Black Widow – Elokuva-arvostelu

Ajankohtaista

Black Widow on tänä syksynä julkaistu Marvel Universumiin kuuluva elokuva jossa pääosaa näyttelee Scarlett Johansson. Jo loppukesästä Disney+ palvelun käyttäjät pystyivät sen jo katsomaan kevyttä 22 euron lisämaksua vastaan. Me kuitenkin täällä Nettiruudussa päätimme hieman odottaa.

Nyt kuitenkin on jo kulunut jonkin verran aikaa sittä kun se tuli kaikille palvelun tilaajille katsottavaksi. Siksipä nyt onkin hyvä aika kirjoittaa siitä arvostelu. Luonnollisesti tämä artikkeli sisältää juonipaljastuksia.

Black Widow sijoittuu MCU:n aikajanalla Age of Ultronin ja Avenger’s Endgame elokuvien väliin. Tämä tulee selväksi jo heti alussa kun Avenger’s ryhmä on tuomittu ”laittomaksi” Sokovian tuhoutumisen jälkeen (Ultron).

Natasha Romanoff pakoilee siis koko maailmaa alkuminuuteilla ja yrittää pitää matalaa profiilia. Asiat kuitenkin mutkistuu kun hänen entinen ”työnantaja” päättää tulla keräämään jotain joka voisi pilata pahat suunnitelmat.

Kyseessä on pahamaineinen ”Red Room” (ei se Dark Web myytti) joka hallitsee agenttiensa mieltä. Tämä salainen organisaatio on yksiä Hydran jäänteitä.

Elokuva on todella nopea että hidastempoinen samaan aikaan. Ei ihan samaa luokkaa kuin Tenet mutta menee melko lähelle sitä luokkaa. Niin paljon turhaa diipadaapaa on lisätty elokuvaan että itse elokuvan pääjuoni kalpenee. Tuon yli kahden tunnin aikana näemme Natashan ottavan yhteen Red Roomin kanssa noin 25 minuuttia. Loput elokuvasta on fanipalvelua sekä turhaa taustatietoa turhan keskustelun yhteydessä.

Elokuva yrittää jonkinlaista hahmonrakentamista useammankin henkilön kohdalla. Näihin lukeutuu Natashan ”sisko” sekä ”vanhemmat”. Toki nämä sisarukset loppua kohti sai Nettiruudunkin silmät vetistymään mutta silloinkin se oli aika kliseiselle ”Vaikka et ole oikea siskoni, olet silti kuin oikea minulle” vedolle.

Toiminta ja CGI animaatiot olivat myös aika halpoja, toki pitää muistaa että tämä elokuva on tuotettu pandemian aikaan suurien rajotteiden kanssa.

Black Widow – yhteenveto

Näyttely elokuvassa oli osittain melko karseata katsottavaa. Ainoana poikkeuksena oli Scarlett itse.

Tehosteet ja animaatiot todella halpoja, mutta siedettäviä.

Liikaa turhia kohtauksia, liian vähän itse pääjuonta.

Elokuva on kyllä katsottava, eli jos sinulla on jo muutenkin Disney+ niin tämä on ihan ok leffa katsottavaksi vaikkapa jo täksi illaksi.

Carnival News vastaa Nettiruudun artikkeleista ja arvosteluista. Pyrimme päivittäin tuomaan teille jotakin uutta.


Muuta luettavaa muualta

Tutustu Samsung XCover 5 puhelimeen

Samsung XCover 5 -puhelin täyttää MIL-STD-810H-sotilasstandardin kestävyysvaatimukset, ja lisäksi sillä on myös IP68-luokitus. Älypuhelimessa on 16 megapikselin kamera sekä 5,3” kosketusnäyttö, joka toimii myös käsineitä käytettäessä. Jos tämä puhelin ei kiinnostanut sinua, niin miten olisi Samsungilta Galaxy S21 Ultra puhelin?

Lego Master Suomi – joukkueet rakentavat mestariteoksia

Lego Masters Suomi on suosittu kilpailuohjelma, jossa tiimit kilpailevat luomalla upeita rakennelmia Lego-palikoista. Osallistujat osoittavat luovuuttaan, taitojaan ja tiimityötä rakentaessaan uskomattomia Lego-teoksia. Kilpailu vaatii mielikuvitusta, tarkkuutta ja nopeita ratkaisuja. Lego Masters on inspiroiva ohjelma kaikille Lego-faneille, jotka rakastavat nähdä palikoiden muuttuvan.

Mikä on dropshipping verkkokauppa?

Dropshipping -verkkokauppa on yksi nopeimmin kasvavista liiketoimintamalleista nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Dropshipping mahdollistaa yrittäjille verkkokaupan perustamisen ilman tarvetta varastolle, tuotteiden pakkaamiselle tai lähetysten hallinnalle.

Uusi Samsuing Galaxy A13 – korkean suorituskyvyn laitteisto

Samsung Galaxy A13 :ssa on 6,6 tuuman Infinity V -näyttö 60 hertsin virkistystaajuudella. Puhelimen laadukas kamera yhdessä älykkään kuvankäsittelyn kanssa auttaa ottamaan eloisia ja teräviä kuvia. Samsung Galaxy A13 on myös varustettu 5000 milliampeerin akulla, joka antaa akulle jopa kahden päivän käyttöiän.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Esimerkiksi Google Pay Nordea maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Garmin Venu 2 Plus-GPS-älykello – Soita puheluita ja lähetä tekstiviestejä

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykellolla voi soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2 Plus -malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet ja paljon muuta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa