Raskaansarjan mestaruus ratkotaan lauantai yönä - Fury vs Whyte Viaplay PPV-otteluna

Raskaansarjan mestaruus ratkotaan lauantai yönä – Fury vs Whyte Viaplay PPV-otteluna

Ajankohtaista Suoratoisto Viaplay

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä nähdään historiallinen raskaansarjan ottelu Lontoon Wembley Stadiumilta, jossa kohtaavat Tyson Fury ja Dillian Whyte. Potissa on WBC:n raskaansarjan mestaruusvyö, jota  Fury puolustaa värikkään uransa mahdollisesti viimeisessä taistelussa. Ottelu on katsottavissa PPV-otteluna osoitteessa www.viaplay.fi/ppv hintaan 49,95 €.

Luvassa on todellinen spektaakkeli kaikille nyrkkeilyn ystäville, kun kaksi raskaansarjan jättiläistä kohtaa Lontoon Wembley Stadiumilla. Paikalle katsomaan odotetaan 94 000 fanin ennätysyleisöä ja kotiyleisön edessä kohtaavat ottelijat tarjoavatkin faneilleen ja tukijoukoilleen taatusti melkoisen näytelmän.

”Tyson on ihmeellinen yhtälö; järkyttävän iso, 2 m 6 cm pituutta, syliväli 215 cm, yhdistettynä kevyen sarjan miehen taitotasoon ja lisänä taktinen osaaminen ja venymiskyky. Ja positiivisella tavalla hullu. Parhaimmillaan vastustajalla ei pitäisi olla mitään mahdollisuuksia” lupaa Viaplayn nyrkkeilyasiantuntija Jani Rajalin.

”Kyseessä on kaveri, joka voi sanoa tai tehdä mitä vain – koskaan ei tiedä. Toivon sydämestäni että tämä ei olisi hänen viimeinen ottelunsa. Olisin ehkä enemmän uskonut eläkepuheisiin jos kyseessä olisi ollut kaikki neljä valtaliittoa ja niiden vyöt, sitten Fury olisi voinut poistua huipulta. Ehkä poistuu hetkeksi?” Rajalin tuumii Tyson Furyn eläkesuunnitelmista.

Ottelua edeltää klo 19:30 alkava studio, jossa studioisäntä Tuomas Melingin seurassa asiantuntijoina Juho Haapoja ja Pekka Mäki. Studiossa kuullaan myös Robert Heleniuksen mietteitä tulevaisuudestaan. Illan suomenkielisestä selostuksesta vastaavat Jani Rajalin ja Antti Mäkinen.

Lähteet: Nordic Entertainment Group / Viaplay


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Virtuaalitodellisuus: Uusi ulottuvuus digitaalisessa maailmassa

Virtuaalitodellisuus (VR) tarjoaa käyttäjilleen unohtumattomia kokemuksia digitaalisessa maailmassa. VR-teknologia mahdollistaa immersiivisen ja interaktiivisen vuorovaikutuksen virtuaalitodellisuuden luomaan ympäristöön. Se avaa uusia mahdollisuuksia viihteeseen, koulutukseen, terveydenhuoltoon ja liiketoimintaan. VR luo aidon tuntuisia elämyksiä, joissa käyttäjä voi tutkia paikkoja, kokea seikkailuja ja oppia uutta. Myös VR lasit ovat tulleet käyttöön esimerkiksi pelaamisessa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa