HBO:n Industry ja kausi 2

Ajankohtaista Arvostelu HBO

Jos Industryn ensimmäinen kausi toi meille näytille Lontoon rahamaailman nuoria, jotka olivat joka ilta bailaamassa – maailman josta ei seksiä eikä huumeita puuttunut, ja missä miljoonat vaihtoivat omistajaansa, niin toinen kausi Pierpointin maailmassa jatkaa ensimmäisen kauden merkeillä, vieden pääosan esittäjiä uusiin suuntiin.

Toinen kausi ja vähemmän huumeita ja seksiä

Jos ensimmäisestä kaudesta jotain kritisoimme, niin se oli yletön määrä seksiä ja huumeita. Vaikka lisätietoja etsiessämme Lontoon pankkimaailmasta kävikin selväksi, että pärjätäkseen kovassa ja kiihkeässä rahamaailmassa, erilaiset energiatasoja hetkellisesti nostavat aineet ovat olleet tarpeen, ja että monella lipsahti koviinkin huumeisiin, onneksi toisella kaudella näiden määrä on hieman vähentynyt ja olemme saaneet seurata Yasminin ja Harperin ja Ericin etenemistä urallaan, joka ei aina mene aivan kuten olisi ajatellut. Toisten urat tuntuvat etenevän selkeämmin kuin toisten, ja vastaavasti osa pääosan esittäjistä ottaa tällä toisella kaudella enemmän riskejä, ja jos tällä alalla riskienotto ei onnistu, voi tuloksena olla nopeasti lähtö – tai siirtyminen toiseen pankkiin. Tämä on yksi HBO:m suosikkisarjoistamme näin syksyllä 2022.

Kaikki ensimmäisen kauden päähenkilöt eivät jatka pankkialalla – Gus (David Johnson) joutuu mm. kohtaamaan vanhempansa ja todellakin miettimään oman poliittisen uransa jatkosuuntia, haluaako hän edetä omalla tavallaan, vai perheensä toiveiden mukaisesti seuraten ministeriä ylöspäin poliittisissa portaissa.

Toinen kausi yhdistää myös Harper Sternin (Myha’la Herrold), Ericin (Ken Leung), Rishin (Sagar Radia) sekä Dannyn (Alex Alomar Akpobome) aivan uudella tavalla – miten heille käy?

Sarjan eittämättömät päähenkilöt Harper ja Yasmin (Marisa Abela) käyvät ammattiuran ohella myös omaa kamppailuaan sukulaistensa kanssa, jotka saavat tällä toisella kaudella oikeasti enemmän aikaa, aivan samalla tavalla kuin Gusin tilanteessa, mikä tuokin tämän sarjan seuraamiselle entistä enemmän katseltavaaa ja mietittävää – miten yhdistää ammattiminä, seurusteleva minä ja perheminä – vai voiko niitä yhdistää lainkaan? HBO:n Industry kausi 2 on jopa parempaa katseltavaa kuin kausi ykkönen. Toinen kausi tuo esille myös uusia hahmoja, ensimmäisen kauden poistujien sijasta, ja mm. Yasmin isää esittävä Adam Levy tuo oman erikoisen hahmonsa enemmän esille. Ja ulkomaanvaluuttakaupan deski saa uutta väriä Venetia Berensin (Indy Lewis) tullessa Yasminin ryhmään, ja mitä tarkoittaa Yasminin pomon raitistuminen koko ryhmälle?

Kehittyvät henkilökuvat ja näiden omien urien hakeutuminen kohti uusia suuntia tuo sarjaa paljon uusia jännitteitä ja katseltavaa – suosittelemme sarjaa arki-iltojen viihteeksi. Iso kysymys taustalla on myös se, mikä tuli jo ensimmäisellä kaudella: Mitä New Yorkin pääpankki aikoo tehdä Lontoon pankin eri osastojen kanssa? Ja miksi New York lähetti Dannyn Lontooseen? Tämäkin selviää kakkoskauden aikana…. kausi kattaa yhteensä kahdeksan jaksoa.


Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan. Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa