Arvostelussa MTV Katsomon belgialainen Code 37 tv-sarja

Ajankohtaista Arvostelu Katsomo MTV

Code 37 on belgialainen TV-sarja, jota on katsottavissa kolme kautta (2009-2012). Katsomon käyttöliittymä tarjosi sitä katseltavaksi, ja tässä on siitä syntynyt arvostelu, vaikka kyseessä siis jo yli 10 vuotta vanha sarja.

Sarjassa seurataan seksuaalirikoksia tutkivaa Gentin poliisin erikoisryhmää, jota vetää 30-kympinen naispoliisi Hannah Maes (Veerle Baetens), jonka omassa henkilökohtaisessakin historiassa on selvittämätön tapaus, joka vähitellen tulee esille myös katsojille. Hannahin ryhmässsä ovat mukana nuori tietokoneexpertti Kevin Desmet (Gilles De Schrijver), cowboy tyylinen poliisietsivä Bob de Groot (Michael Pas) sekä vanhempi etsivä Charles Ruiters (Marc Lauwrys). Muita päähenkilöitä ovat Hannahin isoisä tuomari Robert Maes (Carry Goossens), sekä Hannahin pomo Koen Verberk (Geert Van Rampelberg).

Code 37:n jokainen jakso on oma tarinansa, missä Hannahin ryhmä selvittelee rikoksia, jotka ovat tavalla tai toisella seksuaalirikoksiin liittyviä. Sarja on siis pitkälti samanlainen kuin monille tuttu amerikkalainen versio samasta aiheesta eli Kova laki.

Sarjan rikokset vaihtelevat kiristyksestä murhiin ja kaikkeen siltä välillä ja koko ajan rinnalla opimme vähän enemmän Hannahin omasta elämästä, ja siitä mitä hänen äidilleen on tapahtunut.

Sarja on ihan katseltavaa, joskin tarinoiden selviäminen per jakso on joskus hieman jopa huvittavaa, mutta sarjana Code 37 on ajanvietettä ja ihan ok tasoista.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta:

Outlet myymälät
Mobilepay ei toimi
affiliate markkinointi
Johanna PuhakkaDigitaalinen markkinointi
Asuntomarkkinat
Etätyö
Shein vaatteet

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa