Uutta Disney kanavalla Chippendales, The Menu ja paljon muuta

Ajankohtaista Disney Disney+ Elokuvat Luettavaa Sarjat

tällä viikolla Disney+ -palveluun on lisätty kohuttu, yllätyksellinen uutuustrilleri The Menu, joka pyörii Suomessa yhä elokuvateatterissa. Lisäksi palveluun lisättiin Pam & Tommy -tekijöiden uutuussarja Welcome to Chippendales, joka on hauska ja dramaattinen true crime -kertomus maailman kuuluisimman miesstrippariryhmän synnystä. Lisäksi palveluun lisättin hulvaton australialainen aikuisten animaatiosarja Koala Man, jonka ääninäyttelijäkaartiin lukeutuu muun muassa Hugh Jackman. Tänään palveluun lisättiin myös useita ajatusta herättäviä dokumenttielokuvia mukaan lukien potentiaalinen Oscar-ehdokas Retrograde, joka kertoo yhdysvaltojen katastrofaalisesta vetäytymisestä Afganistanista vuonna 2021.

THE MENU

Elokuvassa The Menu  nuoripari (Anya Taylor Joy ja Nicholas Hoult) matkaa kaukaiselle saarelle syödäkseen ylellisessä ravintolassa, johon vain harvoilla ja valituilla on pääsy. Keittiömestari (Ralph Fiennes) on valmistanut vierailleen ylenpalttisen menun, jonka mukana seuraa shokeeraavia yllätyksiä…

WELCOME TO CHIPPENDALES – ORIGINAL-SARJA 

Welcome to Chippendales on true crime draamasarja, jonka käsittämättömän tarinan keskiössä on Somen “Steve” Banerjee – intialainen maahanmuuttaja, josta tuli kaikkien odotusten vastaisesti maailman suurimman miesstrippariorganisaation perustaja ja joka ei antanut minkään seisoa tiellään. Uudet jaksot lisätään keskiviikkoisin. Päärooleissa nähdään Kumail Nanjiani (Silicon Valley, The Big Sick, The Eternals), Murray Bartlett (The White Lotus, The Last of Us, Iron Fist), Juliet Lewis (Yellowjackets) ja Annaleigh Ashford (The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story). Sarjan on luonut Robert Siegel (Pam & TommyThe Founder).

KOALA MAN – ORIGINAL-SARJA

Koala Man on tarina keski-ikäisestä isä Kevinistä ja hänen salaisesta identiteetistään, jonka ainoa supervoima on palava intohimo sääntöjen noudattamiseen ja pikkurikosten tukahduttamiseen Dapton pikkukaupungissa. Vaikka Dapto saattaa näyttää tavanomaiselta Australian esikaupungilta, sen hyväuskoisia asukkaita vaanivat sekä kosmiset että ihmisen aiheuttamat pahuuden voimat. Koala Man pyrkii siivoamaan kotikaupunkinsa ja houkuttelee usein turhautuneen perheensä yhä omituisempiin seikkailuihinsa. Hän on valmis tekemään kaikkensa voittaakseen ilkeät rikollisnerot, yliluonnolliset kauhut tai kaikkein pahimpana: ääliöt, jotka eivät vie jäteastioitaan tyhjennettäväksi osoitettuna viikonpäivänä. Kaikki jaksot katsottavissa. 

RETROGRADE – ORIGINAL-DOKUMENTTI

Retrograde tarjoaa syväluotaavan katsauksen USA:n pisimmän sodan loppuun, ja näyttää inhimillisinä hahmot, joihin sodan loppuminen eniten vaikuttaa, sekä USA:n että Afganistanin näkokulmasta.

THE TERRITORY – ORIGINAL-DOKUMENTTI

The Territory on mukaansatempaava katsaus Uru-eu-wau-waun alkuperäiskansojen taisteluun maanviljelijöiden ja Brasilian Amazonin laittomien uudisasukkaiden aiheuttamaa metsien hävittämistä vastaan. Henkeäsalpaavaa kuvausta tarjoava dokumentti vie katsojat Uru-eu-wau-wau-yhteisöön tutustumaan, miten alkuperäiskansojen suojeltua maata poltetaan ja raivataan laittomasti.

Sarjalisäykset:

Welcome to Chippendales, kausi 1 – jaksot 1-2

Koala Man, kausi 1

Chasing Waves, kausi 1

The Files of Young Kindaichi

@Gina Yei: #WithAllMyHeartAndMore

Summer of Rendering, kausi 1

How I Caught my Killer, kausi 1

Elokuvalisäykset:

Irtiotto

The Menu

Dokumentit ja spesiaalit:

The Flagmakers

Retrograde

The Nightingale of Bursa

The Territory


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Samsung XCover 5 – älypuhelin joka kestää haasteet

Samsung XCover 5 on älypuhelin, joka on suunniteltu kestämään haasteita. Laite on suojattu pölyn- ja vedenkestävällä kotelolla, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan ihmisille, jotka ovat jatkuvasti liikkeellä ja alttiina sääolosuhteille.

Tutustu Samsung Galaxy S21 Ultraan – huippuluokan älypuhelin

Samsung Galaxy S21 Ultra on yksi markkinoiden kehittyneimmistä älypuhelimista. Se tarjoaa huippuluokan teknologian, kuten 5G-yhteyden, tehokkaan suorittimen ja erinomaisen kameran. Lisäksi sen suuri ja tarkka näyttö tekee siitä erinomaisen valinnan videoiden katseluun ja pelaamiseen. Kaiken kaikkiaan Samsung Galaxy S21 Ultra on erinomainen valinta vaativille käyttäjille, jotka haluavat parhaan mahdollisen kokemuksen älypuhelimeltaan.

Nettibingo – helppo tapa pelata ja voittaa kotisohvalta käsin

Nettibingo on hauska ja vaivaton tapa pelata bingoa ilman tarvetta lähteä fyysiselle pelipaikalle. Pelaaja voi nauttia pelistä missä ja milloin tahansa, sillä nettibingo on saatavilla ympäri vuorokauden. Lisäksi pelin aloittaminen on helppoa ja nopeaa, ja voittojen lunastaminen sujuu kätevästi verkossa. Nettibingossa voi pelata yksin tai yhdessä muiden pelaajien kanssa, mikä tekee siitä sosiaalisen pelimuodon. Kokonaisuudessaan nettibingo on kätevä ja viihdyttävä tapa pelata ja voittaa kotisohvalta käsin.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa