Netflix historia

Netflixin parhaat TV-sarjat sadepäiville

Ajankohtaista Luettavaa Netflix Sarjat

Netflix suoratoistopalvelu on tunnettu monista eri hittielokuvista ja TV-sarjoista. Mikä parasta, se toimii ympäri maailman, vaikka toki valikoima vaihtelee maittain. Uusia sarjoja ja elokuvia myös lisätään Netflixille säännöllisin väliajoin ja sieltä löytyykin usein kaikista mielenkiintoisimmat elokuvat ja sarjat. Netflixin valikoimasta ei todellakaan lopu tarjonta kesken.

Aina silloin tällöin sattuu ulkona olemaan huono sää, oli sitten kesä tai talvi. Silloin ulos lähteminen ei välttämättä juuri innosta, mutta voi keksiä monenlaista tekemistä. Joku voi innostua lukemaan hyvää kirjaa, toinen taas pelaa pelejä. Erilaisia pelejä löytyy moneen makuun, kuten vaikka Fire Spin ja monet muut verkossa pelattavat pelit. Aina ei kuitenkaan ehkä huvita pelata tai lukea kirjaa.

Mikä olisikaan parempaa, kuin istahtaa sohvalle ja alkaa katsomaan Netflixin tarjontaa. Tässä artikkelissa käymme läpi muutamia mielenkiintoisia TV-sarjoja, joista irtoaa varmasti iloa sellaisina päivinä, joina ei huvita lähteä ulos.

Bridgerton ja Bridgerton: Kuningatar Charlotte

Bridgerton sarja vie katsojan vuoden 1813 Lontooseen, jossa pääsee seuraamaan monia seurapiirihenkilöitä. Hahmojen elämä pyörii juhlien, häiden ja petoksien ympärillä. Rohkea ja romanttinen sarja on onnistunut saamaan paljon katsojia ja Netflixistä löytyy jo kaksi kautta katsottavaksi. Samalla kun seurataan eri henkilöiden elämää, päästään mukaan Lady Whistledownin seurapiirijuoruihin. Virkistävä ja upeasti kirjoitettu sarja loistaa värikkäillä vaatteillaan ja loistavalla lavasteiden suunnittelulla.

Kahden tuotantokauden lisäksi sarjasta on tehty myös oma osansa, Bridgerton: Kuningatar Charlotte. Tässä osassa päästään tarkastelemaan kuningatar Charlotten elämää tarkemmin, sekä hänen ja kuningas Yrjön rakkaustarinaa.

Scoop

Netflixistä löytyy laaja valikoima intialaisia elokuvia ja muutamia TV-sarjojakin. Nämä ovat mielenkiintoinen löytö, sillä arki Intiassa on hyvin erilaista verrattuna muihin maihin. Uusimpana intialaisena TV-sarjana on Scoop niminen rikosdraama.

Pääosassa toimii rikostoimittaja Jagruti Pathak, joka etsii seuraavaa etusivun skuuppia aina edellisen jälkeen, tavoitteenaan voittaa muut lehdet. Hän elää yksinhuoltajana ja työskentelee todella miesvaltaisella alalla. Jagrutilta löytyy hyvät yhteydet moniin Mumbain poliiseihin ja rikollisiin, mutta kaikki muuttuu kun hänen tuntemansa toimittaja menehtyy ampumisen vuoksi.

Scoop keskittyy journalismin ongelmiin aina taloudellisista asioista lähtien, sillä isot lööpit ovat niitä, jotka myyvät parhaiten, vaikka samalla pitäisi kertoa totuudenmukaisia uutisia. Kyseessä on tositapahtumiin perustuva kuuden jakson mittainen sarja.

Night Agent

Kevään 2023 uutuuksien joukkoon mahtuu myös toisenlaista toimintaa 10-osaisen The Night Agent -trillerisarjan vauhdittamana. Pääosassa on etsivä Sutherland, joka pelastaa heti ensimmäisessä jaksossa joukon ihmisiä metroräjähdyksessä. Hän toimii Night Action -tehtävissä, joihin kuuluu istuminen puhelimen äärellä yöstä toiseen. Samalla etsivä yrittää selvittää, pitäisikö hänen uskoa isänsä maanpetturuuteen vai ei.

Kyseessä on vauhdikas Matthew Quirkin romaaniin perustuva sarja. Sarjassa on periaatteessa kaksi eri juonta, etsivä Sutherlandin Night Action-tehtävät ja niiden myötä halu selvittää, onko Valkoisessa talossa petturi. Lisäksi Salaisen palvelun omalla henkilösuojaustiimillä on oma osansa sarjassa. On mahdollista, että näemme jossain vaiheessa näiden kahden juonen yhdistymisen. Kyseessä on varsin viihdyttävä sarja.

Lockwood & Co

Yliluonnollisia tarinoita kaipaaville Netflixin tarjonnasta löytyy Lockwood & Co. -sarjan ensimmäinen tuotantokausi. Kyseessä on Jonathan Stroudin kirjasarjaan perustuva jännittävä ja dramaattinen TV-sarja.

Kolme teiniä joutuu yhdessä pelastamaan maailmaa erilaisilta riivatuilta aaveilta. Kummitusjahdissa on mukana lahjakas Lucy, joka lyöttäytyy yhteen karismaattisen johtaja Anthonyn ja tutkija Georgen kanssa. Kolmikko törmää sarjassa 50 vuotta vanhaan ongelmaan, joka tuntuu olevan kaikkien mahdollisten aaveiden takana.

TV-sarjoja joka lähtöön

Netflixin tarjonnasta poimimme tähän vain muutamia vaihtoehtoja, mutta valinnanvaraa toki riittää paljon enemmänkin. Sarjoja löytyy useista eri genreistä ja jokainen varmasti löytää oman suosikkinsa. Ja mikäli huonoa säätä on luvattu koko viikonlopuksi, löytyy monista sarjoista useampi tuotantokausi, joiden parissa itseään voi viihdyttää. Mikä onkaan sen parempaa aina silloin tällöin, kuin kunnon TV-sarja- tai elokuvamaratoni Netflixin parissa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa