Arvostelussa Netflixin saksalainen Skylines TV-sarja

Ajankohtaista Arvostelu Netflix Sarjat

Netflixin Skylines on jännittävä saksalainen draamasarja, joka seuraa Frankfurtin musiikkiskenen kiehtovaa maailmaa. Sarja keskittyy nuoreen musiikkituottajaan, joka pyrkii rakentamaan menestyksekkään uran rap-musiikin parissa. Juoni seuraa hänen matkaansa musiikkibisneksen koukeroissa ja samalla paljastaa Frankfurtin rikollisuuden vaikutuksen musiikkialaan.

Jinn (Edin Hasanovic) on nuori saksalainen rap-tuottaja, joka on pitkälti tuottanut musiikkia vain lapsuuden ystävälleen Nimolle, mutta samalla hän on halunnut päästä eteenpäin.

Sarja vie katsojan mukanaan Saksan pankkimaailman sydämeen Frankfurtiin ja sen ”alempiin” kerroksiin. Jinn esimerkiksi asuu pikkusiskonsa Lilyn (Anna Herrmann) asunnossa maksamatta tälle vuokraa, ja pikkusisko on töissä heidän isällään, joka taasen tekee töitä edellä mainitussa pankkimaailmassa – minne Jinn taasen ei halua missään muodossa. Jinn ei myöskään usko, että hänen siskonsa pärjää siinä maailmassa.

Jinn saa kuitenkin mahdollisuutensa osoittaa kykynsä paikallisen Skyline Recordsin rap-tuottajana. Hän on nimittäin todella lupaava ja hyvä tuottaja, jonka vain pitää osata luottaa itseensä ja oppia kaivamaan laulajista se parasta, mitä on saatavila, ja Skyline mahdollistaa ja opettaa tämän hänelle.

Jinn saa esimerkiksi Zilanista (Carol Schuler) esille jotain, mitä kukaan ei odottanut -> kuuntele Zilanin biisi.

Toinen tarina Skylinessa on poliisi Saran (Peri Baumeister) tarina. Sara on poliisi, joka haluaa eteenpäin, mutta on jäänyt vähän junnaamaan paikalleen, ja se on maksamassa hänen suhteensa teinityttäreen ja omaan mieheensä. Toisaalta hänellä on oma historiansa Skylinen kanssa ja nämä kaikki suhteet tulevat osumaan tässä sarjassa, eikä välttämättä ilman ongelmia.

Skyline on rap-musiikkiin erikoistunut levy-yhtiö, jota vetää räppäri Kalifa (Murathan Muslu), ja kaikki menee hyvin, kunnes hänen isoveljensä Ardan (Erdal Yildiz) palaa kuvioihin. Ei Kalifakaan eli Kalle, mikään puhtoinen poika ole, ja Skylines on perustettu Ardanin rahoilla, mikä johtaakin näin vuosien jälkeen uusiin ongelmiin.

Skylines on sarja, joka kietoo musiikin, rahan ja huumeiden ympärille niin muusikot, poliisit, perheet kuin sivulliset uhrit ja rikolliset. Se näyttää yhden puolen nykymaailmasta hyvinkin realistisella tavalla tuoden samalla esiin osa niistä ennakkokäsityksistä, mitä ihmisillä voi toisen ”värisistä” tai lähtökohdista tulevista ihmisistä olla. Jinnin ja Zilanin suhde on yksi tällainen.

Yksi pääosan esittäjistä on Richy Müller (Jinnin isä), joka on tunnettu muun muassa Stuttgartin Tatortista. Mukana oleva Edin Hasanovic, on tuttu elokuvista ”Brüder” ja Amazon Prime -sarjasta ”You are wanted”. ”Skylines” -sarjassa nähdään myös muita näyttelijöitä, kuten Maruthan Muslu, Erdal Yildiz ja Peri Baumeister. Lisäksi joitakin rap-artisteja esiintyy Netflix-sarjassa vierailijoina. Näihin kuuluvat: Azad, Nura, Nimo, Olexesh, Memo, Booz, Miss Platnum, Azzi, Celo & Abdi ja MC Bogy.

Suosittelemme sarjaa saksalaisista tv-rikossarjoista pitäville.

Sarja on saanut kiitosta monilta kriitikoilta sen omaperäisen juonen ja vahvojen näyttelijäsuoritusten ansiosta. Richy Müller ja Edin Hasanovic tuovat roolihahmoihinsa syvyyttä ja uskottavuutta, mikä tekee sarjasta erityisen koukuttavan. Lisäksi rap-artistien vierailut tuovat oman säväyksensä sarjan tunnelmaan.

Skylines on ehdottomasti katsomisen arvoinen, jos olet kiinnostunut musiikista, draamasta ja rikollisuuden sävyttämistä tarinoista. Sarjan ensimmäinen kausi tarjoaa huikean matkan musiikkimaailmaan ja Frankfurtin katujen synkkiin salaisuuksiin


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta:

Outlet myymälät
Mobilepay ei toimi
affiliate markkinointi
Johanna Puhakka
Digitaalinen markkinointi
Asuntomarkkinat
Etätyö
Shein vaatteet

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa