtavat ystävänsä, 1. kausi

22. joulukuuta

Vankikarkurit, 2. kausi

Brickleberry, kaudet 1-3

Vaarahetkiä videolla, 1. kausi

Leijonapuisto, 1. kausi

The Wonder Years, 1. kausi (Uusi jakso joka viikko)

White House Farm

29. joulukuuta

Club Mickey Mouse, 4. kausi

Hitlerin viimeinen taistelu, 1. kausi

Mistresses, kaudet 1-4

The Book of Boba Fett, 1. kausi (Uusi jakso joka viikko)

The Choe Show

Elokuvat

3. joulukuuta

Neropatin päiväkirja

Kaukana maailman menosta

Goodbye Christopher Robin

Inside the Muslim Brotherhood

Jojo Rabbit

Oscar & Lucinda – kohtalon korttipeli

10. joulukuuta.

Kannibaalihait

Beverly Hillsin pummi

California Man – svengaava fossiili

Monkeybone

Oudoin elossa oleva lintu

Juntit Beverly Hillsissä

Upside-Down Magic

15. joulukuuta

Roni on rikki

17. joulukuuta

Al Davis VS. The NFL

Angry Sky

Armageddon

Big Shot

Brian and the Boz

Broke

Devil’s Due

End of Days

Fantastic Lies

Kirahvi: Afrikan jättiläinen

Hawaiian: The Legend of Eddie Aikau

Jaguaarien rantataisto

Miraculous World: Shanghai, Lady Dragonin legenda

No Crossover: The Trial of Allen Iverson

Run Ricky Run

Silly Little Game

Slaying the Badger

Small Potatoes: Who Killed the USFL?

Survive and Advance

The Band That Wouldn’t Die

The Best That Never Was

The Hills Have Eyes

This Magic Moment

24. joulukuuta

Bringing Down the House – elämä on laiffii

Encanto

Far from the Tree

Hiilikaivosten haasteet

Kaaos perheessä

Ihmeiden aika

The Kid Who Would Be King

31. joulukuuta

Derek DelGaudio’s In & of Itself

Tutankhamonin värikäs hauta

Mike ja Dave häädeittejä vailla

Loistokaveri

Kuningas, joka huijasi Hitleriä

Odottamaton ehdotus

Kerran Roomassa


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Arvontahullut innostuvat mahdollisuudesta voittaa

Arvontahullut ovat ihmisiä, jotka rakastavat osallistua kaikenlaisiin arvontoihin ja kilpailuihin. Heidän mielestään on jännittävää ja hauskaa odottaa, että onnenpyörä pysähtyy heidän kohdalleen tai että heidän numeronsa arvotaan voittajaksi. Arvontahullut tietävät, että voittaminen on vain tuurista kiinni, mutta he eivät anna sen lannistaa itseään. He ovat valmiita kokeilemaan onneaan uudelleen ja uudelleen, sillä he tietävät, että seuraava voitto saattaa olla aivan nurkan takana.

Clas Ohlson Tampere – Löydä kaikki tarvitsemasi kätevästi yhdestä paikasta

Clas Ohlson Tampere on monipuolinen kauppa, josta löydät kaiken tarvitsemasi kodin ja vapaa-ajan tarvikkeisiin. Kauppa sijaitsee kätevästi Tampereen keskustassa, joten se on helppo löytää ja siellä on aina mukava asioida. Clas Ohlsonilla on laaja valikoima erilaisia tuotteita, kuten työkaluja, kodinelektroniikkaa, askartelutarvikkeita ja paljon muuta. Lisäksi kaupasta löytyy myös hyödyllisiä palveluita, kuten avaimen tekoa ja patterin vaihtoa. Clas Ohlson Tampere on todellinen löytöpaikka kaikille, jotka tarvitsevat käteviä ja laadukkaita tuotteita arkeensa.

Kotieläimet tuovat iloa ja rauhaa arkeen

Kotieläimet ovat ihania kumppaneita, jotka tuovat paljon iloa ja rauhaa arkeen. Ne ovat uskollisia ja rakastavia, ja niiden seurassa on aina mukavaa olla. Kotieläimiä voi olla monenlaisia, kuten koiria, kissoja, kaneja tai vaikka kanoja. Jokaisella eläimellä on oma persoonallisuutensa ja tarinansa, ja niiden kanssa vietetty aika on aina arvokasta. Kotieläimiä hoitaessa oppii myös vastuullisuutta ja huolehtimista toisesta olennosta. Niiden läsnäolo rauhoittaa mieltä ja auttaa unohtamaan arjen stressit. Kotieläimet ovat todellinen aarre, joka ansaitsee rakkautta ja kunnioitusta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa