Arvostelussa Amazon Primen agenttisarja Citadelin ensimmäiset kaksi jaksoa

Ajankohtaista AmazonPrime Arvostelu

Citadel on Amazon Primen bondimainen agenttisarja, missä hyvisten Citadel kamppailee pahisten Manticorea vastaan. Citadelin hyviksinä pahiksia vastaan taistelevat pääagentti Mason Kane (Richard Madden) ja hänen parinsa Nadja Sinh (Chopra Jonas). Näiden kahden apuna ja ohjaajana toimii it-nero Bernard Orlick (Stanley Tucci). Pahisten ”väliportaan” pomo Dahlia Archer (Lesley Manville) on ehtinyt jo luulla vuosia, että Citadel olisi tuhottu, mutta kuinkas kävikään.

https://www.youtube.com/watch?v=O0JG6V-12ac

Citadel kaatui kahdeksan vuotta sitten. Kansainvälisen vakoojaorganisaation päämenoksi koitui Manticore, vastavakoilijoiden oma organisaatio – vai kävikö näin sittenkään. Masonin ja Nadian muistot pyyhittiin, joten he eivät tiedä omasta vakoojamenneisyydestään mitään, kunnes heidän apuaan tarvitaan taas Manticorea vastaan.

Pystyvätkö Mason ja Najda Bernardin kanssa nostamaan Citadelin uudestaan voimiinsa ja kenties samalla voittamaan Manticoren. Sarjasta on nähtävillä nyt kaksi ensimmäistä jaksoa ja vauhtia tuntuu riittävän ja edessä on tulossa entistä vauhdikkaampaa… joten tämä sarja saa meiltä ok jatkoa ajatellen, ja odotamme jo pääsevämme katsomaan sarjan kolmannen jakson.

Sekä Mason ja Nadia ovat sopeutuneet uuteen elämäänsä menneiden kahdeksan vuoden aikana, mutta sitä edeltävän ajan koulutus on saatavilla takaisin – Masonilla se vain kestää kauemmin, kun taas Nadia saa vähän lisäapua muistinsa palauttamiseen….

Ps. Jos muuten tunnistat Masonin hahmon, niin olet saattanut nähdä hänet Robb Starkina Game of Thrones sarjassa.

Priyanka Chopra Jonas

Intialaissyntyiselle Chopralle Citadel on ensimmäinen todella iso kansainvälinen läpimurtorooli, ja hän on sanonut mm. kanssanäyttelijästään Stanley Tuccista näin:

Stanley Tuccin kanssa työskenteleminen on kuin pääsisi näyttelemisen mestarikurssille. Hänen tarvitsee vain sanoa vuorosanansa ja hän on loistava. Lisäksi hän on todella mukava ja ammattimainen. Hän tulee töihin, hoitaa hommansa ja saa kaikki nauramaan.

Chopra on myös kertonut, että rooli on fyysisesti haastava tehdä. Chopra kertoo treenanneensa sarjaa varten puolitoista vuotta ja tehneensä 80 prosenttia stunteistaan itse.

Ps2. Vuonna 2008 Chopra aloitti pitkään kestäneen yhteistyön Nokian kanssa ja toimi mainoskasvona brändille.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Etätyö – Uusi normaali?

Etätyö on tullut pysyväksi vaihtoehdoksi pandemian myötä. Se on mahdollistanut joustavamman työskentelyn ja vähentänyt aikaa ja kustannuksia matkustamiseen. Etätyön avulla työntekijät voivat työskennellä turvallisesti mistä tahansa ja säilyttää samalla tuottavuutensa. Mutta kuinka pysyvästi tämä uusi normaali tulee olemaan?

Mikä on dropshipping verkkokauppa?

Dropshipping -verkkokauppa on yksi nopeimmin kasvavista liiketoimintamalleista nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Dropshipping mahdollistaa yrittäjille verkkokaupan perustamisen ilman tarvetta varastolle, tuotteiden pakkaamiselle tai lähetysten hallinnalle.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Outletit – Huippumerkkejä edullisesti

Marimekko outlet ja Halti Outlet tarjoaa mahdollisuuden hankkia huippu tuotteita edullisesti. Näissä myymälöissä myydään ylijäämävarastoja, mallikappaleita ja viime kauden tuotteita alennettuun hintaan. Outlet-ostoksilla voi säästää merkittävästi, kun saa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Laaja valikoima, houkuttelevat alennukset ja arvostettujen brändien saatavuus tekevät outleteista suositun vaihtoehdon shoppailuun. Tutustu myös Iittala outlet myymälään.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Lainavertailu – Löydä paras laina tarpeisiisi!

Lainavertailu auttaa löytämään edullisimman lainavaihtoehdon yksinkertaisesti ja nopeasti. Vertaillessasi eri lainantarjoajia huomioi lainan kokonaiskustannukset, korko, laina-aika ja mahdolliset lisäkulut. Sivustot tarjoavat kätevän tavan vertailla eri lainoja ja valita sopivin vaihtoehto henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan. Muista myös tarkistaa luottotietosi ja varmistaa takaisinmaksukykysi ennen lainan hakemista. Tehokas lainavertailu auttaa säästämään rahaa ja välttämään turhia riskejä lainanottoon liittyen.

Äänikirja – uusi tapa nauttia kirjallisuudesta

Äänikirja on loistava vaihtoehto perinteiselle kirjalle, sillä sen avulla voit nauttia kirjallisuudesta missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuunnella kirjan ammattilaisen lukemana esimerkiksi kävellessäsi, pyöräilessäsi tai matkustaessasi. Äänikirjat ovat myös helppo tapa löytää uusia suosikkeja, sillä niitä on saatavilla valtava määrä eri kielillä ja eri genreissä. Äänikirjan avulla voit syventyä tarinaan ja uppoutua kirjallisuuden maailmaan aivan uudella tavalla.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa