eläinaiheiset elokuvat eläinaiheiset elokuvat

Viisi eläinaiheista elokuvaa

Elokuvat Suoratoisto

Luonnolla ja sen eri olennoilla on meihin ihmisiin suuri voima, minkä vuoksi rakastamme nähdä erilaisten olentojen elämää, oli se sitten luonnossa tai elokuvissa. Eläinmaailma on vedonnut ihmisiin erityisellä tavalla aina, eikä se varmasti tule koskaan muuttumaan.

Koska monet ihmiset rakastavat eläimiä, ne näkyvät osana monia eri asioita. Eläinaiheet ovat meille tärkeitä niin kirjoissa, elokuvissa kuin peleissäkin. Esimerkiksi erilaisia eläimiin liittyviä pelejä on todella paljon aina lautapeleistä videopeleihin. Eläimet seikkailevat lisäksi myös rahapeleissä. Jos eläin aiheiset pelit kiinnostavat, Buumi Casino on mahtava osoite pelien etsimiseen ja pelaamiseen.

Eläimet seikkailevat todella usein myös elokuvissa ja usein jopa pääroolissa. Eläinaiheisia elokuvia on monissa eri genreissä kuten komedia, seikkailu, romantiikka ja toiminta. Niissä seikkailee monia eläimiä aina suosituista koiraroduista kissoihin sekä possuihin asti, sekä mitä tahansa marsuista leijoniin. Tähän artikkeliin olemme koonneet viisi eläinaiheista elokuvaa, jotka viihdyttävät sekä katsojaa, että lemmikkiä.

Marley ja minä

Erilaisia koiraelokuvia on paljon, eikä ihme, sillä onhan kyseessä ihmisen paras ystävä. Marley ja Minä -elokuva on valloittava tarina Marley-nimisen koiran elämästä kahden kolmekymppisen sanomalehtitoimittajan kanssa. Owen Wilsonin ja Jennifer Anistonin tähdittämässä elokuvassa sukelletaan toimittajapariskunnan elämään, johon liittyy myös koira nimeltä Marley.

Lutuinen pentu tuo pariskunnan elämään iloa mutta myös kaaosta. Työelämä saa haasteita, aivan kuten henkilökohtainen elämäkin, mutta Marley pysyy silti menossa mukana. Elokuvassa riittää käänteitä, mutta myös komediaa ja otteita siitä, millaista koira-arki voi tosielämässäkin olla.

Nemoa etsimässä

Viihdyttävän animaatiopläjäyksen tarjoaa Nemoa etsimässä -elokuva, jossa tarinan sankarina nähdään utelias klovnikalan poikanen, Nemo. Seikkailu saa alkunsa, kun Nemo jää sukeltajan haaviin ja päätyy siten kaupungissa olevan hammaslääkärin vastaanottohuoneen akvaarioon.

Nemoa rakastava isä, Marlin, lähtee oitis pelastamaan poikaansa. Pelastusoperaatio on täynnä koomisia sattumuksia, sillä mukaan lähtee myös lähimuistin menetystä poteva Dori. Matkalla kohdataan kalansyönnistä eroon pyrkiviä haita, nälkäisiä kalalokkeja, polttavia maneetteja sekä surffaavia kilpikonnia. Samaan aikaan Nemo päättää akvaarioiden muiden kalojen kanssa paeta akvaariosta.

G-Force Miniagentit

G-Force Miniagentit -elokuvan pääosassa nähdään vauhdikkaat ja huippukoulutetut marsut, joiden tehtävänä on pelastaa maailma ilkeän miljardöörin kynsistä. Tunnettu tuottajavelho Jerry Bruckheimer on yhdistänyt elokuvassa loistavasti animointia ja eläviä näyttelijöitä oikeissa kuvausympäristöissä. Vauhdikas ja hauska elokuva sopii mainiosti kaikille.

Pääosassa nähtävät marsut ovat tehokkaan agenttikoulutuksen käyneitä ja niillä on käytössään tietysti uusin vakoiluteknologia. Vaikka viranomaiset eivät usko marsujen kykyihin, niin tämä karvainen poppoo päättää silti estää miljonäärin suunnitelmat ja samalla pelastaa oman ryhmänsä lopetussuunnitelmalta.

Leijonakuningas

Yksi eläinaiheisten animaatioelokuvien klassikko on varmasti Leijonakuningas. Kyseessä on Disneyn yksi rakastetuimmista elokuvasta, eikä sitä voi jättää mainitsematta. Elokuva on onnistunut tuomaan melkoisen tunneskaalan esiin, sillä sen aikana tulee helposti itkettyä ja naurettua, mutta samalla voi myös tuntea pelkoa, vihaa ja onnellisuutta.

Afrikan tunnelmiin perustuva elokuva vie katsojan mielenkiintoiselle ja tunteikkaalle matkalle, jossa eläimet tanssivat auringonlaskun aikaan ja hauskuuttavat myös monilla kommelluksillaan. Jokainen tarinan eläin on omalla tavallaan valloittava tapaus.

Beethoven

Kun puhutaan klassikoista, niin on vaikea olla unohtamatta vuoden 1992 hittikomediaa Beethoven. Tässä elokuvassa ei naurulta juurikaan voi välttyä, sillä menoa ja meininkiä riittää. Monet saattavat muistaa elokuvan 90-luvulta, jolloin se näytettiin televisiossa useampia kertoja. Toki elokuvaa myös katsottiin ties miten monta kertaa.

Pääosassa on bernhardinkoira nimeltä Beethoven, joka on miellyttävä perheenjäsen, mutta samalla melkoinen tuholainen. Etenkin perheen isä on alkuun koiraa vastaan. Beethovenista tehtiin myöhemmin vielä jatko-osakin, mutta se ei kuitenkaan ollut yhtä menestynyt kuin alkuperäinen elokuva.

Eläinaiheiset elokuvat yksi suosituin elokuva-aihe

Eläinaiheisia elokuvia on valtavasti ja tässä artikkelissa niistä mainitaan vain pieni osa. Ne jaksavat kerta toisensa jälkeen ihastuttaa ihmisiä. Oli sitten kyse animaatioelokuvasta tai ei, niin monet eläinaiheiset elokuvat viihdyttävät ihan kaikkia.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa