Woman typing on a smartphone

Allente vs Netflix sarjat Suomessa – kumpi on oma valintasi?

Ajankohtaista Allente Luettavaa Netflix

Netflix on yksi maailman suosituimmista suoratoistopalveluista, jolla on laaja valikoima sekä alkuperäisiä että lisensoituja TV-sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja animaatioita. Netflixin vahvuus on sen monipuolinen ja laaja sisältövalikoima, joka kattaa monia genrejä ja kieliä. Netflix on tunnettu myös laadukkaista alkuperäissarjoistaan, kuten ”Stranger Things”, ”The Crown” ja ”Narcos”. Suomessa Netflix tarjoaa myös suomalaisia sarjoja ja elokuvia.

Allente (aiemmin Viasat ja Viaplay) on pohjoismainen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja, urheilua ja lastenohjelmia. Allente on tunnettu erityisesti urheilusisällöstään, mukaan lukien jalkapallo, jääkiekko, golf ja moottoriurheilu. Allenten sarjavalikoima sisältää sekä alkuperäisiä sarjoja että lisensoituja sarjoja. Allente on tuottanut myös omia alkuperäissarjojaan, kuten ”Rig 45” ja ”Peacemaker”.

Valinta Allenten ja Netflixin välillä riippuu paljon henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Jos olet urheilun ystävä, Allente saattaa olla parempi valinta sen laajan urheilusisällön vuoksi. Jos taas haluat laajan valikoiman kansainvälisiä sarjoja ja elokuvia, Netflix saattaa olla parempi vaihtoehto. Suosittelen tarkistamaan molempien palveluiden nykyisen sisältövalikoiman ja hinnat ennen päätöksen tekemistä.

Molemmat kanavatarjoukset tuovat myös toimivat mobiilisovellukset sekä tv-sovelluksen, joten tarjontaa on helppo seurata eri laitteilla.

NetFlix meillä edellä

Viime aikoina meillä nettiruudussa on nähty enemmän NetFlix tarjontaa, mutta se ei tarkoita, etteikö Allenten tarjonta olisi heikko vaan tällä hetkellä olemme katselleet enemmän Netflixin tarjontaa, ja tehneet siitä arvosteluja.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa