Arvostelussa NetFlixin minisarja Kaleidoscope – kuka räjäyttää ja mitä

Ajankohtaista Arvostelu Netflix

NetFlixin Kaleidoscope tuo tarjolle erilaisen ryöstötarinan. Se kerrotaan erilaisessa järjestyksessä, missä varsinainen ryöstö näytetään vasta viimeisessä jaksossa. Tämä tuo sarjaan erilaisen jännitteen, joka toisaalta toimiin, mutta toisaalta ei toimi. Sarjassa on hyvät näyttelijät kuten pääosaa esittävä Giancarlo Esposito, joka esittää ryöstäjien pomoa, Leo Papi/ Ray Varnonia. Myös hänen naisystävänsä Ava Mercer (Paz Vega) on sarjan vahva naishahmo kontakteillaan alamaailmaan. Ryhmän muut jäsenet ovat periaatteessa ryhmään tarkkaan valittuja, mutta valitettavasti Ava ja Ray eivät aivan saa haluamaansa kokoonpanoa, vaan ryhmän muodostavat kuskiksi tuleva RJ Acosta (Jordan Mendoza), räjähde-expertti Judy Goodwin (Rosaline Elbay), jänen miesystävänsä kassakaappiexpertti Bob Goodwin (Jai Courtney) sekä kaikkea hankkiva Stan Loomis (Peter Mark Kendall). Heidän kohteensa on Rayn vanha tuttu Roger Salas (Rufus Sewell), jolla on kuulemma holvi, jota ei voi ryöstää – ja sitä tämä erikoinen ryhmä lähtee ryöstämään, ja samalla kohteena on muutaman miljardin arvoiset asiakirjat, jotka painavat satoja kiloja.

Jotta kaikki ei olisi niin helppoa, niin jokaisella ryhmän jäsenistä on oma rikostaustansa, ja jostain syystä juuri samalla hetkellä FBI:n agentti Nazan Abassi (Niousha Noor) tuntee välttämättömän tarpeen tutkia juuri näiden henkilöiden, eli Avan ja Rayn tekemisiä, vaikka hänen omakin henkilökohtainen elämänsä on varsin solmussa.

Koska kyseessä on kuitenkin NetFlix minisarja, ja jaksot hyppelevät erikoisesti aikajanalla, ei henkilöihin ehditä paneutua liiemmilti, joten monet henkilöistä jäävät aika vaisuiksi, jopa kuuluisan holvin rakennuttanut ja omistava Roger Salas perheineen jää lähinnä viittaukseksi, samoin kuin Rogerin ja Rayn oma yhteinen historia – myös yllättävän vähälle huomiolle jää Rayn tytär Hannah Kim (Tati Gabrielle), joka kuitenkin tekee töitä Salakselle korkealla tasolla, ja vielä kyberturvallisuudessa.

Rayn ja tämän tyttären Hannahin välit eivät ole ne parhaimmat, mutta miten voisikaan olla, onhan Ray viettänyt suurimman osan elämästään vankilassa, ja Hannah ollut omillaan. Vaikka Hannahin henkilö jää hieman vaisuksi sarjassa, ovat sarjan muut naiset jopa miehiä enemmän esillä, on sitten kyse Avasta tai Judystä, kylläkin Judyn mies Bob vie oman osansa sarjan ajasta oman virtaviivaisen ajattelunsa myötä.

Sarja siis kertoo yhdestä keikasta, sen suunnittelusta, siihen osallistuvista henkilöistä ja näiden välisistä suhteista, sekä lopulta myös siitä, miten kävikään lopuksi. Koska sarja on näin lyhyt, ei voi odottaa liikaa henkilökuvauksilta vaan odottaa viihteellistä amerikkalaista rosvot vs poliisi sarjaa, missä itseasiassa rosvojen suurin vihollinen onkin rosvot itse.

Sarja on kuitenkin kokonaisuudessaan ihan katseltavaa ajanvietettä ja viihdettä.


Muuta luettavaa muualta

Eetu “Eedspeaks” Pesonen

Eetu “Eedspeaks” Pesonen on suomalainen nettisisällön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. Hänen YouTube-kanaval­laan eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. Pesonen on kasva­nut internetin äärellä, mikä tarjoaakin täydellisen alustan ihmishistorian tapahtumien tutkimiselle.

Samsung XCover 5 – älypuhelin joka kestää haasteet

Samsung XCover 5 on älypuhelin, joka on suunniteltu kestämään haasteita. Laite on suojattu pölyn- ja vedenkestävällä kotelolla, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan ihmisille, jotka ovat jatkuvasti liikkeellä ja alttiina sääolosuhteille.

Tutustu Samsung Galaxy S21 Ultraan – huippuluokan älypuhelin

Samsung Galaxy S21 Ultra on yksi markkinoiden kehittyneimmistä älypuhelimista. Se tarjoaa huippuluokan teknologian, kuten 5G-yhteyden, tehokkaan suorittimen ja erinomaisen kameran. Lisäksi sen suuri ja tarkka näyttö tekee siitä erinomaisen valinnan videoiden katseluun ja pelaamiseen. Kaiken kaikkiaan Samsung Galaxy S21 Ultra on erinomainen valinta vaativille käyttäjille, jotka haluavat parhaan mahdollisen kokemuksen älypuhelimeltaan.

Nettibingo – helppo tapa pelata ja voittaa kotisohvalta käsin

Nettibingo on hauska ja vaivaton tapa pelata bingoa ilman tarvetta lähteä fyysiselle pelipaikalle. Pelaaja voi nauttia pelistä missä ja milloin tahansa, sillä nettibingo on saatavilla ympäri vuorokauden. Lisäksi pelin aloittaminen on helppoa ja nopeaa, ja voittojen lunastaminen sujuu kätevästi verkossa. Nettibingossa voi pelata yksin tai yhdessä muiden pelaajien kanssa, mikä tekee siitä sosiaalisen pelimuodon. Kokonaisuudessaan nettibingo on kätevä ja viihdyttävä tapa pelata ja voittaa kotisohvalta käsin.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa