Kaikkien aikojen gaalaviikonloppu 6.–7.5. MTV:llä

Kaikkien aikojen gaalaviikonloppu 6.–7.5. MTV:llä

Ajankohtaista MTV

Parhaat kotimaiset elokuvat ja televisio-ohjelmat sekä niiden tekijät palkitaan MTV:llä kaikkien aikojen gaalaviikonloppuna, kun Jussi-palkinnot jaetaan perjantaina 6.5. ja Kultainen Venla -palkinnot lauantaina 7.5. Kummankin gaalan juhlahumuun pääsee mukaan MTV3-kanavan ja mtv-palvelun suorissa lähetyksissä.

Kotimaisen elokuvan kerma kokoontuu juhlimaan Jussi-gaalaan Helsingin Kaapelitehtaalle perjantaina 6.5. Katsojat pääsevät seuraamaan juhlallisuuksia MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa klo 19.30 alkaen suorana lähetyksenä. Gaalassa palkitaan vuoden 2021 parhaat elokuvat ja niiden tekijät. Lähetyksen juontavat Chike Ohanwe ja Anna-Maija Tuokko. 

Jussi-palkintoja jaetaan 16 eri kategoriassa. Palkintokategoriat ovat paras elokuva, ohjaus, naispääosa, miespääosa, naissivuosa, miessivuosa, käsikirjoitus, kuvaus, elokuvamusiikki, leikkaus, äänisuunnittelu, lavastussuunnittelu, pukusuunnittelu, maskeeraussuunnittelu, dokumenttielokuva ja lyhytelokuva. 

Eniten ehdokkuuksia kahmi Juho Kuosmasen ohjaama Hytti nro 6. Elokuva sai peräti 12 ehdokkuutta, ja se on voittajaehdokas muun muassa parhaan elokuvan, ohjauksen sekä pääosanäyttelijöiden kategorioissa. Kaikki ehdokkuudet löydät osoitteesta jussit.fi. 

Jussi-ehdokkaat on valinnut ammattilaisista koostuva asiantuntijaraati yhdessä Filmiauran hallituksen kanssa. Voittajat valitaan Filmiaura ry:n jäsenistö suljetulla lippuäänestyksellä. Gaalassa jaetaan lisäksi 20 000 euron arvoinen Nordisk Film -palkinto, joka on rahalliselta arvoltaan Suomen suurin elokuva-alan palkinto. 

Yleisö voi tuttuun tapaan valita oman suosikkielokuvansa, jolle jaetaan kunniakirja. Yleisön suosikkielokuvaäänestyksen järjestää Elisa Viihde. Äänestys on käynnissä 11.4.–1.5. osoitteessa elisa.fi/jussit.

Lähde / kuva: MTV / ePressi


Muuta luettavaa muualta

Mitkä olivat DNA:n myydyimmät puhelimet tammikuussa 2022?

Älypuhelin löytyy melkein jokaiselta suomalaiselta aina lapsesta vanhempaan ikäryhmään asti. Markkinoilta löytyy monen valmistajan eri mallisia älypuhelimia. Näihin eri malleihin voit tutustua vaikka dna puhelimet aiheiseen uutiseen.

Digipostipalvelu Kivra

Ruotsin valloittanut digipostipalvelu Kivra kasvaa vauhdilla myös Suomessa. Jotta palvelu olisi mahdollisimman laajasti suomalaisten saatavilla, Kivra-sovellus on nyt ladattavissa myös Huawein AppGallery-sovelluskaupassa.

LG:n WashTower-pesutorni tulossa Suomeen

LG:n uusi kompakti mutta suurikapasiteettinen pesutorni sopii sekä pieniin tiloihin että isompien talouksien tarpeisiin. LG:n edistyksellinen tekoäly pidentää vaatteiden elinkaarta optimoimalla pesuohjelman pyykin painon sekä kankaiden laadun mukaan. Energiatehokkaat koneet auttavat kotitalouksia säästämään sähkölaskuissaan.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa