Katselussa Paramount+ ja First Lady

Ajankohtaista Arvostelu Paramount

FIRST LADY on amerikkalaisen johtajuuden näytelmä, joka kerrotaan Valkoisen talon sydämessä olevien naisten linssin läpi. Hallituksen itäsiivessä monet historian vaikuttavimmista ja maailmaa muuttavimmista päätöksistä on piilotettu näkyvistä, ja amerikan karismaattiset, monimutkaiset ja dynaamiset First Ladies -naiset ovat tehneet sen. Sarja kuorii verhon kolmen ainutlaatuisen, arvoituksellisen naisen ja heidän perheidensä henkilökohtaisesta ja poliittisesta elämästä, jäljittäen heidän matkansa Washingtoniin, upottamalla menneisyyteensä ja seuraamalla heitä Valkoisen talon ulkopuolella suurimpiin hetkiinsä. Niin intiimien tarinoiden kautta, että valkoisen talon seinät puhuvat, kausi yksi keskittyy Michelle Obaman, Betty Fordin ja Eleanor Rooseveltin valaisevaan elämään.

Jos olet joskus miettinyt millaista on olla yhden maailman suurimman valtion presidentin vaimona, tämä sarja näyttää omalla tavallaan niitä tilanteita, millaisiin paikkoihin vaimot ovat presidenttien rinnalla päässeet ja joutuneet- ja miten presidenttiys ja maailma on muuttunut reilun sadan vuoden aikana.

Sarja tuntuu mielenkiintoiselta, jos on kiinnostunut katsomaan nimenomaan poliittisten kulissien taakse ja siihen elämään mitä ensimmäiset ladyt saivat kokea. Esimerkiksi Eleanor Roosevelt olisi halunnut saada työpaikan valtionhallinnosta, eikä olla vain First Lady. Monella muullakin presidentin vaimolla oli omat uransa, joiden jatkaminen presidentin vaimona oli käytännössä mahdotonta.

Suosittelemme sarjaa katsottavaksi.

Sarjaa tähdittävät myös Kiefer Sutherland (24) presidentti Franklin D. Rooseveltina, Aaron Eckhartia (Wander) presidentti Gerald Fordina, Dakota Fanningia (Alienist) Susan Elizabeth Fordina, Regina Tayloria (I’ll Fly Away) Michelle Robinson Obaman äitinä Marian Shields Robinsonina ja Lily Rabea (American Horror Story) Lorena ”Hick” Hickokina. Muita vierailevia tähtiä ovat O-T Fagbenle (The Handmaid’s Tale) presidentti Barack Obamana, Jayme Lawson (Batman) nuorena Michelle Obamana, Kristine Froseth (Etsii Alaskaa) nuorena Betty Fordina, Eliza Scanlen (Jäähyväis-amor) nuorena Eleanor Rooseveltina, Judy Greer (VITSI) Nancy Howena ja Ellen Burstyn (Alice ei asu täällä enää) Sara Delano Rooseveltina. Muita vierailevia tähtiä ovat Jackie Earle Haley (Little Children) Louis McHenry Howena, Maria Dizzia (Orange Is The New Black) Lucy Mercer Rutherfurdina, Lexi Underwood (Little Fires Everywhere) Malia Obamana, Saniyya Sidney (Kuningas Richard) Sasha Obamana ja Kate Mulgrew (MIES, JOKA PUTOSI MAAHAN) Susan Sherinä.

Cathy Schulman tuottaa Welle Entertainmentinsa kautta THE FIRST LADY:n Susanne Bierin, JuVee Productionsin Viola Davisin, Julius Tennonin ja Andrew Wangin, Aaron Cooleyn, Pavlina Hatoupiksen, Alyson Feltesin, Jeff Gaspinin Gaspin Median kautta ja Brad Kaplanin Link Entertainmentin kautta.


Muuta luettavaa:

Mikä on tubettaja?

Tubettaja tuottaa videosisältöä verkkoon yksin tai ryhmässä YouTube-videopalveluun, jonne  sisältö suosituimpana suoratoistovideopalveluna useimmiten ladataan. Monet tubettajat tekevät videoita työkseen, sillä he saavat videoiden katseluista tuloja. Moni tubettaja saa tulonsa kaupallisesta yhteistyöstä tai videoissa pyörivistä mainoksista. Kaikki tubettajien tulot ovat veronalaista tuloa ja niistä pitää maksaa veroja.

Tekniikka kehittyy

Millaisella autolla ajat? Onko se aasialainen vai eurooppalainen auto, onko se sähköauto, hybridi vai vielä perinteinen polttomoottori, vai onko sinulla kaasuauto? Tai jos ajatellaan omaa arkea tekniikan kautta, niin tuskin sinäkään kuuntelet enää kotona musiikkia äänilevyiltä, se taitaa olla aika musadiggarin hommia, ja nykyään erilaiset pilvipalvelut ja älypuhelin ovat siinäkin nousseet voittajiksi. Yleisestikin monet nykyajan teknisistä kehitysaskeleista tapahtuu mobiilimaailmassa, jolla ohjataan jo nyt kotiemme lämpöjä ja ovien toimimista. Autoista puheenollen, oletko koskaan miettinyt millä autoilla isot starat ajavat?

Samalla kun tekniikka kehittyy, täytyy meidän myös kiinnittää eri lailla ja uudella tavalla huomiota, miten käytämme sitä tekniikkaa. Oletko esimerkiksi tutustunut VPN-tekniikkaan, ja mistä siinä on kyse?

Tekniikan kehittyminen on muokannut myös tapaamme suhtautua kirjoihin ja lukemiseen, meille on tullut äänikirjat, ja valitettavasti itse lukeminen on entistä vähäisempää, mutta onneksi esimerkiksi kirjahyllyssa.fi sivusto tuo meille uutisina uusia Suomen markkinoilla olevia teoksia.Pankkiasiat, lukeminen/kuunteleminen ja todella moni muukin arkemme asia hoituu älypuhelimme kautta, mutta kuinka hyvin me ymmärrämme sen uuden puhelimen?

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa