Kaupunkiseikkailu City Survivors saapuu ensimmäistä kertaa tunturimaisemiin Rukalle

Ajankohtaista

Ruka vastaa kesämatkailun kasvavaan kysyntään tuomalla City Survivors -seikkailukilpailun ensimmäistä kertaa Rukalle 9.6.2018. Noin 2–4 tuntia kestävä kisa kuljettaa osallistujia ympäri Rukan tunturiluontoa sekä Rukan kylää ja haastaa suorittamaan tehtäviä, jotka vaativat päättelykykyä, tietoa, taitoa tai fyysistä suorituskykyä. Kilpailu käydään pareittain ja rastilta toiselle liikutaan juosten tai kävellen. Rukan City Survivors -kisaan odotetaan noin 90 tiimiä.

City Survivors on Amazing Race -henkinen seikkailukilpailu, johon voi osallistua kuka vain. Aikaisemmin kisa on käyty kaupunkiympäristössä, Helsingissä kaksi kertaa sekä Turussa kerran. Lauantaina 9.6. kilpailijat ovat uusien ja erilaisten haasteiden edessä Rukan tunturiympäristössä.

– Kilpailun henkeen kuuluu, että rastien sijainteja tai niissä suoritettavia tehtäviä ei kerrota etukäteen, mutta sen voin paljastaa, että uudenlaisia elämyksiä on luvassa. Nimensä mukaisesti tapahtuma on aikaisemmin järjestetty kaupungeissa, joten onkin hienoa saada City Survivors kesäiseen tunturiympäristöön, joka tarjoaa aivan erilaiset mahdollisuudet luoda melko päätähuimaaviakin rasteja, kertoo Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n tapahtumatuottaja Jussi Saarinen.

Kilpailu alkaa Rukan kylän lähtöpisteestä klo 12:30, ja kilpailijat lähetetään matkaan 10 minuutin välein. Myös kisan päätöspiste on Rukan kylässä. Tämän vuoden City Survivors -kilpailujen teemoina on ”Kaikki on mahdollista”. Kilpailijoiden kannattaa siis pitää mielessä, että kaikki vihjeet eivät välttämättä ole aina sitä, miltä ne näyttävät ja ratkaisun avain on usein luovuus. Kisassa on myös sallittua kysyä neuvoa myös ohikulkijoilta, kilauttaa kaverille tai etsiä tietoa netistä.

– Kisassa voi tulla vastaan vihjeitä, joissa ei ensisilmäyksellä tunnu olevan mitään järkeä, mutta pienellä pohtimisella ja nokkeluudella arvoitukset ovat kuitenkin ratkaistavissa. Aikaisemmista kisoista on saatu paljon palautetta siitä, miten palkitsevaa oikean ratkaisun tajuaminen on ollut, joten näitä ahaa-elämyksiä on varmasti luvassa runsaasti myös Rukalla, Saarinen kertoo.


Muuta luettavaa muualta

LG:n WashTower-pesutorni tulossa Suomeen

LG:n uusi kompakti mutta suurikapasiteettinen pesutorni sopii sekä pieniin tiloihin että isompien talouksien tarpeisiin. LG:n edistyksellinen tekoäly pidentää vaatteiden elinkaarta optimoimalla pesuohjelman pyykin painon sekä kankaiden laadun mukaan. Energiatehokkaat koneet auttavat kotitalouksia säästämään sähkölaskuissaan.

Eetu “Eedspeaks” Pesonen

Eetu “Eedspeaks” Pesonen on suomalainen nettisisällön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. Hänen YouTube-kanaval­laan eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. Pesonen on kasva­nut internetin äärellä, mikä tarjoaakin täydellisen alustan ihmishistorian tapahtumien tutkimiselle. 

Mitkä olivat DNA:n myydyimmät puhelimet tammikuussa 2022?

Älypuhelin löytyy melkein jokaiselta suomalaiselta aina lapsesta vanhempaan ikäryhmään asti. Markkinoilta löytyy monen valmistajan eri mallisia älypuhelimia. Näihin eri malleihin voit tutustua vaikka dna puhelimet aiheiseen uutiseen.

Digipostipalvelu Kivra

Ruotsin valloittanut digipostipalvelu Kivra kasvaa vauhdilla myös Suomessa. Jotta palvelu olisi mahdollisimman laajasti suomalaisten saatavilla, Kivra-sovellus on nyt ladattavissa myös Huawein AppGallery-sovelluskaupassa.

Telia 5G kartta

DNA:n ja Telian yhteisesti omistama Suomen Yhteisverkko aloittaa kattavan 5G-verkon rakentamisen Loviisassa ja Pyhtäällä maanantaina 10. lokakuuta. Nopeamman 5G-verkon rakentamisen myötä myös 4G-yhteydet paranevat alueella. Paremmille yhteyksille on tarvetta, sillä mobiilidatan käyttö on moninkertaistunut Suomessa viime vuosina. Tutustu Telia 5G kartta aiheeseen.

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged