Teemu Selänteen pelipaita

Uusi C More -alkuperäissarja Jokerit kertoo helsinkiläisseuran koko tarinan

Ajankohtaista C More Cmore Sarjat

C More -alkuperäissarja Jokerit avaa jääkiekkoseuran värikkään historian vaiheita pikkuseura Töölön Vesasta Helsingin Jokereihin sekä Nordikselta ja Pasilasta Moskovaan. Neliosaisessa dokumentissa ääneen pääsee suuri joukkue jääkiekkovaikuttajia, entisiä pelaajia sekä uskollisia faneja. Sarja saa ensiesityksensä C More -suoratoistopalvelussa 5. syyskuuta, ja MTV3-kanavalla se esitetään 10. syyskuuta alkaen.

jokerit_16x9_mainanno.jpg

C More -alkuperäissarja Jokerit kertoo vuonna 1967 perustetun helsinkiläisseuran tarinan. Kronologisesti etenevässä dokumentissa avataan seuran vaiheita luonnon jäiltä hallien loisteeseen ja kotimaan kaukaloista KHL-jäille. Sarja seuraa Jokereiden dramaattisia vaiheita aina kevääseen 2023 saakka. 

Dokumentissa äänessä on kattava joukko entisiä pelaajia, valmentajia, jääkiekkovaikuttajia sekä joukkueen taustavoimia ja uskollisia faneja. Sarjassa kuullaan muun muassa Waltteri Immosta, Ossi Väänästä, Juha Lindiä, Alpo Suhosta, Kalervo Kummolaa ja Erkka Westerlundia. Lisäksi Jokereiden tarinaa analysoi liuta urheilukirjailijoita, toimittajia ja asiantuntijoita. 

Sarjan on MTV:lle tuottanut dokumenteistaan tunnettu Intervisio.

Jokerit -dokumenttisarjan kaikki neljä jaksoa julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa 5. syyskuuta. Sarja nähdään MTV3 -kanavalla ja MTV Katsomossa 10. syyskuuta alkaen yhden jakson viikkotahdilla.

Jokerit pelaa ensimmäisen sarjaottelunsa kotimaan kiekkokaukaloissa 21. syyskuuta. Kiekko-Espoota vastaan pelattava Mestiksen kauden avausottelu esitetään ennakkostudion kera C Moressa ja MTV Sub -kanavalla kello 18.00 alkaen.


JOKERIT-SARJAN JAKSOT

jokerit_s01_eps1_008.jpg
1. Ensimmäinen erä: vesasta versoo narri
Helsinki saa uuden jääkiekkojoukkueen, jonka jää on rosoinen ja railot vaanivat. Mailat olivat puuta ja miehet rautaa — mutta onko Stadissa, isoveli HIFK:n rinnalla, vielä tilaa köyhästä Itä-Helsingistä ponnistavalle resuiselle narrille?

jokerit_s01_eps2_003.jpg
2. Toinen erä: myötätuuleen purjehtien 
Maailman meriltä ilmestyy Jokerien pelastaja, kippari Harkimo. Jokerien purjeet pullistuvat, ja jokerituuli puhaltaa uuden, raikkaan pelaajasukupolven voimalla läpi maan. Pelaajista tulee poptähtiä, ja jääkiekko nousee kansakunnan kaapin päälle.

jokerit_s01_eps3_005.jpg
3. Kolmas erä: pikku Pietarin pihalla
Suomi käy Jokereille pieneksi, ja uutta markkinatilaa haetaan idästä. Venäjän sarjassa pelaaminen ei suju aina kuitenkaan kuin ripaska, ja balalaikatkin osoittautuvat epävireisiksi. Viulut maksaa onneksi joku muu, mutta menetetäänkö vaihtokaupassa oma sielu?


4. Neljäs erä: paluu tulevaisuuteen
Venäjän hyökkäys Ukrainaan järkyttää myös Jokerit, joka keskeyttää Venäjän valloittamisen palatakseen Suomen kaukaloihin — mutta onko Suomessa enää tilaa maailman myrskyistä kotisatamaan palaavalle apealle narrille? Nöyrä kasvojen peseminen ja uudet toimijat auttavat: Jokereille on edelleen tilausta.


LISÄTIEDOT: 

#JokeritDoc #cmoresuomi


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Mikael Granlund – Menestyvä jääkiekkoilija kansainvälisellä tasolla

Mikael Granlund on menestyvä suomalainen jääkiekkoilija, joka on tehnyt vaikutuksen kansainvälisellä tasolla. Hän aloitti uransa Suomen Liigassa ja nousi nopeasti nuorten maajoukkueisiin. Granlundin taidot ja älykäs peli-ilme huomattiin myös NHL:ssä, jossa hän edusti Minnesota Wildia ja Nashville Predatorsia. Hänet tunnetaan erityisesti upeasta ”Mikaelin maalista” vuoden 2011 MM-kisoissa. Granlundin lahjakkuus, luovuus ja peliäly tekevät hänestä arvokkaan pelaajan niin seuralle kuin maajoukkueellekin. Mikael Granlund ero aihe on noussut monen ihmisen mieleen.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen liittymän tarpeisiisi, jotta voit nauttia saumattomasta ja nopeasta netinkäytöstä.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa