Uusi Elisa Viihde Viaplayssa nähtävä Iivo-dokumentti seuraa olympiavoittajan matkaa kohti kisoja

Ajankohtaista ElisaViihde Viaplay

Iivo Niskanen nousi Pekingin kisoissa yhdeksi kaikkien aikojen menestyneimmäksi suomalaisurheilijaksi talviolympialaisissa. Vastavalmistuneessa dokumentissa seurataan lähietäisyydeltä Iivon matkaa kohti kauden päätavoitetta olympiakisoja. Dokumentti saa ensi-iltansa Elisa Viihde Viaplayssa lauantaina 26.2. Katso traileri.

Iivo Niskanen on yksi eniten harjoittelevista hiihtäjistä maailmassa. Olympiakaudelle harjoitustunteja on suunniteltu n. 1100,  mikä vastaa viime vuosien harjoitusmäärää.

”Tämä laji on semmoinen että ei jää kiinni kyllä mistään muusta kun itsestään. Pitää olla itselleen aika  julma ja sillä lailla ankara että puristaa irti kaiken itsestään. Pitää osata katsoa sitä omaa tekemistään objektiivisesti ja saada sitten mietittyä riittävät korjausliikkeet ajoissa ja tehtävä kaikki asiat tarkasti, ei pelkästään harjoittelua mutta kaikki harjoittelun ulkopuolinen. Koen että olen siinä aika hyvä – viemään itseni eteenpäin askeettisissa oloissa, mutta niin tekee kaikki muutkin. Se on se vaatimustaso että tekee kaikki asiat huolellisesti”, Niskanen kuvaa harjoitteluaan dokumentissa. 

Dokumentissa kuvataan myös koko hiihtotiimin harjoittelua ja joukkueen dynamiikkaa, missä Iivolla on tärkeä rooli. Hyvä yhteishenki ja yhdessä tekeminen välittyy kaikista.  

”Iivo-dokumentti tukee loistavasti tuhtia talviurheilutarjontaamme ja tarjoaa hienon mahdollisuuden kurkistaa huippu-urheilijan arkeen kisaviikonloppujen ulkopuolella. Dokumentissa seurataan lähietäisyydeltä Iivo Niskasen tinkimätöntä valmistautumista menestyksekkäisiin Pekingin olympialaisiin. Mikä olisikaan parempi paikka ensiesitykselle kuin Salpausselän kisaviikonloppu, jossa Iivo jatkaa taistelua maailmancupissa kolminkertaisena olympiavoittajana”, sanoo Viaplay Talven tuottaja Jussi Ranta.

Dokumentti on kuvattu viime vuoden aikana ja sen on tuottanut tuotantoyhtiö Snou. Iivo-dokumentti saa ensi-iltansa Elisa Viihde Viaplayssa lauantaina 26.2.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa