kesäloman suoratoisto tärpit kesäloman suoratoisto tärpit

Kesäloman parhaat tv-tärpit suoratoistopalveluissa

Ajankohtaista Luettavaa Suoratoisto

Kesälomakausi on jo alkanut ja monilla riittää suunnitelmia joka lähtöön. Usein lomalla lähdetään jonnekin reissuun, mielellään johonkin missä on aurinkotakuu, tai viettämään aikaa kesämökille. Jotkut taas hoitavat lomansa aikana asioita, joihin ei muuten ehkä olisi aikaa. Mutta entä jos kesälomalla haluaakin vain löhötä kodin tai mökin sohvalla katsoen kaikki suosikkiohjelmat ja elokuvat suoratoistopalveluista? Sekin on hyvä vaihtoehto.

Sadepäivän puuhasteluun yleensä kuuluu yleensä esimerkiksi hyvän kirjan lukeminen kotisohvalla tai erilaisten pelien pelaaminen. Pelejä löytyy moneen lähtöön ja itseään voi viihdyttää vaikka Buumi nettikasinon tarjoamilla verkkopeleillä. Monien pelien lisäksi sadepäivät ovat loistava tilaisuus tarkistaa uusien tv-sarjojen tarjonta, tai pitää vaikka elokuvamaratoni. Toisaalta, kuka sanoo että suoratoistopalveluiden palvelut on tarkoitettu vain sadesään varalle?

Suoratoistopalveluista löytyy valtava valikoima katsottavaa ja uusia sarjoja ja elokuvia lisätään kuukausittain, jopa viikoittain. Seuraavaksi käymme läpi muutamat sarjauutuudet, jotka toimivat loistavana viihteenä kesälomalla.

And Just Like That…

Sinkkuelämää sarja oli aikoinaan huippusuosittu ja on loistava vaihtoehto sarjamaratonille. Mutta tarjolla on myös jotain uutta, sillä sarjasta on luotu jatkosarja nimeltä And Just Like That… jota esittää HBO Max. Sarjasta on nähtävillä kaksi tuotantokautta.

Sarjan näyttelijäkaartissa nähdään tutut Sarah Jessica Parker, Kristin Davis ja Cynthia Nixon, sekä muita vanhoja ja uusia näyttelijöitä. And Just Like That… jatkaa muutamaa vuotta myöhemmin siitä, mihin Sinkkuelämää-sarja ja sen kaksi elokuvaa aikoinaan jäivät. Käänteitä sarjassa riittää ja osa menosta on saattanut olla hieman liikaa sarjan uskollisimmille faneille.

Glamorous

Netflixistä löytyvä sarjauutuus Glamorous on Jordon Nardinon luoma sarja, jonka pääosassa nähdään Sinkkuelämää -sarjasta tuttu Kim Cattrall sekä Miss Benny. Kyseessä on 10 jaksoinen sarja, jossa seurataan nuoren queer-miehen, Marcon, elämää.

Marcon elämä tuntuu junnaavan pahasti paikallaan. Hän on kuitenkin intohimoinen meikkaamisen suhteen ja saa loistavan työtilaisuuden arvostetulta meikkitaiteilijalta, Madolyn Addisonilta. Draamasarjassa käydään monenlaisia käänteitä läpi, sillä se kertoo erityisesti itsensä löytämisestä sekä miten omat unelmat voivat toteutua.

The Witcher eli Noituri

The Witcher -sarjasta saadaan vihdoin kolmas kausi, joka starttaa kesäkuun lopulla. Kolmas kausi on tyypilliseen tapaansa jaettu kahteen osaan ja toinen osa saapuu katsottavaksi vasta heinäkuun lopulla. Sarja perustuu samannimiseen fantasiakirjasarjaan.

The Witcher sarjasssa pääosassa on Geralt Rivialainen, jota on kolmannelle kaudelle asti näytellyt Henry Cavall. Uusimman kauden osalta tilanne on mielenkiintoinen, sillä se on Cavallin viimeinen kausi. Noiturin roolissa nähdään jatkossa Liam Hemsworth.

Secret Invasion

Disney+ suoratoistopalvelun puolella päästään kokemaan jännittäviä hetkiä, kun Secret Invasion -sarja saa ensi-iltansa. Kyseessä on Marvel Studiosin uusin televisiosarja. Secret Invasion on synkkä vakoilujännäri, joka on pääasiassa suunnattu aikuisille.

Päärooleissa nähdään tuttu Samuel L. Jackson sekä Ben Mendelsohn. Jacksonin esittämä Nick Fury saa vihdoin estradin tämän uutuussarjan myötä. Sarja sijoittuu MCU-universumin nykypäivään. Furylle selviää, että muotoaan muuttavat skrullit ovat soluttautuneet Maahan salaa. Tästä alkaa kamppailu ihmiskunnan pelastamiseksi.

Citadel

Amazon Prime on ottanut valikoimaansa hieman James Bond tyylisen agenttisarjan nimeltä Citadel, jossa kamppailu käydään pahisten Manticorea vastaan. Sarjassa hyvien puolella nähdään Mason Kane, jota näyttelee Richard Madden, sekä Nadja Sinh, jota näyttelee Priyanka Chopra Jonas.

Sarja lähtee käyntiin Citadelin kaatumisesta kahdeksan vuotta sitten. Masonin ja Nadjan muistot pyyhittiin, mutta nyt heidän apuaan tarvitaan jälleen. Mutta pystyvätkö he nostamaan Citadelin takaisin? Se jää nähtäväksi tässä viihdyttävässä toimintasarjassa.

Kesäksi riittää sarjoja pilvin pimein

Suoratoistopalveluita on nykyisin useita ja jokaisessa riittää katsottavaa. Mikäli kesäloman haluaa viettää omien suosikkisarjojen parissa, satoi tai paistoi, niin näiden ja monien muiden viihdyttävien sarjojen ja elokuvien kanssa se on mahdollista. Katsottavaa riittää tuntikaupalla.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa