Arvostelussa SkyShowTimen italialainen jalkapallodraama The Great Game – Il Grande Gioco

Ajankohtaista Arvostelu Sarjat SkyShowTime

Corso Manni (Francesco Montanari) oli ISG-yhtiön (Italian Sports Group) ja koko Italian menestynein urheiluagentti, kunnes hänen maineensa tuhoutui skandaalin seurauksena. Nyt hän haluaa kostaa valtavalle yhtiölle ja sen omistajille, De Gregorion perheelle, jotka tuhosivat hänen uransa. Tästä kertoo SkyShowTimen jalkapalloilun ympärille sijoittuva uusi sarja. Ensimmäinen kausi sisältää kahdeksan jaksoa.

The Great Game on sarja, joka sijoittuu eurooppalaiseen ammattijalkapalloiluun. Miljardöörien diilit, armottomat hahmot, unelmat ja jännittävät neuvottelut – jalkapallon siirtomarkkinat ovat yksi koko jalkapallokauden jännittävimmistä hetkistä, ja tämä dramatisointi sukeltaa kulissien taakse pimeään ja glamour markkinaan protagonisti Corso Mannin silmin.

Corso Mannin isä oli ammattijalkapalloilija, joka sittemmin pelasi ja menetti kaikki rahansa, ajautui velkoihin, eikä Corson auttaminen riittänyt. Isä halusi enemmän, poika ei antanut, isä päätti kostaa. Koston välineenä 100 000 euroa, jotka poika oli antanut isälleen. Nyt nuo rahat ovat todiste laittomasta urheiluvedonlyönnistä, ja Corso on keskellä oikeusdraamaa ja menettämässä oman ammattinsa harjoittamisoikeudet. Kun tähän kaikkeen vielä lisätään Corson ystävän Federico De Gregorion (Lorenzo Cervasio) itsemurha, alkaa paketti olla sopivasti sekaisin.

Jalkapalloagentti

Corso Manni on agentti, jolla on yhteyksiä ympäri Eurooppaa, ei ainoastaan Italian liigoihin. Hän ymmärtää jalkapallon, ja pelaajat, ja siksi hän on hyvä työssään. Nyt hän ei saa virallisesti tehdä mitään, joten hän löytää nuoren jalkapalloagentin Marco Assarin (Lorenzo Aloi), josta voisi tulla pätevä kumppani Corsolle – ainakin Marco suhtautuu oikealla tavalla jalkapalloon.

Corso ja Marco työskentelevät saadakseen nuoren jalkapalloilijan Lagioian ensin AC Milanin U18 joukkueen riveihin, mikä ei ole helppoa sillä nuorella miehellä on selvästi omat metkunsa ja tahtonsa. Toisaalla Corso teke töitä jo ammattilaisena pelaavan Carlon Quintanan (Jesus Mosquera) agenttisopimuksen tulevaisuudesta. Samalla Marco oppii kikkoja Corsolta, sekä näkee, että kaikki ei ole taustoissa aina niin siloista, kuin puvut antavat olettaa.

Kosto ISG:lle

ISG:n pomo Dino De Gregorio (Giancarlo Giannini) otti aikoinaan Corson heille töihin, opetti alan, mutta nyt mies vihaa Corsoa, ja tekee kaikkensa saadakseen Corson vähintäänkin pois alalta, kenties jopa vankilaan. Dinon tytär Elena (Elena Radonicich) sen sijaan on Corson ex-vaimo, ja nykyään rakastaja, josta Dino ei tiedä mitään.

ISG on iso tekijä, joten Corso ei voi yksin mitään näin mahtavalle vastustajalle, mutta avuksi tuleekin Italian markkinoille pyrkivä Pulstar, jota vetää venäläinen Sasha Kirillov (Vladimir Aleksic).. mutta mitä Corso ei tiedä, on se, että Elenakin on tehnyt sopimuksen Kirillovin kanssa.

Kansainvälinen jalkapallo ja jalkapalloagentit

Tämä italialainen sarja on varsinainen draama, joka kuvaa otteita jalkapalloilijoiden sopimusneuvotteluissa ja niiden taustalla. Miljoonien eurojen sopimusten ohessa voi tapahtua vaikka mitä, ja raha vetää puoleensa kaikenlaisia hahmoja, hyviä ja huonoja.

Suosittelemme sarjaa kaikille juonittelusta ja yrityskaupoista ja sopimusasioista sekä jalkapallosta pitäville.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Lego Master Suomi – joukkueet rakentavat mestariteoksia

Lego Masters Suomi on suosittu kilpailuohjelma, jossa tiimit kilpailevat luomalla upeita rakennelmia Lego-palikoista. Osallistujat osoittavat luovuuttaan, taitojaan ja tiimityötä rakentaessaan uskomattomia Lego-teoksia. Kilpailu vaatii mielikuvitusta, tarkkuutta ja nopeita ratkaisuja. Lego Masters on inspiroiva ohjelma kaikille Lego-faneille, jotka rakastavat nähdä palikoiden muuttuvan.

Uusi Samsuing Galaxy A13 – korkean suorituskyvyn laitteisto

Samsung Galaxy A13 :ssa on 6,6 tuuman Infinity V -näyttö 60 hertsin virkistystaajuudella. Puhelimen laadukas kamera yhdessä älykkään kuvankäsittelyn kanssa auttaa ottamaan eloisia ja teräviä kuvia. Samsung Galaxy A13 on myös varustettu 5000 milliampeerin akulla, joka antaa akulle jopa kahden päivän käyttöiän.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa