Ted-nalle palaa 22. helmikuuta – Palkitun Seth MacFarlanen uusi suursarja saapuu SkyShowtimeen

Ajankohtaista Sarjat SkyShowTime

Hittielokuvasarjan seitsemän jakson mittainen esiosa tulee striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimeen 22. helmikuuta alkaen

SkyShowtime vahvisti tänään, että Ted tulee striimattavaksi yksinoikeudella kaikilla markkinoilla 22. helmikuuta, ja jaksot julkaistaan viikoittain yksi kerrallaan. 

Tässä Ted-elokuvien tapahtumia edeltävässä komediallisessa sarjassa eletään vuotta 1993 ja Ted-nallen (Seth MacFarlane) hetki julkisuuden valokeilassa on ohi. Hän asuu jälleen kotona Massachusettsin Framinghamissa parhaan ystävänsä, 16-vuotiaan John Bennettin (Max Burkholder) sekä tämän vanhempien Mattyn ja Susanin (Scott Grimes ja Alanna Ubach) ja Blaire-serkun (Giorgia Whigham) kanssa. Ted ei ehkä ole paras mahdollinen esikuva Johnille, mutta viime kädessä hän on uskollinen kaveri, joka on aina valmis uhrautumaan ystävyyden puolesta.

Seth MacFarlane (vastaava tuottaja, käsikirjoittaja, ohjaaja ja yksi showrunnereista), Paul Corrigan ja Brad Walsh (mukana vastaavina tuottajina, käsikirjoittajina ja showrunnereina) kommentoivat:

”Kukin sukupolvi kehittää oman, ainutlaatuisen taiteellisen tyylinsä ja tapansa nähdä maailma. 1920-luvulla se tiivistyi jazz-musiikin vallankumoukselliseen vapauteen. 1950-luvulla taas abstraktien ekspressionistien rohkeisiin pensselinvetoihin. Meidän sukupolvemme ainutlaatuista taidetta on aiemmin menestyneeseen älylliseen omaisuuteen perustuva suoratoistosisältö. Osana tätä arvokasta perinnettä haluamme esitellä Ted-sarjan.

Uusi sarja edeltää Ted-elokuvien tapahtumia. Se sijoittuu 1990-luvulle, mutta perustuu siihen ajattomaan tosiasiaan, että elämä on hanurista 16-vuotiaana. Siitä tekee siedettävän ainoastaan kokemusten jakaminen kaverin kanssa, vaikka kaveri olisikin maaginen rääväsuinen nallekarhu, jolla on menneisyys julkkiksena ja taipumus huumeiden käyttöön.

Me kolme olimme teinejä 90-luvulla ja kasvoimme Bostonissa ja sen ympäristössä, minne tarina sijoittuu, joten monet näistä tarinoista ovat meille henkilökohtaisia. Laitoimme hahmot kohtaamaan samantapaisia noloja tilanteita ja virstanpylväitä kuin itse koimme silloin. Toki myös keksimme kaikenlaista (täytettäviä sivuja on paljon, ja tosielämä on enimmäkseen tylsää).”

SkyShowtime on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia), ja palvelua voi kokeilla maksutta seitsemän päivän ajan – peru tilaus milloin tahansa.

TED — ”My Two Dads” Episode 102 — Pictured: Seth McFarlane as Ted — (Photo by: PEACOCK)

Vastaava tuottaja / käsikirjoittaja / ohjaaja / yksi showrunnereista / Ted: Seth MacFarlane
Vastaavat tuottajat / käsikirjoittajat / co-showrunnerit: Paul Corrigan ja Brad Walsh 
Vastaavat tuottajat: Erica Huggins, Alana Kleinman, Jason Clark, Aimee Carlson (Fuzzy Door Productions)
Sarjan vakionäyttelijät: Seth MacFarlane, Max Burkholder, Alanna Ubach, Scott Grimes, Giorgia Whigham 
Tuottaneet: UCP, osa Universal Studio Groupia, Fuzzy Door ja MRC

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa