Superpesis Kuva: YLE

Ylen kotimainen urheilu saa jatkoa – Superpesis, Veikkausliiga ja Kansallinen Liiga näkyvät Ylen kanavilla vuoteen 2025 asti

Ajankohtaista Luettavaa Yle

Yle ja Nelonen Media ovat sopineet, että Yle jatkaa kotimaisen jalkapallon, pesäpallon ja lentopallon otteluiden lähettämistä kanavillaan vuoteen 2025 asti. Sopimus koskee sekä naisten että miesten sarjoja.

Ylen kesän 2023 kotimaisen jalkapallon ja pesäpallon lähetykset tavoittivat televisiossa yhteensä yli kaksi miljoonaa suomalaista.

“On hienoa, että yhteistyömme Nelonen Median ja lajiliittojen kanssa jatkuu. Selvää on, että suomalaiset ovat löytäneet kotimaisen palloilun pariin kanavillemme”, kertoo Ylen urheiluoikeuksien päällikkö Riku Saaranluoma.

“Tämän sopimuksen ansiosta pääsemme tarjoamaan kesän tärkeimmät naisten ja miesten palloilusarjojen ratkaisuhetket ja herkkupalat laajalle joukolle suomalaisia. Jatkuvuus antaa mahdollisuuden rakentaa entistäkin vaikuttavampaa kokonaisuutta”, sanoo Yle Urheilun päällikkö Joose Palonen.

Myös Nelonen Media on tyytyväinen yhteistyön jatkumiseen.

“On upeaa, että yhteistyömme Ylen kanssa jatkuu myös seuraavina vuosina. Yhteistyön myötä olemme päässeet nostamaan näiden sarjojen yleisnäkyvyyttä, ja tätä kautta myös kiinnostavuutta Ruudussa. Olemme myös löytäneet hyviä yhteistyön tapoja nostaa tuotantojen tasoja”, kuvailee Nelonen Median urheilupäällikkö Tuomas Saarela.

Kausilla 2024 ja 2025 Kansallista Liigaa ja Veikkausliigaa nähdään kumpaakin 6–7 ottelua kaudessa. Superpesis näkyy 5–7 ottelua sekä naisten että miesten sarjasta.

“Olemme erittäin iloisia siitä, että Yle mahdollistaa kotimaisen huippujalkapallon näkyvyyden laajemmin kotikatsomoihin. Yhteistyön avulla saamme sarjan upeita pelaajia entistä lähemmäksi katsojia, mikä vahvistaa tavoitettamme kasvattaa naisten pelaamaan jalkapallon kiinnostavuutta. Kansallinen Liiga tarjoaa inspiroivaa, perheystävällistä sekä esikuvia täynnä olevaa huippujalkapalloa”, kertoo Kansallisen Liigan kehityspäällikkö Minna Kauppinen.

“On hienoa, että naisten ja miesten Superpesis-otteluiden lähetykset jatkuvat seuraavat kaksi vuotta Ylen kanavilla. Otteluiden näyttäminen Ylellä antaa tukevan pohjan jo käynnissä olevalle Superpesiksen kasvulle. Ylen kanavilla Superpesis on kaikkien saatavilla ja tavoittaa myös uusia pesäpallosta kiinnostuneita katsojia, mikä tukee hyvin strategiaamme”, sanoo Superpesiksen toimitusjohtaja Olli Aro.


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta:
Onko tekoäly uhka vai mahdollisuus
Luontaistuotteet
Vetytalous
love island suomi 2023

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa