Arvostelussa Amazon Primen agenttisarja Citadelin ensimmäiset kaksi jaksoa

Ajankohtaista AmazonPrime Arvostelu

Citadel on Amazon Primen bondimainen agenttisarja, missä hyvisten Citadel kamppailee pahisten Manticorea vastaan. Citadelin hyviksinä pahiksia vastaan taistelevat pääagentti Mason Kane (Richard Madden) ja hänen parinsa Nadja Sinh (Chopra Jonas). Näiden kahden apuna ja ohjaajana toimii it-nero Bernard Orlick (Stanley Tucci). Pahisten ”väliportaan” pomo Dahlia Archer (Lesley Manville) on ehtinyt jo luulla vuosia, että Citadel olisi tuhottu, mutta kuinkas kävikään.

Citadel kaatui kahdeksan vuotta sitten. Kansainvälisen vakoojaorganisaation päämenoksi koitui Manticore, vastavakoilijoiden oma organisaatio – vai kävikö näin sittenkään. Masonin ja Nadian muistot pyyhittiin, joten he eivät tiedä omasta vakoojamenneisyydestään mitään, kunnes heidän apuaan tarvitaan taas Manticorea vastaan.

Pystyvätkö Mason ja Najda Bernardin kanssa nostamaan Citadelin uudestaan voimiinsa ja kenties samalla voittamaan Manticoren. Sarjasta on nähtävillä nyt kaksi ensimmäistä jaksoa ja vauhtia tuntuu riittävän ja edessä on tulossa entistä vauhdikkaampaa… joten tämä sarja saa meiltä ok jatkoa ajatellen, ja odotamme jo pääsevämme katsomaan sarjan kolmannen jakson.

Sekä Mason ja Nadia ovat sopeutuneet uuteen elämäänsä menneiden kahdeksan vuoden aikana, mutta sitä edeltävän ajan koulutus on saatavilla takaisin – Masonilla se vain kestää kauemmin, kun taas Nadia saa vähän lisäapua muistinsa palauttamiseen….

Ps. Jos muuten tunnistat Masonin hahmon, niin olet saattanut nähdä hänet Robb Starkina Game of Thrones sarjassa.

Priyanka Chopra Jonas

Intialaissyntyiselle Chopralle Citadel on ensimmäinen todella iso kansainvälinen läpimurtorooli, ja hän on sanonut mm. kanssanäyttelijästään Stanley Tuccista näin:

Stanley Tuccin kanssa työskenteleminen on kuin pääsisi näyttelemisen mestarikurssille. Hänen tarvitsee vain sanoa vuorosanansa ja hän on loistava. Lisäksi hän on todella mukava ja ammattimainen. Hän tulee töihin, hoitaa hommansa ja saa kaikki nauramaan.

Chopra on myös kertonut, että rooli on fyysisesti haastava tehdä. Chopra kertoo treenanneensa sarjaa varten puolitoista vuotta ja tehneensä 80 prosenttia stunteistaan itse.

Ps2. Vuonna 2008 Chopra aloitti pitkään kestäneen yhteistyön Nokian kanssa ja toimi mainoskasvona brändille.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa